Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

EMMAX BARDZO FAJNY FOTELIK ,MASZ RACJĘ ŻE JEST PODOBNY WIZUALNIE DO CONECO 😉 A JESLI CHODZI O TESTY ZDERZENIOWE TO SIE NA TYM NIE ZNAM 😞
GRZYBOWĄ UWIELBIAM , LENCE NIC NIE JEST JAK SIE NAJEM NAWET DO SYTA 🙂 OCZYWIŚCIE JEJ NIE DAJĘ 😁

ASIULA A JA CZYTAŁAM ŻE GRZYBÓW DZIECIOM DO 3 ROKU ŻYCIA NIE NALEZY PODAWAC... CO ARTYKUŁ TO INNA OPINIA..
MOJA SMOCZYCA NATOMIAST TWIERDZI, ŻE DO 7 ROKU ZYCIA NIE POWINNO SIĘ DZIECKU PODAWAĆ GRZYBÓW 🤪

MOJE DZIECI ŚPIĄ 😉 ( MĄŻ I LENKA ) 😁 JAK MAŁA SIE OBUDZI TO IDE JEJ ZROBIĆ KOLCZYKI 🤪

• Mamusia
A ja też mam chodzik. Była u mnie koleżanka i zapytała czy nie chce bo mają po jej młodszej siostrze bo widziała jak mi tu mały łobuzuje po domu no więc wzięłam ale mały bierze go za krzesełko 🙂 jakiś zwykły biały chicco z regulowaną wysokością.
No a zrobiłam przed chwilą obiadej sobie i bratu, ugotowałam do klopsow smażonych ziemniaki i poszłam usypiac małego a ten dupek zeżarł wszystkie ziemniaki!!! Wrrr!

A CO TU TAKA CISZA?? GDZIE SIĘ PODZIEWACIE KOBIETY?? MY JUŻ PO DRUGIM DZIS SPACERKU. LENKA MA KOLCZYKI W USZKACH 🙂
ALE PRAWIE BY NIE MIAŁA BO WSZEDŁ DO KOSMETYCZKI JAKIŚ FACET I TAK MI NA AMBICJE WJECHAŁ ŻE BYŁAM BLISKA REZYGNACJI... ZACZĄŁ MÓWIĆ ŻE TO POWINNA BYC DECYZJA DZIECKA, ŻE JĄ TO PEWNIE BEDZIE BOLAŁO... BLA BLA BLA.... TROCHE MNIE WKURZYŁ BO TO W KOŃCU MOJE DZIECKO I MOJA SPRAWA CO Z NIĄ ROBIĘ NO ALE Z DRUGIEJ STRONY ZACZEŁAM SIĘ ZASTANAWIAĆ CZY NIE MA RACJI... HAHAH W REZULTACIE JEDNAK WYSZŁYŚMY OD KOSMETYCZKI Z KOLCZYKAMI W USZKACH. LENKA BYŁA BARDZO GRZECZNA, TROSZKĘ ZAPŁAKAŁA ALE PANI SZYBKO DAŁA JEJ LIZAKA I SPOKÓJ 😁 ZARAZ WAM WSATWIĘ FOTKĘ 😉

I JESZCZE PYTANKO DO ANUSI JAK BYŚ SIĘ POJAWIŁA TO NAPISZ MI JAK DBAŁAS O USZKA AMELKI PO PRZEKŁUCIU. KOSMETYCZKA PORADZIŁA MI PRZEMYWAC WODĄ UTLENIONĄ I RUSZAĆ OD CZASU DO CZASU KOLCZYKIEM.
SZYBKO SIĘ TWOJEJ MAŁEJ ZAGOIŁY USZKA???/

Kajtucha jadę dzisiaj do Piotrkowa ale u siostry będę na internet wchodzić i na pocztę też więc nie musisz sms-em z góry dziękuję 😘

Pa dziewczyny! jadę się odchamić i naładować baterię 😉 🤪 😎

• Mamusia
Hej lasencje. Dziś było gorzej niż wczoraj, ale już jestem w domku więc jestem szczęśliwa!

Czytałam Was co jakiś czas, ale nie mogłam nic napisać. No, a głupio dzwonić do informatyków w pracy i pytać czemu nie mogę posta na forum napisać 😁

Fredeczko fajnie, że jako tako dogadujesz się z Marcinem 😉

Agaw ja nie cierpię zasypiać bez męża, na szczęście rzadko się to zdarza!
Jaaaaaa wstawiaj szybko fotkę Lenki w kolczykach 🤪

Mojemu Miśkowi też się znudziły chrupki kukurydziane i daję mu teraz wafelki ryżowe i pierwsze ciasteczka Hippa, je to, ale bez szału.
Co do mówienia to mówił mama, ale już mu się znudziło. Króluje TATA I DADA i ostatnio TIRURIRU

Kajtucha współczuję, że musisz jechać do teściowej, ale jakoś musisz przetrwać 🤢

Emmax nie pomogę co do fotelika bo się nie znam.
Ja mam spadkowy firmy Romer.
A co do fotelików to jak macie je zamontowane? Przodem czy tyłem do kierunku jazdy?

Asiula ale pakowanie musi Ci sprawiać frajdę 🤪 🤪 🤪
Kiedy się wyprowadzacie???

Wiola ojjj współczuję przebojów z Mają. Biedne się znowu namęczycie 😞

Asiula taki wyjazd przyda Ci się na pewno 😉 Odpocznij sobie Kochana.

AgnieszkoW to czekamy na zdjęcia Lenki. Ja używałam specjalnego płynu, który dostaliśmy od kosmetyczki i kręciłam jej (Majce) właśnie kolczykami co jakiś czas...
A co do faceta... każdy robi tak jak chce 😉 Moja Majka sama zdecydowała o przebiciu uszek... Na razie nad Mariką nie zastanawiałam się, ale kolczyki już dostała 😉

Ewo tirururu 😁 😁 O kurde, weź go nagraj 😁 😁

Moja Marika ma jeszcze ten fotelik-nosidełko i jeszcze jej posłuży. Montujemy go na bazie, tyłem do kierunku jazdy.
Przodem można wtedy,kiedy dziecko osiągnie określoną liczbę kilogramów, ale nie pamiętam ile to było 😉

Amelce przez ok 1,5 tygodnia przemywałam spirytusem i ruszałam kolczykami kilka razy w ciągu dnia. Amelce szybko uszka sie zagoiły, nawet ropka sie ani razu nie pokazała. Wydaje mi się, że to teżw dużej mierze zależy od sterylizacji narzędzi jakimi sie kosmetyczka posługuje. Wiem, bo sama nią jestem 🙂

• Mamusia
Hej laski!!

WOW 10 stron! :P

sala na wesele skonczona!!!! ale mam nadzieje ze tam jeszcze cos wymysla no i ze udekoruja jakos.

Nadrabiam po lebkach ale widze ze Asiu pakujesz sie 😁 super!! a kiedy na nowe mieszkanie sie sprowadzacie ?

emmax www.cokupic.pl tam poszukaj opinii 🙂

AgaW zrob Lence zdj w kolczykach 🙂

Ewa wlasnie dzisiaj marcina narzeczona mnie wyzywala w smsach :P

a oto sala!! 🙂 http://img200.imageshack.us/gal.php?g=sam4428.jpg

Jeszcze jestem bo zawieźli to co spakowałam na tamto mieszkanie 😉
fredeczko ja jadę do Piotrkowa dziś i myślę że jak wrócę to już na nowe 😉
Została nam żółta farba po malowaniu w Piotrkowie mąż ją zabierze i pomaluje pokój w czasie jak nas nie będzie 😉
Fajna sala ale sporo roboty z nią mają jeszcze 😉
Ach ale jestem ciekawa jak Lenka w kolczykach się prezentuje 🙂

HEJ MAMUSIE 🙂

BOŻE W KOŃCU MOGĘ COŚ NAPISAĆ 😠 COŚ MI Z INTERNETEM ROBIĄ 😠 JUŻ W PEWNYM MOMENCIE CHCIAŁAM DO WAS NAPISAĆ I ZNÓW PRZERWALI MI POŁĄCZENIE 😠 MOŻNA SIĘ WŚCIEC 😠 😠 😠 😠

ASIULKA JEDŹ I WYPOCZNIJ KOBIETKO 🙂 NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ ŻE JUŻ NIE BĘDZIESZ SIĘ MĘCZYĆ Z TYM BABSZTYLEM 🤪 😠

AGAW LENKA MA PRZEBITE USZKA 🤪 🤪 🤪 FAJNIE 🙂 GOSTKIEM SIĘ NIE PRZEJMUJ 🙂 NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ AŻ WSTAWISZ ZDJĘCIE LENKI Z USZKAMI 🙂

DZIEWCZYNKI CO DO GRZYBÓW PRAWDĄ JEST TO ŻE GRZYBA CZŁOWIEK W OGÓLE NIE TRAWI I NAJLEPIEJ JAK DZIECKO NIE JE GRZYBÓW DO 7 ROKU ŻYCIA 🙂 A JAK MATKA KARMIĄCA SAMA ZJE TO DZIECKU NIC NIE BĘDZIE 🙂

A MÓJ BARTUŚ PIJE I WODĘ I SOKI 🙂 JAK BYŁY TE UPAŁY TO TYLKO WODĘ PIŁ 🙂

EMMAX NAJWAŻNIEJSZE W WYBORZE FOTELIKA JEST TO CZY MA ATEST I JEST DOPUSZCZONE DO JAZDY, CZYLI POSIADA CERTYFIKAT BEZPIECZEŃSTWA 🙂 CHOĆ TERAZ JUŻ NIE MA TAKICH FOTELIKÓW BEZ ATESTÓW 🙂

hej dziewczynki ... ostatnio cos nie mam sily na nic - taka jakos zmeczona jestem ...
asiu to fajnie ze juz sie wyprowadzasz - chociaz troszke odpoczniesz
wiolu mam nadzieje ze dzis juz jest lepiej
fredeczko sala duza ale roboty to oni maja tam sporo
dobra dziewczynki ja tylko chcialam sie przywitac

• Mamusia
Zjadło mi posta....dziwne.
Czekam z niecierpliwością na fotkę Lenki w kolczykach.
Od tygodnia boli mnie wątroba...mam nadzieje iż to nie woreczek. W każdym razie daje mi się we znaki. Poza tym jestem dziwnie zmęczona...chyba dopadł mnie kryzys.

Aaaa... Madzia mnie rozbraja kiedy mówimy do niej żeby przyszła i zrobiła tuli tuli. A ona wtedy raczkuje wspina się do nas ...i kładzie głowkę na klatce piersiowej i się tuli. Super widok. Serce mi mięknie. 🙂 🙂 🙂

hej 🙂

Aga dawaj te zdjęcia bo strasznie jestem ciekawa jak lenusia wyglada 🙂 🙂

Asiula bardzo się cieszę, że sie wyprowadzasz ale kjedno mnie martwi, że takich ciekawych historii o smoczycy nam już nie będziesz serwować 😉 😁 😁 😁 😁

Kajtucha na tej stronie co podałaś nie ma testów na ten fotelik i na coneco też nie ma, ale atesty fotelik ma.

Agaw chodzik mam jakichś zwykły 110 zł na niego płaciłam, ma regulowaną wysokość i uważam, że taki jej w zupełności wystarczy 🙂

Ewunia szkoda mi Was ale cóż zrobić jak pieniądze są niezbędne do życia a państwo ma taki socjal do dupy 😠 😠 😞 😞 😞 trzymam kciuki za lepsze jutro 🙂

ja mykam na jakichś filmik i aaaa do mojej królewny 🙂 🙂 🙂

dobranoc 😘