Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aga84 no pewnie kobietko, my tu już wszystkie mamy chorobe na ciuszki 🙂 poczytaj sobie wcześniesze posty kochana, pooglądasz zdjęcia ciuszków innych forumowiczek 🙂
Ale tak na poważnie to jeszcze nic sensownego nie kupiłam, na razie tylko kilka łaszków w lumpeksie.
12 sierpnia jadę do wiekszego miasta na usg 4d i tam też zrobię porządne zakupy dla malutkiej , bo u mnie to tylko dwa takie malutkie sklepiki z ciuszkami dla dzieci i bradzo mały wybór 😞

No widzicie, mówiłam ze się bedziemy myliły 🙂 teraz Aga84 pomyliła mnie z AgąK 🙃 :laugh:
Ja też mam imieninki w Dzień Babci 🙂
A co do imienia Lucyna to tez nie bardzo mi się podoba , ale Lusia jest super 🙂

Natalia tez ładne imię, ale jakoś w moim otoczeniu dużo tych Natalek 🙂
No więc będzie Zosia, Ewa, Daria, Kinga, Lucyna, Katarzyna, Martyna hmmm sporo tego , bez taktyki AgiK - losowania chyba się nie obejdzie 🙃
AgaK to zimno miałaś jak ślub braliście 🤨 ja miałam piękną pogodę, a nawet za gorąco było, bo ludzie na sali się upocili, ale bawili się super, miałam naprawde wesele jak z bajki , ochh.. na rocznicę ślubu obejrzymy sobie z męzusiem nasz film 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny przeczytałam wszystko ubranka są słodkie a u mnie w Austrii nie widziałam żadnego lumpeksu 😠 a szkoda bo też bym sobie chętnie poszperała ale cóż nie ma to trudno trzeba będzie zaopatrzyć się w nowe 🙂 A rocznicę ślubu mamy w październiku dopiero więc jeszcze kupa czasu

Na wspomnienia mi się zebrało.
Zobaczcie dziewuszki moje zdjęcie jak się buziakujemy pod welonem 🙂 [img size=150]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/S6303061__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mi się marzyła córeczka i mam córeczkę 🙂 jak mi moja gin oznajmiła na usg to aż podskoczyłam na tej kozetce ze szczęscia. A mój mąż ,,ale na pewno? , jest pani pewna ?? " hahah pewnie mu się marzył synuś, ale teraz się cieszy że będzie miał w domku dwie kobietki 🙂
A Magda tez ładne imię.
Madzia 🙂