Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

fajne ciuszki kobitki ja się czaję teraz na http://www.allegro.pl/item705973573_kombinezon_jak_sweterek_cieply_68cm_guziczki.html a mialam nie wchodzic juz na allegro :laugh:

Ja na Boże Narodzenie to pewnie urodze bo mam na 19 grudnia termin więc na pewno nie ochrzczę w święta malutkiej i tak myślę że chyba na Wielkanoc zrobimy chrziny 🙂

JA TEZ MYŚLAŁAM ŻE NA ŚWIĘTA ZROBIĘ CHRZCINY ALE TO TYLKO ZALEŻY KIEDY MALUSZEK SIĘ URODZI 🙂 🙂
JA URODZĘ W LISTOPADZIE BO TO RÓŻNIE BYWA TO NA ŚWIĘTA A JEŻELI O CZASIE BĄDŹ PÓŹNIEJ TO DOPIERO PO NOWYM ROKU ALE W STYCZNIU NA PEWNO 🙂 🙂 🙂
JA MOJEGO PIERWSZEGO CHRZCIŁAM JAK MIAŁ 2,5 MIESIĄCA 😉 😉 😉

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂

Ja dopiero dotarłam do domu i mam dość 🤔 wypad do kina się udał i zakupy też 🤪

Ewa i persy śliczne te Wasze dzieciaczki 🙂

Fredeczkaa ty jak zwykle masz nosa do zakupów i ubranka są prześliczne.Persy widze że ty też zaszalałaś śliczne macie te ciuszki ja dzisiaj tylko w smyku byłam ale tam ceny są kosmiczne wiec wyszłam tylko z małymi butkami 🙂

Witam nową mamusie,niestety wiem jakie Cię trapią dolegliwości bo mnie samej groziło łożysko przodujące.Oszczędzasz się więc wszystko będzie dobrze 🙂

Co do chrzcin to ja jeszcze nie wiem co zrobie chciałam je połączyć z komunią córki,ale nie wiem czy czekać aż tak długo...

• Mamusia
Hej!

Poszłam się wykompać znowu, woda bosssska po prostu, wogóle bym nie wychodziła 🤪

Fredeczka myśle, że Majka mieści się w dopuszczalnych granicach, zobaczymy jutro co mi gin powie jaka jest ciężka 🙂

Co do chrztu to będę z nim musiała poczekać do kwietnia/maja, tak żeby mąż był w domu i żeby moja rodzinka z Polski mogła przyjechać.

Idę przeprać rzezcy i jakąś kolację wszamać 🙂

• Mamusia
Mittka ja jak bylam ostatnio w smyku to za pajaca podobnego do tego za ktorego dalam 5zl wolaja sobie 32zl 😁 sie usmialam i pokazalam babce tego za 5zl i ze jakosć podobna i wogole to az sie jej chyba glupio zrobilo i powiedziala jak juz wszyscy klienci wyszli ze jesli ma byc szczera to tez by gdzies indziej szukala bo sama ma 6mies coreczke i prawie nic nie kupila u siebie w sklepie :P ewentualnie jakies drobiazgi albo jak cos bylo w jakiejs okazyjnej cenie.