Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

fredeczka on mi będzie robił połówkowe, tylko pracuje też w szpitalu i ma taka możliwość, a ja chodzę do przychodni, gdzie tez może mi zrobić tylko w szpitalu jest lepszy sprzęt i nie wiem co on wymyśli.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rozumiem Emmax, że Ci się nie chce, mi sklepie od razu robi się duszno i źle się czuję. Dużo fajnych ciuszków zamówiłam na allegro bo naprawdę były o wiele ładniejsze niż z sklepach. Mi się wydawało, że w sklepach wszystko jest śliczne dopóki nie chciałam kupić czegoś konkretnego, wtedy okazało się że nie ma tego o co mi chodzi 😠

Ewa z tymi zakupami to tak jest, mi zawsze najlepiej wychodzę jakieś spontaniczne, nie zaplanowane, a jak jadę kupić coś konkretnego to nigdy nie ma, i teraz pewnie będzie tak samo 😠

• Mamusia
Hej, właśnie wróciłam z miasta!
USG 3D/4D...już za mną. Emocje, emocje i jeszcze raz emocje.
Jak się okazało...BĘDZIE CÓRKA!!! 🤪 :laugh: 😁
Oczywiście jak usłyszałam ową wiadomość to się popłakałam na kozetce...hehe

Później poszłam na małe zakupy gdzie między innymi kupiłam

Rampers

[img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/rampers.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
persy gratuluje!! 🙂 🙂 🙂 pozniej mam nadzieje,ze wkleisz nam jakies zdj Twojej coreczki 🙂 ciuszki przeslodkie! zwlaszcza te body! 🙂

Ewa paklanek nie mam bo nie dostalam u nas wiec bede zamawiac z allegro ale juz mam termosik, chusteczki do pupy, nozyczki do paznokci,krem do buzki,te patyczki specjalne dla niemowlat higieniczne,mydelko dla niemowlat,gumowa gruszke,grzebyk i szczoreczke do wlosow,okrycie kapielowe, rozek usztywniany i nie usztywniany hmm no i wszystkie ciuszki tylko jak poznam plec to musze kupic jeszcze sweterek,bluze i spodnie lub sukienke. do spania tylko dodatkowa posciel na zmiane. a z higieny zostanie mi tylko do kupienia pod sam koniec oliwka,pampersy,proszek dla niemowlat,spirytusowe waciki i sol fizjologiczna 🙂 i pozniej do karmienia butelki i smoczki. tyle mi z wyprawki zostalo :P

• Mamusia
Hej kochane 🙂

Persy gratuluje córeczki 🙂 no kobietki zaczynają rosnąć w siłe 🤪

AgnieszkaK super masz te ciuszki i jak dużo szczęściara 🙂

Fredeczkaa no Ciebie to już dawno podziwiam jesteś niesamowicie zorganizowana 🙂

A ja dzisiaj też poszalałam tylko że z zakupami dla córy do szkoły,a to butki a to nowy plecak no koszmar wszystkiego pełno a ona najlepiej wszystko by chciała :P

Persy a mówilam że bedzie córcia 🙂 nastepna kobietka wśród nas 🙂 w kobietach siła 🙂
Cieszę się że wszystko ok 🙂 a imie wybrałaś?? Ja chyba się zdecyduję na Anię 🙂

AgaK śliczne masz ciuszki 🙂

OTO MOJA DZISIEJSZA ZDOBYCZ 🙂 WALCZYŁAM JAK LWICA, TAK MI SIĘ PODOBAJA TE CIUSZKI 🙂 ZASZALAŁAM, A CO 🙂

http://allegro.pl/item705115331_mega_paka_dla_dziewczynki_0_3_6_m_cy_gratisy.html