Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ewa, ja bardzo często tam zaglądam bo mieszkam na ND, generalnie nie zmienia się tam asortyment, tylko trzeba trafić, bo często maja tylko rozmiar 62-74, ale rzeczy naprawdę są dobrej jakości, w pasażu tez jest sklep tej firmy ale już z normalnymi cenami.
Ja całych rozpinanych body nigdy nie spotkałam, a do szpitala w ogóle body nie zabieram, bo boję się, że sobie nie poradzę nie mam niestety wprawy z tak małymi dziećmi:P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MITTKA NIE MA ZA CO DZIĘKOWAĆ 🙂 🙂
PERSY CIEKAWE MASZ ŻYCIE, DZIEWCZYNY TU NARZEKAJĄ JAK MAJĄ W PRACY WYTRZYMAĆ 8 GODZIN A TY NA WYJEŹDZIE BĘDZIESZ PONAD MIESIĄC I TO INTENSYWNIE BĘDZIE BO KONCERTY DO SPOKOJNEJ PRACY NIE NALEŻĄ. ŻYCZĘ TOBIE POWODZENIA I DUŻO WYTRWAŁOŚCI.

BĘDZIEMY CZEKAĆ NA WIEŚCI Z NIECIERPLIWOŚCIĄ OD CIEBIE MITTKA 🙂 🙂
JAKOŚ PUSTO TU U NAS GRUDNIÓWEK WIĘC JA TEŻ IDE SPAĆ. DOBRANOC KOCHANE GRUBASKI 😉 😉 😉 😉

Mittka... Wspieram duchowo!!!

Persy... ZAZDROSZCZĘ wykonywania tak ciekawej pracy!!!

A co do rozpinanych body... ja nie jestem zadowolona z nich :/ wolałam takie przez głowę.

• Mamusia
hehe akompf wszystkiego napewno nie potrafie a najgorzej to mi zupy wychodza 😠 nie znosze ich robic... a u mnie w miescinie poszlam wczoraj do 3 sklepow i nigdzi enie mieli lasagne z knorra... :/ wiec zrobilam devolay i tez bylo ok.

Dzisiaj jade nad morze 🙂 o 8 chyba wyjazd: D

balam sie,ze nie zdarze wszystkiego przed wyjazdem przeczytac a tu taka niespodzianka - tylko 7 stron 🙂

Persy ojj wspolczuje nie dosc ,ze remont drogi to jeszcze meczacy.

Aniuuusiaaaa ja mialam 2 czy 3 razy badane ale to chyba dlatego ,ze moja mama miala raka piersi wiec jest duze ryzyko ze i ja zachoruje.

ja chodze w bieliznie albo poprostu zamiast stanika ubieram jakas koszulke bo cyce mam takie,ze po ciazy to pewnie bede mogla w spodnie je chowac 😠

Emmax jesli sobie nie poradzisz to po to sa polozne ,zeby Ci pomoc! ja sie ciesze,ze od wrzesnia ta polozna do mnie bedzie co tydzien przychodzic i bede mie taka domowa szkole rodzenia i obchodzenia sie z malenstwem a przy okazji co wizyte bede miec badane tetno plodu i wogole... a kobietka bardzo sympatyczna i w dodatku ciotki kolezanka z pracy ito ciotka ja polecila 🙂

Mittka no to niestety ja albo wieczorem albo dopiero jutro sie dowiem jak tam u Twojego dzieciaczka 🙂

Marcin mnie zdenerwowal znowu... codziennie mnie denerwuje 😠 powiedzial,ze dzisiaj musi zostac na noc w zlotowie, bo jutro jest kierowca a nie moze busem roboczym przyjechac tutaj a jednemu zabrali prawko po pijaku a drugi wogole jezdzic nie potrafi 😠

Persy tylko uwazaj na siebie w tej trasie...

Agnieszka84 ja caly dzien na rodzicow bylam obrazona i caly wieczor ,ze mnie nad to morze nie zabrali a pozniej mama przyszla wieczorem i sie spytala czy jedziemy dzisiaj i jeszcze raz w niedziele... wiec jest ok... 🙂 tylko ,ze Marcin cos mi marudzi ,ze w niedziele korki bla bla bla 😠 😠

DZIEŃ DOBRY GRUDNIÓWECZKI 🙂 🙂 🙂

PRZYWITAM WAS DZIŚ PIERWSZA :laugh: :laugh: :laugh:
MAM PYTANKO MAM DZIŚ GRUSZKI DO ROBIENIA W SŁOIKI KTÓRA SIĘ PRZYŁĄCZA DO POMOCY?? 😆 😆 😆 JEST ICH TYLE W TYM ROKU ŻE AŻ GAŁĘZIE SIĘ ŁAMIĄ 😉 😉
OCZYWIŚCIE ŻARTUJĘ MUSZĘ SAMA DAĆ RADĘ TZN SAMA NIE BĘDĘ MÓJ OJCZULEK MI POMOŻE 😁 😁

FREDECZKA NA PEWNO MOŻESZ ALE MUSIAŁABYŚ WYSMAROWAĆ SIĘ KREMEM Z WYSOKIM FAKTOREM 🙂 🙂
DOBRZE BY BYŁO JAK BYŚ MIAŁA PARASOLKĘ NA PLAŻE ZAWSZE MOGŁABYŚ SIĘ TROSZKĘ SCHRONIĆ PRZED SŁOŃCEM 😉 😉

JA W LIPCU BYŁAM NAD MORZEM DOKŁADNIE MIESIĄC TEMU JA W JEDNĄ STRONĘ JECHAŁAM 7 GODZINA TY PEWNIE BĘDZIESZ JECHAĆ JAKIEŚ 3 ALBO 4 GODZINKI WIĘC TEŻ SIE TROCHĘ POMĘCZYSZ

• Mamusia
no parasolki sa do wypozyczenia wiec jest ok...
pojde do sklepu po filtr 40 😁 zawsze sie smarowalam oliwka zeby mnie szybciej bralo slonce ale rok temu bylam poparzona, mialam pecherze wiec juz tego nie robie:P

dziewczyny wy tez miewacie te skurcze Braxtona-Hicksa? bo ja mam i to dosyc czesto.