Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agnieszko w innym przypadku poleciłabym Tobie coś mocniejszego na uspokojenie nerwów...
Przed ślubem stresu nikt jeszcze nie uniknął ale po wyjściu z kościoła zobaczysz wszystko z Ciebie "spłynie" cały stres i zdenerwowanie 🙂 Będzie dobrze, a na starość pamięta się tylko to co było w tym dniu piękne 🙂 🙂

Ja miałam w sierpniu 4 rocznicę ślubu a z G jesteśmy para 13 lat hehehe - znajomi śmieją się, że to prawie kazirodztwo 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

A ja zjadłam śniadanko nadrabiając zaległości 🙂

Akompf wózek świetny naprawde mi się podoba pomimo że odrzuciłam na popczątku trzykołowce :P ale teraz dorzuce go jeśli pozwolisz do mojej listy wózeczków które mam pokazać mężowi 😁

DagiM ja za tydzień w piatek będę miała 10 rocznice ślubu tylko że świętować sama będę 😞 ale odbijemy sobie to za dwa tygodnie 19 kiedy to mąż wpadnie na weekend 🤪

Agnieszka84 nie ma wesela bez stresu,ale będzie dobrze dziewczyny dobrze mówią będzie to piękne przeżycie 🙂

• Mamusia
Witam

dzień strasznie ponury a tu w pracy trzeba siedzieć. Mały szaleje a ja umiera od zgagi 😞

Agnieszko dasz radę wszystko będzie dobrze a przede wszystkim się nie denerwuj. Bo nerwy w takiej chwili to nic dobrego. Trzymam kciuki 😉

Akompf fajna ta Twoja limuzyna, ja też będę musiała w końcu mojego wyciągnąć do sklepu z wózkami żeby zobaczył i ocenił z punktu technicznego wózek który wypaczyłam.

Ewo uważaj na siebie i dużo odpoczywaj jak masz okazję. Mnie tego ostatnio bardzo brakuje. Od czasu jak mój starszy syn wrócił z wakacji to nie mam czasu nawet na chwile się położyć. To takie uroki macierzyństwa 🤪

Właśnie zbieram moje dziecko do przedszkola, ale nie mogłam się oprzeć, by tu nie zajrzeć 🙂

Agnieszko, ja do dziś pamiętam jak zestresowamny był mój mąż na ślubie 😉 Ja za to nie byłam, bo byłam chora i do ślubu szłam z temperaturą 😲

Akompf, powtórzę się jeszcze raz. Wózek bardzo mi się podoba!!!

Ewo wypoczywaj, żeby dzidziuś poczekał do grudnia.

Nie chce mi się nosa wystawiać za drzwi, bo leje już drugi dzień 😞

u mnie nie leje ale pogoda taka "senna"...

Dzięki PannaNikt!

Mittka - śmiało wciągaj na listę 🙂

Ewko - odpoczywaj więcej i trzymaj nogi złączone, coby dzidzia nie chciała wcześniej sie z brzuszka wydostać 😁 hehehhe (żarcik)

jeszcze nie zmieniłam tej pościeli, ale dziś musze się do tego zmobilizować 🙂 w końcu 🙂

• Mamusia
Dzień dobry babole 😉!

Dzisiaj miałam ciężką noc, Majka nie dawała mi spać, ciągle mnie waliła po żebrach i ani się tu przekręcić ani położyc na wznak, później było za gorąco a na koniec jeszcze miałam głupi sen, że miałam siedmioraczki i właśnie zaczęłam rodzić, poszły mi wody i jeszcze krew i że pierwsza dwójka dzieci się zablokowała i nie chce wyjść i to wszytsko w mojej łazience.Aaaa, później więzadło zaczęło boleć i pies obudził o 6 🤢 . 😮 🤨 Dzisiaj raczej nie jestem w humorze 😠

Akompf wózek jest świetny, kuchnia też wygląda na fajną :P
Mittka koniecznie zapytaj lekarza no bo jak to tak bez hehe.
Agnieszka będzie dobrze, nie ma co się denerwować, to jest jedn zpiękniejszych dni w życiu, chociaż ja się cieszę, że mam go za sobą :laugh: 🤪

Hej laski 🙂 🙂 🙂 A ja siedzę u szwagra na kompie bo u mnie cosik internet nie działa i jestem taka wściekła bo napisałam tak długiego posta i mi skasowało 😠 😠
Akompf mercedesa dla dzidzi masz zajeb....go 🤪 🤪 🤪 Agnieszko84 nie da się wyjść za mąż bez stresu ale tak jak któraś z dziewczyn napisała po kościele wszystko Ci minie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ewuniu i ja się powtórzę kochana nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj 😉 😉 😉 😉 😉
Wiolka ale ta Twoja Majka daje Ci popalić po tych żebrach ☺️ ☺️ ☺️ Siedmioraczki ale sobie wyśniłaś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mittka - obawiam się, że nidługo każda z nas będzie wiedziała na czym drzemki mam wyglądają :P Już się boję 🙂

Totalne pustki dziś... a weekend sie jeszcze nie zaczął przecież...

Ciasto w piekarniku... idę sobie poszukac czegoś do zrobienia :P

Megulka - dzięki 🙂 popadnę w samozachwyt zaraz 🙂 🙂
A tak apropos wklej sobie ling do Twojego suwaczka w podpisie, to będzie Ci się pokazywał za każdym razem.