Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agnieszkow pytałaś jak długo jeszcze zamierzam pracować. Przyznan że z miłą chęcią już bym przestała pracować ale jeszcze muszę troche popracować ze względu na sytuacje w mojej pracy i na mojego szefa.

Jeżeli moje samopoczucie będzie takie jak do tej pory to tak jak ania popracuję jeszcze z miesiąc lub do połowy listopada 😞

No to ja jestem leń do potęgi entej hahah bo ja od razu poszłam na zwolnienie jak tylko dowiedzialam sie o ciązy 🙂

Kurcze nic mi nie pomaga na to gardło ani to Tantum Verde, ani płukanie solą 😞

kjobitki ja po zakupach, ale lipa, dla małej kupiłam ...paklanki, bo nic innego nie chciało mi się oglądać a poza tym kupiłam srebrny łańcuszek z zawieszką dla męża chrześnicy bo w sobotę idziemy na 18-stke, a jak myślicie ile kasy dołożyć?

No zależy jak stoicie z kasą, ale myślę że jak chrzestny to powinien się rzucić ... hmmm... ja bym jakieś 500 zł wrzuciła do koperty a jak krucho macie z kaską to chociaz 200 zł 🙂 no ale decyzja nalezy do Was 🙂
A to jakas większa imprezka czy taka domówka?

kurde jak ja nie lubię takich imprez, a teraz jeszcze tyle wydatków, w maju mieliśmy komunię i jego siostrzeńca, teraz 18, po drodze chrzciny naszej małej i w lipcu znów 18 jego chrześniaka, zostanę bankrutem:laugh:

• Mamusia
Hej kobitki 🙂

A ja byłam u koleżanki na babeczce 🤪

Emmax wiem coś o tych wydatkach teraz mieliśmy chrzciny mój mąż chrzestnym a w maju komunia córki do tego chrzciny malutkiej eh normalnie masakra będzie.

Wiecie co nadal mnie martwią te upławy a właściwie ich kolor no ale jutro ide do mojego gina na usg to mu powiem tylko mam nadzieję że mnie nie położy od razu do szpitala 😞 😞 ja nie chce 😞 malutka się rusza normalnie więc dlatego aż tak nie panikuje,ale nie podoba mi się to 😞

• Mamusia
no i jestem 🙂
Piotruś zdrowy i wymiarowy 🙂 Wszystko się dobrze rozwija, każdy narząd w porządku. Tylko nogi ma długie hehe, wszystko ma na 30 tygodni, a nogi na 32 :laugh: Złośnik mały cały czas zasłaniał buźkę rączką i nie chciał się pokazać, za to klejnoty wystawiał bez problemu :laugh: Nie mam fotek tylko płytkę, ale jak zrobię z filmiku zdjątka to wrzucę.
Najlepsza była mina mojego męża jak lekarz spytał -ma być dziewczynka, zgadza się? hahahahaha myślałam, że mąż z krzesła spadnie,a lekarz w śmiech :laugh: Szkoda, że mężowi w tym momencie fotki nie zrobiłam. No i co jeszcze... acha waży 1685 gram! Leży główką do dołu i buźką do kręgosłupa. Ok, to już wszystko 🙂

Ewka czekamy na zdjęcie, super, że wszystko dobrze, a mina męża pewnie bezcenna:laugh:

o matko listopadówka,masakra to niedługo myyyyyy 🤪

Aga ale mi narobiłaś smaka na te wiśnie i czereśnie, jak mogłaś, a ja nie mam w domu 😠 😉

Emmax hallo jeszcze październikowe muszą się wykluć :laugh: :laugh: Spokojnie nie śpiesz się jeszcze :P :P :P
A co do owoców :P :P :P :P :P :P :P Ale jak chcesz to się podzielę 😉 😉 😉