Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Persy tuli tuli w wykonaniu Madzi musi super wyglądać 🙂
Bajeczek nie czytam ☺️ ale muszę się jak najszybciej poprawić z tym temacie i pokupować książeczki 😉

Agaw no w końcu mąż najważniejszy 🤪
Ja też przy każdej pobudce Piotrka wyciągam cyca, ale dzisiaj spróbuję zrobić tak jak Ty 😉
Lenka słodziaśnie wygląda w kolczykach 🤪 🤪 🤪 ząbki śliczne 😉

Picasso przekaż Wiktorkowi buziaki z okazji skończenia 8 miesięcy 😘 😘 😘

Dla Basi Akompf też moc buziaków 😘 😘 😘

Fredeczko śliczne ciuszki, ale te bodziaki łaciaki the best!

Gosiu jak skończysz to koniecznie pochwal się swoim dziełem!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

EWO SUPER ZDJĘCIE PIOTRKA, WIDAC OD RAZU ZE FOTKA NIE JEST ROBIONA JAKIMS TANDETNYM APARATEM JAKI MAM NP JA 😞
🙂
NO I FREDECZKA DOBRZE MÓWI ZRÓB ZDJECIE SWETERKÓW 😉

AGUŚK NIE DENERWUJ SIĘ KOBIETKO ;*

• Mamusia
My byliśmy u lekarki bo Emila od dwóch dni dziwnie ulewa,ale wszystko czyste powiedziała żebym zaobserwowała bo może zjadła coś nowego i tak reaguje.

Fredeczko ciuszki super,ta ostatnia bluzeczka super bo Iśka ma taką samą 🤪 tylko rozmiarowo większa 😁 a różową bluze Emila też ma taką 🙂

Ewo Piotruś słodziaśny i zdjęcia z lustrzanki są napewno lepsze 🙂
Myśle że w pracy zrozumieją dlaczego na początku więcej będziesz korzystać z urlopów 🙂

WIEC TAK:

FREDECZKO CIUSZKI SĄ EXTRA ALE TE BODZIAKI ŁACIAKI BOMBA 🤪 🤪 🤪

EWUNIU BUZIOLKI NA POCIESZENIE 😘 😘 😘 JUŻ NIE DŁUGO WSZYSTKO SIĘ UNORMUJE 🙂 TY BĘDZIESZ SPOKOJNIE PRACOWAĆ A PIOTRUŚ BĘDZIE NORMALNIE JADŁ 🙂 WSZYSTKO KWESTIA CZASU 🙂

AGAW NIE ZACIEKAWIE SIĘ DZIEJE ŻE TAKIE PUSTKI 😞 JA MAM OSTATNIO PROBLEMY Z INTERNETEM I RZADZIEJ ZAGLĄDAM ALE POSTARAM SIĘ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI BYĆ CZĘSTO 🙂

EWO JAKĄ FAJNIE MINKĘ ZROBIŁ PIOTRUŚ 🤪 ZDJĄTKO EXTRA Z NOWEGO APARATU A SWETERKAMI TO BYŚ MOGŁA SIĘ POCHWALIĆ 😉

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BASI AKOMPFOWEI I WIKTORKA Z OKAZJI ICH MINI URODZINEK 😘 😘 😘 NIECH WAM ZAWSZE SŁONECZKO ŚWIECI 🙂 😘 😘 😘

PERSY TO MUSI BARDZO SŁODKO WYGLĄDAĆ JAK MADZIA TAK SIĘ PRZYTULA 🙂 I WIERZĘ ŻE SERCE MIĘKNIE 🙂 🙂 🙂

cześć laseczki 🙂

Dzieciaczki moc całusków od cioci Kasi i Lenki na mini urodzinki 😘 😘 😘

Ewa chwal się ile wlezie, a zdjęcie faktycznie ładne, no i super że masz dzisiaj urlopik 🙂

Agaw ale wam zazdroszczę tych kolczyków, a lenka ślicznie w nich wygląda 🙂 🙂

Fredka fajne te ciuszki , ile cie kosztowały 😉

Asiula nie martw się, przeciez czesto się zdarza że dziecko spadnie ważne że nic sie nie stało 🙂

Agak naprawiaj tego neta bo bez ciebie umieramy na forum 😜

jeszcze coś, nie pamiętam 🤨

NO WŁAŚNIE WIEDZIAŁAM ŻE COŚ ZAPOMNIAŁAM 😁

AGAW LENKA WYGLĄDA UROCZO W KOLCZYKACH A JAK CUDNIE JEJ ZĄBKI WYDAĆ 🤪 🤪 🤪 🤪 BUZIOLKI DLA LENUSI I WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW 😘 😘 😘 😘

A JA DZIŚ RANO POKŁÓCIŁAM SIĘ Z TOMKIEM BO DWA RAZY POD RZĄD BARTEK SPADŁ NAM Z ŁÓŻKA 😞 ON UWAŻA ŻE TO JEST TYLKO MOJA WINA BO ZOSTAWIŁAM BARTKA BEZ OPIEKI ALE DODAM ŻE TOMEK LEŻAŁ NA ŁÓŻKU I HRABIEMU NAWET SIĘ NIE CHCIAŁO ZAJĄĆ BARTUSIEM 😞
BARTUSIOWI NIC SIĘ NIE STAŁO BO NA SZCZĘŚCIE MAMY NISKO ŁÓŻKO ALE NAJBARDZIEJ ZABOLAŁO MNIE TO ŻE WYZWAŁ MNIE OD CZUBKÓW I BEZMÓZGOWCÓW 😞

Aguś no tak to jest że wszystko co złe to nasza wina, ale z tymi tekstami to przegiął 😠 😠

a ja dzisiaj wywołałam zdjęcia Lenki bo nie mieliśmy ani 1 wywołanego , więc dzisiaj zapełniamy album 🙂

EMMAX TO PEWNIE SIĘ TROSZKĘ ZDJĘĆ NAZBIERAŁO DO WYWOŁANIA CO?? 🙂

A NA MOJEGO TOMKA TO JESTEM DO TEJ PORY OBRAŻONA CHOĆ JA DŁUGO NIE UMIEM SIĘ GNIEWAĆ ALE DO PUKI MNIE NIE PRZEPROSI TO SIĘ DO NIEGO NIE ODEZWĘ, A DZIŚ W TRASĘ JEDZIE 😞 I DODAM ŻE PIERWSZY RAZ MNIE TAK WYZWAŁ 😞 😞 😞

no jest tego spora kupka, ale nie wywoływaliśmy wszystkich tylko takie co nam się najbardziej podobały, reszta na razie zostaje na płytkach 🙂

macie jakichś dobry przepis na cukinię, bo dostałam 1 od smoczycy i nie wiem co z ną zrobić 🤔

• Mamusia
no odnośnie tego tel od byłego to ja bym chyba rozszarpała mojego męża gdyby on tak rozmawiał ze swoją i własnie dlatego mąż nic nie wie... my rozmawialiśmy o dzieciach, on ma żonę i córkę no i tak ogólnie a że walnie jakiś tekst to wiadomo że to tylko tekst...

Ewa gratuluję udanych zakupów i nowego aparatu 🙂 super zdjątko!!! my też chcieliśmy lustrzankę ale jak mam byc rozliczani przez rodziców że wydajemy kase na nie wiadomo co to wolałam kupić zwykły aparat choć i tak się nasłuchałam...

Agaw Lenak przecudnie wygląda w kolczykach!!!

no i sto lat dla Wiktorka i Basi!!!

więcej nie pamiętam

• Mamusia
No Kajtucha niech mąż się lepiej nie dowie o tym telefonie 😉

AgaK no nieładnie się Twój mąż zachował 😞 Skoro mówisz, że to pierwszy raz to może ma chłop jakiś problem i po prostu się wyładował na Tobie. Na pewno zaraz ładnie przeprosi 😉

Emmax ja nigdy w życiu nie jadłam cukini 😁 z góry zakładam, że nie lubię 😁

Dziewczynki ile może stać w lodówce mleczko ściągnięte z piersi???

Mój Misiek śpi już 1,5 godziny, nigdy w dzień tyle nie śpi więc pewnie odsypia noc mój biedaczek kochany.

hej dziewczynki
fredeczko fajne ciuszki i naprawde taniocha 🙂
wszystkiego najlepszego dla basi no i my dziekujemy za zyczenia 🙂
u mnie z nocami jest coraz gorzej ale chyba wychodzi nam dolna lewa jedynka bo jest taka biala kreseczka 😮
wiecej nie pamietam bo jestem nieprzytomna 🤢 moze bede wieczorem ale nie gwarantuje

EWUNIU MLECZKO Z CIĄGNIĘTE Z PIERSI MOŻE STAĆ DO 6 GODZIN W TEMPERATURZE POKOJOWEJ A DO 18 W LODÓWCE 🙂 Z RESZTĄ SĄ RÓŻNE OPINIE NA TEN TEMAT WIEC POCZYTAJ MOŻE W INTERNECIE 🙂

EMMAX JA WŁASNIE DZIŚ ROBIŁAM PLACKI Z CUKINI. OBIERAM ZE SKÓRY, TRE NA TARCE , DODAJE CEBULĘ STARTĄ NA TARCE, JAJKO, MĄKĘ , SÓL , PIEPRZ , KOPOEREK I NA PATELNIE NA ROZGRZANY TLUSZCZ 🙂 WSZYSTKIE SKŁADNIKI NA OKO 😉
EMMAX A DLACZEGO NIE ZROBISZ LENCE KOLCZYKÓW JEŚLI CI SIE TAK PODOBAJĄ ??

AGUŚK NIE GNIEWAJ SIE ALE TWÓJ MĄZ SAM JEST BEZMÓZGOWCEM. ..

EWO POKAŻESZ TE SWETRERKI W KOŃCU??

EWO NIE WIEM ILE MOZE STAC POKARM BO NIGDY NIE ODCIĄGAŁAM I NIE PRZECHOWYWAŁAM...

ALE SIE NAJADŁAM ZUPY GRZYBOWEJ , MNIAM 🙂

• Mamusia
Sweterki wrzuciłam do prania, ale i tak nie ma się czym chwalić, zwykłe zapinane -czarny, czerwony i grafitowy 😉 I jeden w szaro białe paseczki 😉

W sumie smakowicie brzmi ten przepis na placki 😉

AgaK no właśnie różne są opinie dlatego Was pytam 😉

• Mamusia
A u mnie byli rodzice przyjechali z wczasów Emila dostała lalke która głośno gra rusza się i macha uszami 🤪 😁 Emila patrzy w nią jak zaczarowana 😜

Haha Ewo ubawił mnie Twój tekst o cukini bo ja mam takie samo zdanie z góry zakładam że jej nie lubie bo nigdy nie jadłam 😁 😜

AgnieszkoK ale nakope temu Twojjemu Tomkowi do dupki jak go spotkam 😠 nie jedzie tam czasem w moje strony 😉 mam nadzieję że szybciutko przeprosi.

A ja byłam pytać o kolczyki i jeszcze się nie zdecyduje,bo przekłuje bez problemu,ale moja Emila za duży darcioch jest i się wyrywa więc pewnie strzeliła by w jedno ucho a w drugie już by sobie nie dała.Także poczekam jeszcze troche.