Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Heloł dziewczynki 🙂

My wróciliśmy dopiero koło 8 Emila wykąpana i śpi 🙂

O Lenka ma kolczyki hehe jak fajnie czekam na fotke 🙂

Asiula Super że pojedziesz do Piotrkowa a potem już na swoje aż wieje od Ciebie optymizmem 🙂

Kajtucha dasz rade,będziemy Cię wspierać duchowo 🤪

Wiola mam nadzieję że Majeczce już przejdzie ta wysoka temperatura.Zdróweczka 😘 😘

Co więcej nie pamiętam 🤢

My byliśmy u teściowej była też starsza o 5 miesięcy kuzynka.Emila latała za nią na czworaka,albo tamta za Emilą a jak ją tuliła no ubaw był niezły.Wreszcie dziewczyny zaczynają łapać kontakt 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja też zaczęłam czytać ale mała mi zabiera, a zaczęłam kupowac książeczki takie w twardych okładkach gdzie tekstu nie ma zbyt wiele, ale jak dla tekiego małego dziecka wystarczająco 🙂 🙂

teraz to juz na prawdę dobranoc 🙂

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

Haha Fredeczko nie wiem po co on mnie tak gonił do tego łóżka 😜 🤪

U nas nocka super nie ma upałów to i lepiej się śpi 🙂
Dzwoniło moje starsze dziecko takie wymęczone i zmęczone (dają im wycisk większy niż na feriach 🤪 ) no to mówie jej że przyjade po nią bo jak to może być że moje dziecko takie zmęczone i wogóle a ona mi do słuchawki wykrzyczała NIE!!! 😁 🤪 eh 🙂

Ja też czytam Emili jakieś stare książki po Dominice musze jej kupić takie twarde książeczki ze zwierzątkami i innymi rzeczami bo mało się uchowało po starszej.

Miłego dnia dziewczynki 🙂

WITAM

WYBACZCIE ZE WCZORAJ JUZ NIE ZAJRZAŁAM I NIE POKAZAŁAM WAM LENKI, ALE JAK MAM MĘZA W DOMKU TO JUŻ SIĘ NIC NIE LICZY TYLKO ON TAK RZADKO MAMY CZAS DLA SIEBIE 😁 😁

NOC OK, MOGŁOBY BYĆ LEPIEJ .. ALE ZAUWAZYŁAM, ŻE LENKA SIĘ BUDZI TO WCALE NIE POTRZEBUJE ZA KAŻDYM RAZEM CYCA TYLKO WYSTARCZY ŻE JĄ PRZYTULĘ, POCAŁUJĘ W GŁÓWKĘ I ŚPI DALEJ 🙂 🙂 A JA GŁUPIA ZA KAŻDĄ JEJ POBUDKĄ WYCIĄGAŁAM CYCA...

JA NARAZIE NIE CZYTAM LENCE, GDYŻ KAŻDE WYCIĄGNIĘCIE KSIĄZECZKI KOŃCZY SIĘ JEJ RWANIEM I JEDZENIEM PRZEZ LENUSIĘ. OPOWIADAM JEJ BAJECZKI SAMA ZMYŚLONE JAKIES, ROBIĘ Z NIĄ KOSI KOSI, IDZIE RAK NIEBORAK, WAŻYŁA SROCZKA KASZKE ITD ŚPIEWAM PIOSENKI CZASEM NAWET KOLĘDY JAK MI SIĘ REPERTUAR SKOŃCZY... 😉

PERSY TO MUSI BYĆ SŁODKI WIDOK JAK MADZIA SIĘ TAK TULI...

IDE SOBIE ZROBIĆ COŚ ZJEŚĆ I POSTARAM SIĘ ZROBIĆ MOJEMU DZIECKU ŁADNE ZDJĘCIE.

LEPIEJ NA RAZIE NIE UDAŁO MI SIE TEGO UWIECZNIĆ 😉 PRZY OKAZJI WIDAC DOLNE ZĄBKI
[URL=http://img19.imageshack.us/i/dsc08286640x480.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8343/dsc08286640x480.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
hej laski

u nas nocka standard, widzę Agaw że masz taki sam problem jak ja w nocy... u mnie znow to wróciło...

Fredka fajne te bodziaki, czekam na resztę 🙂

Asia do mnie napisała, jest już w Piotrkowie ale ma doła bo Kamil jej spadł z łóżka i dostala ochrzan od taty... wszystkie Was pozdrawia i jak będzie mogła to się odezwie wieczorem

kurwa kurwa kurwa, zgrałam na płytę zdjęcia Szymka od kwietnia i mi je wcieło... pokazuje że płyta jest pusta!!! nosz kurwa kurwa kurwa!!!!