Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tak sumując to myślę, że wcale nie drogo za to wszystko dałam. Sam kombinezon Ladybird na allegro po od 40 do 90 zł... o tych kurteczkach nie wspomnę. Ciuszki powaliły mnie z nóg. Stwierdziłam, że będę sie bic o nie do 500 zł 🙂
No ale za 500 zł to mi wyjdzie z przesyłką 🙂
Jestem strasznie zadowolona z tej aukcji. Tak że juz z ciuszków nic nie kupuję, oprócz rajstopek i czegos nowego do szpitala 🙂 Malutka mnie kopie, więc też się chyba cieszy 🙂

Ja też juz zmykam lulać.

Teście mi dziś niespodziankę zrobili i wpadli bez zapowiedzi do mnie z tortem i prezentem 🙂 na urodzinki 🙂

Dobrej nocki brzuszki 🙂

Witajcie dziewczyny 🙂

U mnie pada hura - ktos by pomyślał wariatka , ale ja właśnie najlepiej czuję się podczas takiej pogody 🙂
Jem sobie własnie sniadanko z 4 letnim synkiem mojego szwagra 🙂 ale te dzieci mają pomysły i teksty ... powalają ...

Ja juz na allegro nie wchodze, bo nie będę miała za co życ w końcu i będę gotować na obiad ciuszki hahahah 🙂

miłego dnia brzuszki 🙂

A dziś mi się sniło że jem ciasto jogurtowe z jagodami polane sosem truskawkowym i toffi .... ciągnie mnie do takiego jedzonka, ale staram się nie dużo jeść słodycze bo nie chcę wyglądać jak słoń 🤪

JA SOBIE TAK SIEDZĘ I CZEKAM NA WAS A MĄŻ SIĘ ZE MNIE ŚMIEJE :laugh: :laugh: TWIERDZI ŻE MAM JOBLA NA PUNKCIE NASZEGO FORUM 😉 😉 A JA MU MÓWIĘ TO TY POROZMAWIAJ ZE MNĄ NA TE WSZYSTKIE TEMATY OD RAZU ZAMILKŁ :laugh: :laugh: :laugh:
ACH CI NASI MĘŻCZYŹNI JAK ICH TU NIE KOCHAĆ 😆 😆

• Mamusia
Cześć dziewczyny!

Wczoraj cały dzień byłam na starym mieście, oprowadzałam moje turystki w 50 stopniach, lało się ze mnie potwornie, ale nie żałuję bo było na prawdę super i jeszcze tyyyyyyle fotek strzeliłyśmy 🤪

Niestety po powrocie do domu czekały na mnie złe wieści, okazuje się, że moje kochanie nie będzie mogło być ze mną przy porodzie i przez pierwsze 4 miesiące życia naszej malutkiej, załamałam się strasznie i już nie byłam w stanie nic zrobić. Z jednej strony za niedługo wraca z czego straszliwie się cieszę bo bardzo za nim tęskie a z drugiej po prostu do dupy bo zostanie tylko 2 miesiące w domu a później znowu na 4 miechy na statek i to9 jeszcze wtedy kiedy będę rodzić. Niby było już załatwione, że zostaje dłużej na statku ale jednak nic z tego nie wypaliło. Dziewczyny jestem po prostu w dołku, będę sama z teściową i malństwem 😞

Idę jeść.
Buźka