Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a co do tego 'regulowania' to mi się podoba przestrzeganie harmonogramu dnia, wiadomo, że nie z zegarkiem w ręku, ale wszystkie czynności powinny być wykonywane w odpowiedniej kolejności. mi to niestety średnio wychodzi i często robimy wszystko na odwrót 🙃

KOBIETKI KAŻDA Z NAS JEST MATKĄ I KAŻDA Z WAS MA RACJĘ 🙂

KAŻDA WYCHOWUJE SWOJĄ POCIECHĘ TAK JAK POTRAFI I CHOĆ CZASAMI NIE JEST TAK KOLOROWO JAK BY SIĘ CHCIAŁO TO I TAK JEST NAJLEPSZĄ MAMĄ NA ŚWIECIE DLA SWOJEJ POCIECHY 🙂

OCH KOBIETKI PROSZĘ MI SIĘ NIE KŁÓCIĆ 😠

MOJA MARUDA COŚ NA WIECZÓR SIĘ ZROBIŁ NIEZNOŚNY 😞 JEST ŚPIĄCY ALE SPAĆ NIE CHCE 😞

OKI LECĘ DO NIEGO BO TATUŚ COŚ SOBIE RADY NIE DAJE Z NIM 😁 CYC PODZIAŁA PEWNIE 🙂

DOBREJ NOCKI WAM ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘

DOKŁADNIE, KTO TU SIĘ KŁÓCI??? WYMIENIAMY TYLKO POGLĄDY 😉

LENKA W KOŃCU ŚPI 🙂

A JA MAM MĘZA TYLKO DLA SIEBIE W KOŃCU, WIĘC DOBRANOC :*

WITAM W TĘ UPALNĄ-WYBORCZĄ NIEDZIELĘ 🙂

U NAS NOCKA BOMBA 🙂

DLA NASZEJ KOCHANEJ TRÓJECZKI MADZI, MAI I MARIKI MOC BUZIAKÓW I ŻYCZEŃ Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĘCY 🙂 JUŻ DO ROCZKU CO RAZ BLIŻEJ 🙂

A I JA MAM TAKIE MALUTKIE ŚWIĘTO BO DOKŁADNIE 3 LATA TEMU ZDAŁAM PRAWO JAZDY 😜

POZDRAWIAM WAS I ŻYCZĘ MIŁEJ NIEDZIELI 🙂 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej kobietki !!

Ojj dawno mnie tutaj nie było :P

co slychac?? my mamy 3 zęby 😁 wcinamy co sie da hehe 😉 gadamy, plujemy, siedzimy jak nas ktos posadzi, butelki same nie trzymamy bo jestesmy zbyt leniwe 😠 i strasznie rozpieszczone z nas dzieci wyrosly 😠 pozatym katarek meczy juz dlugi dlugi czas i nic nie damy sobie z tym zrobic ( bron boze wpsiknac marimer do nosa ooooo zgrozo 😉 ) ale wszystko jak najbardziej ok 🙂 no i raczkujemy 😉 a raczej probojemy :P ostatnio posadzilysmy sie na nocnik ale jakos nam sie to nie spodobalo hehe 😁

pozdrawiam goraco kobietki ;*** i kruszynki ;********

i co to za pazdziernikowe malenstwo sie urodzilo? na poczatku myslalam, ze cos mi sie w oczach placze. jejku... taka kruszynka! chyba jak jedna dlon.....

Milego dnia kobietki ;*

FREDECZKO KOBIETO ZANIEDBUJESZ NAS 😠

A JEDNA Z BYT WCZEŚNIE URODZIŁA BO JUŻ 24 TYGODNIU CIĄŻY 🙂 MALUTKA WAŻYŁA PO URODZENIU TYLKO 710 GRAM ALE Z MAŁĄ WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU BO SAMA ODDYCHA CHOĆ CZASAMI SIĘ JEJ ZAPOMINA I CAŁY CZAS JEST PODŁĄCZONA DO MASKI TLENOWEJ 🙂 TERAZ WIEM ŻE PRZYBIERA NA WADZE I KARMIONA JEST MAMUSIOWYM MLECZKIEM WIĘC ZDROWO ROŚNIE 🙂

CAŁUSKI DLA TWOJEJ KRUSZYNY 😘 😘 😘

• Mamusia
hej laski

najlepsze życzenia dla naszych 3 M!!!! Madzi Mariki i Majeczki!!
znowu weekend i znowu zalatani... wczoraj byliśmy w media markt po aparat i facet nam polecił cyfrówkę olimpusa taki http://www.partner.olympus.pl/mju%207030.html niebieski bo na lustrzankę jednak nas nie stać a były po 1259 najtańsza więc podziękowaliśmy...
a i tak się wkurwiłam bo w domu jak powiedziałam że kupiliśmy aparat to matka się zafochała, że nie mamy innych ważniejszych wydatków i moglibyśmy dołożyć do życia. No ale się wkurwiłam... niedługo to będzie mi głupio kupić coś do jedzenia więcej niż standard bo będę z tego rozliczana... dajemy im mało kasy ale kurwa 70zł rata co miesiąc to chyba nie jest dużo tym bardziej że nic, kompletnie nic sobie tak nie kupujemy, tylko żarcie i rzaaaadko jakieś ciuchy... wkurwiłam się i powiedziałam że oddam Szymka do żłobka i pójdę do pracy żeby im płacić więcej. Znalazłam ogłoszenie w naszej regionalnej gazecie że szukają na kilka godzin dziennie opiekunki do żłobka może być mama z dzieckiem w wieku żłobkowym więc jutro z rana dzwonię i pytam. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie oddać małego do żłobka i bardziej to powiedziałam w złości ale będę udawać że szukam pracy i niech się babunia lituje nad wnusiem że po żłobkach będzie się włóczył...

wieczorem byłam na tym panieńskim ale z młodą było 5 osób bo reszta na wyjazdach, innych imprezach itp i posiedziałam 1,5 godziny i uciekałam do Szymka 🙂 mężu z nim został, dał mu kaszkę i ładnie zasnął także już o 20.30 mały śpiochał 🙂 ale ledwo weszłam do domu o 22 to już się obudził na cyca! wyczuł mamusie, dosłownie weszłam do pokoju odłożyłam torebkę i już...no a dzisiejsza nocka super!!! nie płakał tylko budził się na cyca.
Ale mój jebnięty brat spał z kolegami w namiocie od strony naszego pokoju, jakieś 40- 50 metrów i do 4 rano wariowali. No kurna zwariować można!!!!!!!

dziś jedziemy na wybory i chyba nad jeziorko jak mały się wyśpi ale zanim się wyśpi to musi zasnąć... potem do kuzynki która za tydzień zostanie Szymkiem bo my na wesele lecim no i trzeba ich zapoznać ze sobą troszkę. Potem do babci zostawić weselną kieckę do ponownej poprawki u krawcowej bo zmieniłam rękawki na szerokie ramiączka i do stanika są za wąskie bo mi stanik wystaje więc muszę dać do poszerzenia ramiączek, na szczęście są marszczone więc nie będzie problemu a że kiecka jest z jakiegoś tam szyfonu to mama nie zrobi bo jak mówi, za delikatny materiał... ale ja się nie znaju...

no i odstawiam azalię ale tylko dlatego że wydaje mi się że to przez nią nic nie schudłam karmiąc... czekam do końca opakowania i miej nas Panie Boże w swej opiece...

teraz już spadam pobawić się aparatem 🙂 miłego dnia!!!

• Mamusia
dzień doberek kobiety!

Dużo zdrówka i moc buziaków dla Majki, Mariki i Madzi 😘 😘 😘

kajtucha ojjj ja też mam jazdy z mamą, a z nią nie mieszkam 😠
fajny aparacik 🙂
z tą pracą to fajnie by było jakbyś tam pracowała i miała Szymka na oku 😉

Wiolu to spiecz się ładnie 🙂 ja to dalej blada jak ściana 😜

fredeczko fajnie, że u Was wszystko ok 🙂 zaglądaj częściej!

• Mamusia
Hej Mamusie,
najlepsze zyczonka dla Mariki i Majeczki!! Ja dziś zafundowałam Madzi "Pierwsze ciasteczka" Hippa. Ale się zajadała. Poza tym wczoraj zakupiliśmy matę antypoślizgową do wanny i teraz Madzia kąpię się już sama...
Co do zaręczyn to chyba był to żart...jak zwykle "byle coś powiedzieć". A mnie tak wzięło..że aż dziś zaczęłam łazić po sklepach jubilerskich i oglądać pierścionki. Chciałabym srebrny lub z białego złota.
Szczerze nie wiem jak się zachować...może powinnam mu wysłać MMSa...ze zdjęciem pierścionka, który mi się podoba 🙂 Może wtedy dotrze do niego że nie należy sobie robić jaj i rzucać słów na wiatr...
Oczywiście byłyśmy również na wyborach...
Fredeczko...rzadko nasz odwiedzasz...pisz częściej 😉
Widzę że w ogóle dzisiaj cisza na brzuszku...gdzieś wywiało wszystkie dziewczyny.

• Mamusia
ja się już chyba poddaję, Piter nie je żadnych zupek ani obiadków, które robię i owoców też nie. Dziś zmiksowałam brzoskwinię i też pluł. Dodałam nawet cukru, mimo że jestem przeciwniczką. Ze słoiczków wsuwa aż mu się uszy trzęsą, a mamusinych zupek i świeżych owoców niet.

Persy nie rozumiem Twojego faceta, to raczej nie jest temat do żartów 😞

HEJ MOJE KOCHANE GRUDNIÓWECZKI 🙂

JAK WAM MINĄŁ DZIONEK???

U MNIE SUPER BO ZNÓW BYLIŚMY NA BASENIE 😜 BASEN OCZYWIŚCIE KRYTY ALE TO NIC CHOCIAŻ MAŁO OSÓB BYŁO BO WIĘKSZOŚĆ NAD WODY ZEWNĘTRZNE POJECHAŁA 😜 😉

FOCIE PÓŹNIEJ BO MAŁY MARUDZI 😜 😜 😜

[URL=http://img12.imageshack.us/i/bartu0599.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2185/bartu0599.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://img411.imageshack.us/i/bartu0603.jpg/][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3366/bartu0603.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]