Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam Was z samego rana 🤪

ja właśnie po śniadanku, też mam w planach sprzątanie a jutro gotowanie aby mój M miał co zjeśc jak mnie już w szpitalu zostawią 25.12 po badaniach.
dochodze do wniosku, że chciałabym urodzic już po Nowym Roku ale nie wiem czy będą mnie aż tak długo trzymac...

gosiag dzięki za tabelke 🙂

u nas było wczoraj -8 stopni a teraz jest +7 więc zaraz ide tyłek przewietrzyc :P

a nasze dzieciaczki grudniowe cudowne!!!

• Mamusia
A my po wietrzeniu jesteśmy,mała się uspała jak tak sobie leżała poubierana 🙂
Ewo może spróbuj włożyć Piotrusia do łóżeczka jak śpi i pobujać chwilke może uda mu się zasnąć,ja tak robie z moją niunią,albo ją zostawiam i odchodze czasem się pogniecie postęka,ale zaśnie 🙂 Bo Ci bidulko ręce w końcu nawalą

• Mamusia
cos rrozszyfrowalam o spaniu wiec ja tak jak juz pisalam wkladam mala do nosidelka z wozka i jak ja chwile w tym nosidelku nosze to usypia i wkladam ja do lozeczka 🙂

wogole to mam problem... co sie budze w nocy to niunia sp z glowka oparta o barierki lozeczka! ja nie wiem jak to mozliwe,ze 3 tyg dzieciatko tak sie przekreca? klade ja na srodku lozeczka...

a my dzisiaj na spacerek idziemy 🙂 mialam troche watpliwosci czy nie jest za zimno ale poloznej sie spytalam i powiedziala,ze jesli juz chodzilysmy na spacery to jak najbardziej mozna wyjsc 🙂

Anja a Ty kiedy sie rozpakujesz? 😁

• Mamusia
Anja, ja też mogę poczekać 🙂 już mi to obojętne... mały jest uparty za tatusiem a z takim nie wygram więc niech se siedzi ile tylko chce w tym brzuchu... tylko niech mnie wszystko przestanie boleć!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie wskakuję na elektryczna poduszkę rozgrzać plecy bo nie wyrobie... a brzuch non stop twardy jak skała...

• Mamusia
Kajtucha szczerze współczuje! łap buziaczka 😘 😘

fredeczka a co sie bede spieszyc, ponosze małego do wiosny:P

a mój M znalazł wczoraj w autobusie na siedzeniu telefon Iphone 8 G, nowiutki, bez karty sim w środku nawet :P na allegro kosztuje ok. 1600 zł 🤪 🤪

• Mamusia
Tak Fredeczka, zostawiłam np. wczoraj Majkę z moją mamą bo musiałam ją zarejestrować w urzędzie, przed tem ściągnęłam mleko do butelki w razie czego ale głodna nie była bo przed wyjściem dałam jej jeść. No i czasem z pieskiem wyjdę jak mam ochotę na spacerek.

A ty?