Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Emmax a to Ci wredota jedna z tej smoczycy... kurcze nie mam pomysłu... ja sama siedze zawsze cicho więc w tej kwestii chyba nie pomogę... ale przydałby się jej łomot...

a ja jednak mam nr do Gosiaczka i napisałam do niej. Odpisała że wszystko ok tylko czasu jej brakuje żeby zajrzeć i dziś spróbuje się odezwać na forum. Przesyła buziaki dla Was i dzieciaczków!

uff... ulżyło mi bo myślałam że coś się stało... na gg też jej nie było... całe szczęście to tylko brak czasu

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emmax a to Ci wredota jedna z tej smoczycy... kurcze nie mam pomysłu... ja sama siedze zawsze cicho więc w tej kwestii chyba nie pomogę... ale przydałby się jej łomot...

a ja jednak mam nr do Gosiaczka i napisałam do niej. Odpisała że wszystko ok tylko czasu jej brakuje żeby zajrzeć i dziś spróbuje się odezwać na forum. Przesyła buziaki dla Was i dzieciaczków!

uff... ulżyło mi bo myślałam że coś się stało... na gg też jej nie było... całe szczęście to tylko brak czasu

• Mamusia
Cześć 🙂

Kasiu dzięki za pamięć jesteś kochana 😘
U mnie wszystko w porządku tylko malutki brak czasu aby włączyć kompa. Przez ta pogodę to nawet mi sie nie chce siedzieć w domu i prawie cały czas urzędujemy z Antosiem przed domem i dlatego nie miałam czasu na brzuszka. Przynajmniej jestem wreszcie ładnie opalona 🤪

Emmax ja na Twoim miejscu na razie bym przemilczała tą sprawę bo następnym razem się nic nie dowiesz. A tak to przynajmniej będziesz miała od kogo wyciągać co ten babsztyl o Tobie wygaduje.

U mnie też upał straszny właśnie rozebrałam Antosia bo wróciliśmy ze spacerku a on się upocił na maksa. Ale się przynajmniej wyspał i troszeczkę opalił soje słodziuchne nóżki 🙂

A teraz spróbuje Was nadrobić a mam co czytać 🤪

AGUŚK ZWRACAM HONOR ZA WCZORAJ I TEZ MUSZ ESIĘ POZALIĆ NA POGODE. STRASZNIE DUSZNO. NIE IDZIE WYTRZYMAC. MASAKRA !!! NIE MA CZYM ODDYCHAC.

DO POSTÓW ODNIOSE SIE JAK UGOTUJE OBIAD BO NIEDŁUGO MĄZ BEDZIE W DOMU A NIMA CO JESC 😁

• Mamusia
Gosiu to fajnie, że wszystko ok. Oj co ja bym dała za własny kawałek ogrodu żeby tam siedzieć cały dzień z Piotrkiem 😉

Właśnie patrzę w kalendarz i za równe 3 tygodnie będę już w pracy 😞 😞 😞 😞 😞 Akurat będę jechała tramwajem do mojego Skarba!

EWO WIEM ŻE CIĘŻKO BĘDZIE TOBIE PIOTRUSIA ZOSTAWIĆ NA KILKA GODZIN U MAMY ALE ON BĘDZIE POD DOBRA OPIEKĄ I NIE MYŚL TERAZ CO BĘDZIE ZA 3 TYGODNIE TYLKO WYKORZYSTAJ TEN CZAS CO CI ZOSTAŁ NA NAJWSPANIALSZE CHWILE Z PIOTRUSIEM 🙂

• Mamusia
Dzięki Aguś 😘
Musicie mi wybaczyć bo pewnie przez najbliższy miesiąc będę Wam o tym truła.
Mój szyszol śpi, ja zrobiłam remanent w swoich letnich ciuchach i prawie nic nie mam 😞 albo za ciasne albo stare i brzydkie. Muszę pokupować sobie jakieś bluzeczki i sukienki.

hej dzieweczki 😁
co za upal ja pierdziele jesli lato ma byc berdziej gorace to ja przeprowadzam sie do piwnicy 😜
z zusem juz wszystko zalatwione zanioslam im dzis podanie o pzedluzenie urlopu no i w poniedzialek ide im zaniesc kartke o tym zasilku zeby w koncu sie zarejestrowac w urzedzie pracy moze juz za tydziem bede miec wszystko z glowy
nocki sa nawet ok bo nie jest tak duszno wiec molody nawet potrafi przespac 5 godzin do kolejnego jedzenia ... w dzien troszke gorzej w pokoju mam wlaczony taki maly wiatraczek wiec jest chlodniej to teraz maly lula jakos
AGAK1601 raz nazekasz ze jest zimno potem ze pada teraz ze jest duszno i swieci slonce ... zdecyduj sie na cos w koncu 😜 🤪 a bartus licznie trzyma juz butelke ... mojemy zdaza sie to tylko sporadycznie wiec na spacerze podkladam mu poduszke pod butle jak nie mozemy sie zatrzymac bo np. nie ma cieniu 🥴 w kosciele pieknie wygladaliscie - super foty 🙂
Ewa84 u ciebie z tym smoczkiem jak u mnie z mlekiem jak zabieram butelke bo zaczyna patrzec do tylu i wiercic i jak zobaczy ze nie ma nic w buzi to krzyk jak by go ze skory obdzierali 😮 fajnie zobaczyc taki usmiech z samego ranka 🙂 a stupki chyba mu smakuja ... moj dociagnal tylko dwa razy ale prubuje dalej nie poddaje sie
PannaNikt jestesmy z toba ... pisz co tam u ciebie - martwimy sie razem z toba
emmax a ja nawet nie wiedzialam ze dzis jakies swieto - widac jak chodze do tego kosciola 😁
kajtucha biedne male dzieciatko wolalabym zeby odazu ktos je adoptowal niz zeby tak mama pijaczka zabrala ja ze szpitala - brak slow
szymus swietnie siedzi w tym lozeczku a na spacerku jakie miny sadzil 🙃 sesja zdjeciowa przesliczna tez bym taka chciala ale funduszy brak
buziaki dla wszystkich malych solenizantow 🙂
Mittko trzymamy kciuki za dominike potem powiedz jak jej tam poszlo

moj szkrab przestal lubiec sie kompac ... jak go rozbieram jast wszystko ok ale jak noga czy reka dotknie troszke wody to jest ryk niesamowity zabawki tylko troszke go uspakajaja ale co mam zrobic ciagle jest spocony to musze go wykapac bo wszystko przeciez gryzie a co dopiero takiego malego czlowieczka

dobra juz nie pisze bo chyba pol forym zapisalam ... buziole i do jutra 😁

OJEJ, W KOŃCU SIĘ UPORAŁAM Z TYM BAŁAGANEM W DOMU. NIE SPRZATAŁAM Z RANA BO JECHAŁAM O 9 ZE SZWAGIERKĄ DO KUZYNKI NASZYCH MĘŻÓW. POSIEDZIAŁYŚMY TROSZKU POPLOTKOWAŁYŚMY NA NASZE SMOCZYCE ( BO TO SIOSTRY 😁) I PRZYJECHAŁYŚMY DO DOMKU. OCZYWIŚCIE DO KOŚCIOŁA JUŻ NIE POSZŁAM 😞 BYŁAM W URZEDZIE PRACY SIE ZAREJSTROWAĆ... DZIEWCZYNY A POWIEDZCIE MI CZY PRZYSZŁO WAM Z ZUSU JAKIEŚ ZAŚWIADCZENIE ŻE MIAŁYŚCIE URLOP MACIERZYŃSKI?? JA NIC NIE MAM..
STRASZNIE DUSZNO, ZANIM DOSZŁAM DO DOMU TO BYŁAM TAK SPOCONA, ŻE ZE MNIE CIEKŁO ( A NIE MAM PROBLEMU Z NADMIERNĄ POTLIWOŚĆIĄ CZY CUŚ :blink 🙂 JAK WESZŁAM DO DOMKU TO ROZEBRAŁAM SIE DO GOŁEGO DUPSKA I WESZŁAM DO WANNY, OBLAŁAM SIĘ CHŁODNĄ WODĄ I DOPIERO MOGŁAM JAKOŚ FUNKCJONOWAĆ. LENE ROZEBRAŁAM DO SAMEGO PAMPERSA , MASAKRYCZNIE DUSZNO. OCZYWIŚCIE BURZA BYŁA NA CAŁEGO I TERAZ JEST CIUT LEPIEJ 🙂
ALE SIĘ ROZPISAŁAM 😁 CO NAJMNIEJ JAK PICASSO LUB KAJTUCHA 😁 😁

A TERAZ ODNIOSE SIĘ DO POSTÓW - DO TYCH KTÓRE UDAŁO MI SIĘ ZAPAMIĘTAĆ

NO WIĘC
KAJTUCHA - DLA MNIE TO SGTRASZNE , JA SOBIE NIE POTRAFIE TEGO WYOBRAZIĆ I DLA MNIE TO NIEWYTŁUMACZALNE JAK MOŻNA KOCHAĆ COŚ PONAD DZIECKO - W PRZYPADKU TEJ BABY ALKOHOL I FACET. DLA MNIE TO NIEPOJĘTE. OCZYWIŚCIE ALKOHOLIZM TO JEST CHOROBA I TRZEBA TO LECZYC I DLATEGO WŁASNIE NIE ROZUMIEM POSTEEPOWANIA TEJ KOBIETY ZE DLA DZIECI NIE JEST W STANIE TEGO ZROBIĆ! SZKODA TYCH DZIECI ALE TAKICH JEST MNÓSTWO W POLSCE I NA ŚWIECIE, WSZYSTKICH NIE ZAADOPTUJESZ...

EWO WSPÓŁCZUJE CI ZE MUSISZ WRACAĆ DO PRACY, DLATEGO WYŻALAJ SIE ILE MOZESZ
A CO DO TRUSKAWEK EMMAX I EWO TO ZJADŁAM JAKIES PÓŁ KG I MOJEJ CÓRCE NIC NIE BYŁO. JA NAPRAWDE MOGE JEŚC WSZYSTKO 🙂

UGOTOWAŁAM DZIŚ LENIE ZUPKE I JADŁA AŻ MILUSIO 🙂 BLENDER JEST NIEZAWODNY. JAK SOBIE PRZYPOMNE JAK CISŁAM TE WARZYWA PRZEZ SITKO... 😁

GOSIU FAJNIE ŻE SIE ODEZWAŁAS 🙂 JUZ SIE MARTWIŁYSMY Z DZIEWCZYNAMI ZE COŚ SIE STAŁO 😞 I SUPER ZE KORZYSTASZ ZE SŁONKA, JA TEZ SIE JUZ TROCHE OPALIŁAM NA SPACERACH 🙂

MITTKO JA TAM TEZ WIERZE ZE IŚCE PÓJDZIE ŚWIETNIE 🙂

WSZYSTKIEGO NAJCUDNIEJSZEGO DLA NASZYCH MALUSZKÓW, KTÓRE DZIS MAJĄ SWOJE SWIETO

PICASSO NO TO CIEKAWE CZEMU WIKI SIE WKURZA NA WODE...

NO I WIECEJ NIE PAMIETAM

• Mamusia
my juz w domu.. koniec pracy !!!! dopiero we wtorek.. ciesze ze ze tylko pol etatu, caly bym hyba nie wytrzymala ale sa mamy ktore od razu po porodzie wracaja do pracy wiec nie narzekam...

maly w pampersie tak goroaco i bawi sie z d...

mojej kolezanki cora dostala dzis udaru przez podroz zutem ona jest chpora i do lekarza w jedna strone ma 1,5H bez klimy i przegrzala sie biedna... ma skierowanie do spzitala.. 😞

jutro chyba jade do smoczycy... az sie boje...

bylam tam przed wczoraj na chwile bo d cos potrzebowal od trescia.... maly rozplakal sie i uspokajalam go a tesciowa chciala mi go zabrac i mowie ze pozniej go dam jak sie uspokoi to poweidziala zebym go sobie zjadla.. dodam oczywiscie ze byly jeszcze jej dwie kolezanki a d jak zwykle nic nie slyszal.. myslalam ze wyjde z siebie.. zabralam d i czekalam na niego a aucie...

Agaw ja tez sie rozpisalam jak katucha albo picasso 🙂

a moj maly konczy dzis pol roczku 🙂

JA PIERDOLE, ROZWALA MNIE TWOJA TEŚCIOWA AGUŚ84, JAK TAK MOŻNA SIĘ ODZYWAĆ !!!! PRZECIEZ TY JESTEŚ MATKĄ ŁUKASZA , KUŹWA , ALEŻ TY JESTEŚ WYROZUMIAŁA. PO CO TY TAM JEŹDZISZ KOBIETKO?? POSTAW SIĘ W KOŃCU!! JA BYM TAM NIE POJECHAŁA ZA NIC W ŚIWECIE.

NAJLEPSZEGO DLA ŁUKASZKA :*

agnieszkaw26 napisał(a):
JA PIERDOLE, ROZWALA MNIE TWOJA TEŚCIOWA AGUŚ84, JAK TAK MOŻNA SIĘ ODZYWAĆ !!!! PRZECIEZ TY JESTEŚ MATKĄ ŁUKASZA , KUŹWA , ALEŻ TY JESTEŚ WYROZUMIAŁA. PO CO TY TAM JEŹDZISZ KOBIETKO?? POSTAW SIĘ W KOŃCU!! JA BYM TAM NIE POJECHAŁA ZA NIC W ŚIWECIE.

NAJLEPSZEGO DLA ŁUKASZKA :*

PODPISUJĘ SIĘ POD POSTEM AGIW 😞

• Mamusia
Aga84 ja pewnie też bym nic nie powiedziała, ale też nie kumam po co tam tak często jeździsz 😮 To ja z moimi rodzicami widzę się raz na 2 tygodnie.

AgaW to widzę, że szalejesz z blenderem! Ja zamiast się zmobilizować to dałam dziś Piotrkowi jarzynową z kurczakiem z bobovity 😁 😜
Ja dziś cały dzień z gołym dupskiem latam 😁

EWO JA TEZ OSTATNIO NA SŁOICZKACH JADE BO MI SIE NIE CHCE GOTOWAĆ. DZIS PIERWSZY RAZ UŻYŁAM BLENDER DO ZUPKI LENKI 🙂I TEZ MAŁA OSTATNIO JADŁA TĄ Z KURCZAKIEM Z BOBOVITY 🙂

WIOLKA OPOWIADAJ CO TAM U SMOKÓW

MOJA SMOCZYCA WCZORAJ MI ZROBIŁA ŚLEDZIE BO POWIEDZIAŁAM W NIEDZIELE ZE BYM SOBIE ZJADŁA. PATRZE A WCZORAJ MĄŻ ZE ŚLEDZIAMI OD SMOCZYCY WRÓCIŁ DO DOMU 😁 MUSZE PRZYZNAĆ ŻE ŚLEDZIE ROBI ZAJEBISTE 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Laski wyczerpane upałem pouciekały 😉

Ja też idę się kąpać i będę leżeć z moim bobaskiem bo oczywiście nie śpi i nawet nie wygląda na śpiącego 😜

Jutro ruszają mistrzostwa świata więc przez miesiąc będę oglądała mecze bo mam zapalonego kibica w domu 😁 Z resztą sama też lubię meczyki 🙂