Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moj juz sie ciagnie do siadania ale nie chce zbytnio bo to jest maluszek ... nie chce zeby tak wczesnie go bolal kregoslup ...
a dzis jest mega zlosliwy dla mamusi ... bo nie moglismy wyjsc na spacerek ... i wyrwalo mu sie ze chce bum bum ... doslownie ... bo zawsze jak go ubieram to muwie ze idziemy bum bum 🙂

• Mamusia
ale sie wkurwilam.. ja pierdole... maz skonczyl wczesniej prace i mysalalm ze zaraz wroci bo dzwonil ze wyjezdza bym mogl obiad wstawic a teraz dzwoni ze jedzie z mateuszem i jego tata zalatwiac cos z polisa o ten wczorajszy wypadek ale d jest nie potrzebny ale tesciowa jak zwykle musiala cos wymyslec a tak sie cieszylam ze bedzie wczesniej... jeszcze mi przed chwila wyslala smsa czy nie jestem na nia zla... jak zwykle siedze sama w domu...

• Mamusia
Uff... Padło to moje dziecię... Przy cycu w końcu 🙂 herbatka jednak pomogła.

Agaw26 ja jak 16? No coś Ty?! Ale się uśmiałam że aż ekran oplułam 🙂 uwsteczniam się chyba do poziomu mojego synka bo on też tak pluje 🙂
choć nie powiem coś w tym jest bo jak 3 lata temu szłam z ludźmi z pracy na impre to mnie nie chcieli wpuścić bo nie miałam przy sobie dowodu a wg tych na bramce nie miałam 18 lat. Nad morzem jak byłam to też tak samo. Mąż poszedł pytać ile wjazd na impre a facet - ta pani nie wejdzie bo jest za młoda. Mąż mówi, a wie pan ile ona ma lat? 23! A facet- a to przepraszam, no to wchodzi za darmo :-):-):-):-) z jednej strony to mile a z drugiej trochę upokarzające, bo mam rocznikowo 26 lat a ktoś mnie o dowód prosi... Ale co tam 🙂 10 lat mniej bez żadnego odmładzania 🙂

do chrztu potrzebne jest zaswiadczenie ze osoba ma bierzmowanie ... nie musi byc pelnoletnia... ale to nie wiem jak jest w innych parafiach ... mi sie ydaje ze nie musi miec 18

• Mamusia
oj Aga 84 to współczuję.
znając mnie to bym wydarła mordę, że ma przyjechać do domu i już 😁

Kajtucha zapomniałam pochwalić Twoją fryzurkę. Bardzo ładnie wyglądasz i rzeczywiście młodziutko 🙂 ale to przecież powód do szczęścia 🙂

AgaW oczywiście, że nikt mnie nie przepuścił w kolejce 😠

Z tym dowodem to chodzi mi o to, że chcę żeby chrzestnym był mój brat, ale on nie dostanie zaświadczenia. Chcę żeby zaświadczenie wziął kto inny i dał je mojemu bratu. Na papierze chrzestnym będzie kto inny, ale Piotrka do chrztu będzie trzymał mój brat 😉 Tak sobie wykombinowałam 😁

• Mamusia
tesciowa dzwonila... haja byla.. powiedziala ze nastepnym razem obcych bedzie prosic tylko po co jak ojciec jest w domu rzekomo go glowa boli.. jeszcze nagada d ze przjedzie i bedzie jeszcze gorzej...i jeszcze z matreuszem do lekarza pojedzie.. ja pierdziele.. ale tesciowa nic nie rozumie.. licza sie tylko jej sprawy a potem wychodze na najgorsza..

HEJ MAMUŚKI 🙂

AGA84 TO TEŻ MASZ PRZEPRAWY ZE SWOJA TEŚCIOWĄ 😞 WSPÓŁCZUJĘ 😞

POROZMAWIAJ ZE SWOIM MĘŻEM O TYM ŻE ON NIE JEST CHŁOPCEM NA POSYŁKI I ŻE CHCIAŁABYŚ SPĘDZAĆ Z NIM WIĘCEJ CZASU A NIE PRZY KAŻDEJ WOLNEJ CHWILI LECI DO MAMUSI BO MAMUSI TRZEBA POMÓC 😠

OJ EWA JA TEŻ NIE WIEM JAK TO MOŻNA BYŁOBY DOBRZE WYKOMBINOWAĆ 😉 ALE KOMBINUJ A NÓŻ WIDELEC SIĘ UDA 😜

• Mamusia
Aga nie daj sie teściowej!!! nie pal!!! nie warto z powodu takiej krowizny zatruwać się!!! ona już Ci wystarczająco zatruwa życie!

A moj bąk pospał pół godziny i ryk. Poł godziny walki z nim i znowu śpi. Kur................ ja dostane na łeb!!!

Ewa, my jak zgłaszaliśmy chrzest to nie dawaliśmy dowodów chrzestnych, wszystko sami dyktowaliśmy. I wątpie by ksiądz sprawdzał dowody przed chrztem w niedzielę... no ale co parafia to inny ksiundz i zwyczaj 🙂 jak byłam chrzestną w Poznaniu to musiałam mieć papier o spowiedzi a u nas ksiądz na wsi nie wymaga żadnego papieru oprócz tego zaświadczenia i to wsio

• Mamusia
Hej dziewvczynki 🙂

Ale naskrobałyście 🤪 niestety nie dam rady odnieść się do wszystkiego bo nie pamietam 😞

AgnieszkoK tak bardzo mi przykro,bardzo prosze złóż szczere kondolencje mężowi i oczywiście dla Ciebie również

Kajtucha super fryzurka i jaki kolorek śliczniutki 🙂

Dziewczynki współczuje takich teściowych moja też wzorem nie jest,ale takich cyrków nie pozwoliła bym sobie robić.

No i tak w sumie nie wiem co jeszcze.
My dziś wysprzątaliśmy całe mieszkanie pomyliśmy okna,znaczy większość roboty mąż odwalił ja tylko posprzątałam łazienke i zmieniłam w połowie pościel bo mąż mi zabrał kołdre i też przebierał 😁

A juro wszyscy idziemy święcić jajeczka 🙂