Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja sobie w zarze kupiłam żółtą tuniczkę za 16,90, do lnianych spodni będzie super:laugh:
N dzidzie pewnie też bum coś kupiła ale bez znajomości płci już nic nie kupuję, a takie bolerko jak wczoraj kupiłam za 8 zł w zarze były po 75, bardzo podobne:laugh:

A piersi też mi gin nie badał 🤪

Faktycznie szkoda, że Ci to nie wypaliło, taka fajna okazja.
A tak w ogóle to zastanawiam się jak będzie to wyglądało, czy tak chwilkę tylko zajrzą i pokarzą czy się jakoś przyłożą, no i ciekawe czy będą informować o płci, czy raczej nie będą wchodzić w kompetencje lekarza 🤨
Fajnie by było, żeby Akompf się dostała, to zda nam relacją i znów będziemy mądrzejsze:laugh:

WIESZ JA TEŻ SIE DUŻO NAD TYM ZASTANAWIAŁAM JAK TO BĘDZIE WYGLĄDAĆ ALE MYŚLAŁAM CO MI TAM SPRÓBOWAĆ TRZEBA A TU NIESPODZIANKA NIE JADĘ MĄŻ WRACA DO DOMU W SOBOTĘ A JA MUSZĘ PO NIEGO JECHAĆ DO INNEJ MIEJSCOWOŚCI.

• Mamusia
hej. ja też nie miałam badanych piersi. Byłam na zakupach, chciałam pokupować body ale wszystkie są zakładane przez głowę, a ja od wszystkich znanych mi mamusiek słyszę żeby kupować tylko taki rozpinane na całej długości. No, ale takich nigdzie nie ma 😠
emmax ten sklep w factory bardzo fajny, kupiłam super pajacyk za 20zł, body też ładniutkie, ale nie rozpinane.

• Mamusia
A ja mam problem z zakupem staników sportowych. Bo niestety wszystkie inne biustonosze które mają szwy czy też są z koronki to doprowadzają mnie do białej gorączki. Idę i się drapie po cyckach 😉 Nie mówiąc już iż w żaden ze starych staników się nie mieszczę 🙃

Mittka rozumiem Ciebie. Ja też nie mogłam sobie znaleźć miejsca...

• Mamusia
Mittka, tego właśnie się obawiam. Jak z taki arbuzem będę się przemieszczała. Ale dużo artystek będąc w ciąży jeździ na koncerty więc muszę sobie i dzidzi dać również szansę.

I nie martw się WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!! Wrócisz szczęśliwa z badania 🙂