Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Słoneczka też nie znałam tak jak Doruni... za późno do Was dołączyłam, ale mimo wszystko cieplutko Cię pozdrawiam Słoneczko i życzę Ci dużo szczęscia i miłości w życiu 😘

Kurcze ten brzuszek cos zamula wrrrrr

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i bardzo się cieszymy Dorunia, że się Ciebie nie pozbędziemy 🙂 Pewnie jako doświadczona mamuśka nie raz nam cos doradzisz 🙂

Przeczytałam blog Słoneczka i nie moge uwierzyć w to co ona wycierpiała. Strasznie jej współczuję....

Masz racje Mittko i ciesze się strasznie, że do Was trafiłam. Chociaż juz czasem mąz zazdrosny , że spędzam tyle czasu na brzuszku 🙂 ale sam sie ostatnio dopytuje czy któraś z Was urodziła... 🙂

I ja się ciesze że do Was trafiłam 🙂 Mój Tomek sam mnie przed kompa wygania i mam czytać co tam do Was piszę :laugh:

Tez będę musiała nauczyć posługiwać go po naszym forum w razie czego jak trafie do szpitala rodzić aby Wam mógł przekazać co i jak u mnie słychać:P

• Mamusia
Hej!

Wstałam i nadrobiłam te 20 stron.

Słoneczko strasznie się cieszę, że wpadłaś do nas i, że tak dobrze Ci sie układa.

Dorunia ty nawet nie myśl nas opuszczać bo jak przyjadę do Gdańska i dam po dupce to się wszystkiego odechce :laugh: :P

Panno Nikt oklask ode mnie za pozytywne myślenie, tak trzymaj i na pewno wszystko będzie dobrze.

A ja się czuje dzisiaj jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł a później przejechał walcem 🤢 😮 i jeszcze mnie ten brzuszek wkur... aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AgaW to się naśmiałam z tej twojej teściowej :laugh: :laugh: kto nie ma w glowie ten ma w nogach :laugh: :laugh:

Kurka wodna muszę mężusiowi coś na kolację zrobić bo ja sie tak obżarłam mandarynkami i całym opakowaniem ciniminis, że nie będę głodna jeszcze przez 2 dni. Powtarzam sobie, że nie ważne, że tyle jem bo jak zacznę karmić to juz sobioe ani tego ani tego nie pojem więc teraz wpierniczam ile wlezie :laugh: :laugh: tak się głupio sama przed sobą tłumaczę :laugh:

Co do siary to u mnie nie ma nic a nic.

Ja mojego męza raczej nie naucze, bo on to ciemna masa jeśli chodzi o internet... powaznie, dobrze ze nauczyłam go chociaż jak korzystać z googli kiedy chce coś znaleźć... echhh
Ale na pewno dam Wam znać smskiem jak juz zaczne rodzić 🙂

Wiolka Ty nie przesadzaj bo ślicznie naprawde wyglądasz w tej ciązy i wcale nie masz wilkiej dupy , więc jedz ile wlezie, ja tak samo robię 🙂 a mandarynki to kilogramami wciągam 🙂

• Mamusia
Nasi mężowie też uzależnieni,ale i tak się do tego nie przyznają 😁 🤪

Wiola wcinaj wcinaj bo potem rzeczywiście nie będzie można tyle jeść :P a mój mąż mi opowiada jakich on to słodkości nie nakupował a ja mu mówie wypchaj sie tym bo jak ty przyjedziesz to ja już tego nie będę mogła jeść :P 🤪

O nieeee AgaK przesadziłaś!!! A nam tez kupiłaś zapiekanke??? Ja też chcę, albo bym krokieta zjadła, albo placków ziemniaczanych hahah albo pizze ... kurna chata ... jutro ma przyjechac mój brat na kawke do mnie to go zaciągne na jakiegos fast fooda bo on tez czasem lubi sobie zjeść w przeciwieństwie do mojego męza, który preferuje tylko zdrowe żarcie buhahah

Wiolka ja nie kłamię, naprawde wyglądasz ślicznie 🙂 musiałabys zobaczyc jak moja bratowa w ciązy wyglądała, ja jak mam doła że mam wielką dupe to patrze na jej zdjęcie i mi się humor poprawia. Ona przytyła 35 kg w ciązy i wyglądała jak szafa 10 cio dzrzwiowa 🙂 🙂 ale juz wróciła do formy i znowu jest szczupła i zgrabna 🙂 malutki bedzie miał 2 latka w lutym , ale powrót do wagi z przed ciązy zajął jej mniej czasu 🙂
No i oczywiście Ty AVIOMARIN ale na porodówke a nie do kuchni haha

Idę dziewczynki bo mąz ma focha ze wole z Wami siedzieć niz się koło niego połozyć ,,ja Ci zablokuje ten internet" jego słowa hahah

Buziaki kochane , zycze Wam wszystkim bezbolesnych, przespanych nocy.
Wiolce zyczę żeby dziś jeszcze urodziła 🙂

No i buziak telepatyczny dla Akompf i Fredeczki 😘 😘

Do jutra brzuchatki :*

• Mamusia
Biedaczek ten Twoj maz :laugh: :laugh: :laugh: ja tam siedze obok mojego z lapkiem na kolanach,zeby nie bylo :laugh: :laugh:

Eee tam Majka jest uparta jak tatus, dzisiaj nie wyjdzie.

Aaaa AgaK ale zes mi zrobila chcice na zapiekanke z budki 😮 😮 😮 z przypalonym serkiem :laugh:

Co tu takie pustki, wszystkie na porodowce?

• Mamusia
Ale się rozpisałyście, a ja pospałam bo mnie brzucholek troche bolał. Wzięłam nospe i może do rana przejdzie.

Nareszcie jakieś wiadomości od Fredeczki mam tylko nadzieje że nie jest nic groźnego io lekarze się myla co do diagnozy. całusek dla mich na pocieszenie 😘

jak ja Wam zazdroszczę że o tej porze jeszcze możecie coś jeść. Bo ja to bym umarła chyba w nocy od zgagi 😞
A moje szczęście zrobiło sobie kolację i narobiło przy tym takie zapachy 🤪