Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny! 🙂 tylko 15 stron do przeczytania :P

Agnieszka,zestaw super! 🙂

hehe ja jak Marcin jest to nie wchodze poprostu 🙂 bo on twierdzi ,ze tu same ploty i glupoty 🙂

Wiolka,moze sie pozmienia jeszcze a nawet jesli nie, to dasz rade,bo przeciez silna kobietka jestes 🙂 ostatnio cos malo nas odwiedzasz 😜 spojrz na to z drugiej strony,jak nasi faceci beda tyrac do 65roku zycia to Twoj juz dawno bedzie przy Tobie jesli pojdzie na wczesniejsza emeryture 🙂

AgnieszkaK ja bede kupowac Avent chyba. slyszalam,ze sa najlepsze.

Ja juz od chyba 2 mies czy od mies mam lozeczko w domku, a wozek na czasie dojdzie do nas 🙂

No a jesli chodzi o wnoszenie po schodach to nie mam takiego problemu bo mieszkam w domku jednorodzinnym z korytarzem od ulicy na kttorym bede zostawiac wozek,pozniej jest podworko i miejsce do grillowania, pozniej przechodzi sie przez warsztat mojego taty i pozniej sie wchodzi do ogrodu z drzewami owocowymi ,oczkiem wodnym itp 🙂 a po schodach wchodze tylko do gory czyli do swoich pokojow 🙂

Ja nie wiem jak to bedzie z tym moim karmieniem ale chce miec juz z glowy te wszystkie butelki,smoczki itp 🙂

my chyba za miesiac zaczynamy ten remont, Marcin po pracy bedzie sam wszystko robil... ciekawe czy bedzie miec sily... teraz tyle roboty.

A dzisiaj zrobil mi mila niespodzianke, wyszedl do pracy i przyszedl po jakis 10min ,ze zalatwil sobie wolne polozylismy sie jeszcze spac a pozniej dzwoni szef "i co Ty masz z ta noga" haha a on poprostu nasciemnial,ze zle stanal na schodach czy cos i ze nie ma sensu,zeby szedl i siedzial i nic nie robil 🙂 i pojechalismy na zakupki do galerii w Pile, ja sobie niestety nic nie znalazlam ani maluszkowi,bo wszystko co widzialam bylo albo na chlopca,albo na dziewczyke ale jesli w czwartek sie dowiem co i jak to w niedziele wyciagam Marcina do tego sklepu i nakupuje jeszcze troszke rzeczy typowo dla chlopcow lub typowo dla dziewczynek 🙂 on sie caly obkupil ja niestety nic ale i tak jestem zadowolona bo milo spedzilismy czas 🙂 teraz pojechal do kumpli,mysle,ze na 19 wroci...

• Mamusia
2 pary spodenek slodkie sa i do jednych i do drugich mam cos w komplecie 🙂 do jednych spiochy wiec i tak na spiochy nie zaloze ale do drugich mam bodziaki 🙂 [img size=410]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5173.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />