Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HEJ DZIEWCZYNY 🙂 🙂
JA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM OD TEŚCIOWEJ 🙂 🙂 🙂 TAKI WYJAZD MIAŁAM NIESPODZIEWANY 😉 😉 RAZEM ZE SZWAGIERKĄ POSEGREGOWALIŚMY UBRANKA PO MOIM STARSZYM I JEJ SYNKU I WIECIE CO JA JUŻ NIC NIE KUPUJĘ BO MAM TYLE TEGO ŻE PIĘCIORACZKI NA TYM BYM WYCHOWAŁA I TO SAME OD 0 DO 3 MIESIĘCY A GDZIE JUŻ NA STARSZE 😉 😉 😉 😉 😉
FREDECZKA KOMBINEZONY SĄ ŚLICZNE 🙂 🙂 🙂
PERSY ŻYCZĘ ABY MALEŃSTWO POKAZAŁO TO CO UKRYWA MIĘDZY NÓŻKAMI 🤪 🤪 🤪
AGNIESZKO RZECZYWIŚCIE POSZALAŁAŚ NA ZAKUPACH 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Fredeczka ja czytałam dużo na necie o tych wanienkach bo też mi się podobają. Ale użytkownicy owych wanienek wypowiadają się iż są malutkie i tak naprawdę starczają góra na 6 miesięcy. Poza tym źle są wyprofilowane.
Chyba kupie zwykłą wanienkę plus stelaż do niej.

Jeśli chodzi o USG to mam je jutro o godz. 10.10

Tak więc odezwę się jak tylko wrócę.

FREDECZKA JUTRO SIĘ POCHWALĘ BO JESZCZE W SAMOCHODZIE TO MAM DOPIERO JUTRO WYPAKUJĘ 😉 😉 😉 A NIE CHCE MI SIĘ TERAZ WYPAKOWYWAĆ BO JEST TEGO BARDZO SPORO I ZANIM TO WSZYSTKO ROZŁOŻĘ TO MINIE KUPA CZASU A JUTRO OD SAMEGO RANA POSTARAM SIĘ WAM POKAZAĆ CO MAM 😆 😆 😆

• Mamusia
O persy odezwij się koniecznie 😆 bedziemy czekać 🙂

Co do wanienek to nie mam żadnej koncepcji jeszcze nad tym nie myślałam po za tym znajoma coś tam wspominała że ma dla mnie już wanienke więc na razie się wstrzymam i zobacze co ona tam wyskrobała 🙂

Fredeczkaa kombinezonik jest słodki 🙂

NA TEMAT KĄPIELI MALUSZKA TO NAPISZE WAM ŻE JA MOJEGO STARSZEGO SYNKA W WANIENCE KĄPAŁAM TYLKO 3 MIESIĄCE PÓŹNIEJ TO KAMILEK KĄPAŁ SIĘ Z MĘŻEM W DUŻEJ WANNIE :laugh: :laugh: :laugh:

TEMAT OPŁAT POCZTOWYCH NA ALLEGRO TO NIEZŁY TYTUŁ NA KABARET 😉 😉 CENY ZA PRZESYŁKĘ SĄ ŚMIESZNE I TAK JAK FREDECZKA PISZESZ CENA ZA TOWAR 3 A PRZESYŁKA 13 TO DOPIERO UBAW PO PACHY I TO ZA DARMOLA 🤪 🤪 🤪 🤪