Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Mamusie, ja jutro ruszam do Torunia na koncert. Wczoraj miałam zwariowany dzień tak więc nie miałam nawet kiedy wpasć na brzuszek.
Nie mogę się napatrzeć i nadziwić jak te nasze dzieciaczki rosną i stają się coraz bardziej kumate.
Aga, Bartuś super już siedzi...moja w wózku też już siedzi...a tak na podłodze bez podparcia udaje jej się wytrzymać jakieś 3-4 minuty...zresztą zalezy od dnia. Ale ćwiczy... 😉
Dziewczyny jak często dajecie pociechom jogurciki?
Madzia też się poci...szczególnie przy jedzeniu.
A co do wkurw... mężów to ja też czasami mam ochotę swojego zabić... 😠
Aaa turskaweczki - dziś na obiad zrobiłam z makaronem. A Madzia jadła buraczki.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WŁASNIE DO TAKICH SIĘ PRZYMIERZAM , JAK LENKA SKOŃCZY PÓŁ ROCZKU TO JEJ BĘDĘ KUPOWAĆ 🙂

MOJE DZIECKO OD KILKU DNI MÓWIE BE BE BE , MA MA MA, ŁE ŁE ŁE 🙂 JAK TO PIĘKNIE BRZMI 🙂

AGUŚW BATOLINEK JESZCZE TEŻ SIĘ CHWIEJE 🙂 PAMIĘTAM ŻE KAMILEK JUŻ SIEDZIAŁ DOŚĆ SZTYWNO ALE WIADOMO KAŻDE INACZEJ SIĘ ROZWIJA 🙂
WIECIE CO MARTWI MNIE TO ŻE ON ZA BARDZO NIE CHCE SIĘ PODTRZYMYWAĆ NA RĄCZKACH LEŻĄC NA BRZUSZKU 😞 UCIEKAJĄ MU DO PRZODU 😞

• Mamusia
Młoda padła, strasznie zmeczona tym dniem no i upalem pewnie tyz. biedactwo tak sie poci ze cala buzke, glowke i karczek w potowkach 😞 ale z niej nie leci 😉

Dzisiaj zasnela wczesnie wiec bede miała pobudke o 5 rano ale co tam 😉

Persz jakim pociagiem jechalas jak mialas ten przedzial dla matek z dziecmi bo dzisiaj siora byla pytac zeby zrobic mi rezerwacje z wawy to babol z info mowi ze w intercity takiego wagonu niet. 🤢 🤢 🤢 🤢 😮 😮 😮 😮 Wogole jaki kurwa kosmos!!!! TLK Z wawy do Gda jedzie 7.30h!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLANOWO!

AGUŚ JA NIE SZUKAM ZMARTWIEŃ ALE JA WIDZĘ JAK WASZE MALUSZKI NA RĄCZKACH SIĘ UNOSZĄ A MÓJ NAWET Z PÓŁ Z TEGO NIE CHCE SIĘ PODNIEŚĆ ALBO JAK JUŻ TO RĘCE DO PRZODU LUB W BOKI LECĄ 😞 😞 😞

AGUS A KTO MÓWIŁ ABY NIE PORÓWNYWAĆ DZIECI?? KAZDE JEST INNE 🙂 INACZEJ SIĘ ROZWIJA. JEŚLI CIE TO MARTWI TO SKONSULTUJ TO Z LEKARZEM, ALE NIE SĄDZE ABY TO BYŁO COŚ POWAŻNEGO 🙂 I MAM NADZIEJE, ŻE JEST TAK JAK MÓWIĘ 🙂 BARTUS JEST PRZESŁODKI. CUDNY Z NIEGO CHŁOPIEC 🙂

• Mamusia
Wiola jechałam EIC. Ale nie we wszystkich jest przedział dla matek z dziećmi.
W każdym razie idę w przyszłym tygodniu sie również dowiedzieć o połączenia...chce jechać do Trójmiasta.Tylko pod warunkiem iż dorwę pociąg z przedziałem dla matek bo tak nie wyobrażam sobie 5 godz w pociągu z Madzią. 😜
A Ty AgaK się nie stresuj...tak jak napisała Agnieszka jeśli masz wątpliwości to oczywiście skonsultuj z lekarzem..ale ja jestem dobrej myśli 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Oj Agu moja tey tak nic i nic i nic i nagle jednego dnia hop siup i nadrobila! Spokojnie, niczym się nie martw 🙂 a Bartolini pięknie siedzi, moja np leci na boki albo do przodu 😉

Cos jeszcze chciałam ale mi się wzieło i zapomniało 😁 😉

MOja jest na szczęście wykompana, musiałam ją całą umyć od stóp do głów tak się obrzygała ale przynajmniej poszła spać w miarę czysta 😁 😁 😁

• Mamusia
Kurde a z Piotrka lecą krople potu... i stópki mu śmierdzą jak dorosłemu 🤪 Polewkę z tego mamy z mężem, normalnie malutki smrodek 😁 😁 😁

Wiola dobrze, że Maja wcześnie padła, odpoczniesz sobie 😉

AgaK tak jak piszą dziewczyny skonsultuj to z lekarzem to będziesz spokojniejsza 😉

AgaW no powyżalaj się, a jak wprowadzisz się do domu będziesz najszczęśliwsza na świecie 🙂

• Mamusia
A pŁaci się dodatkowo za taki przedział ? Wiem ye 1000 pytan do ale nie mam jak tego sprawdyic bo debile na stronie pkp tego nie umiescili 😮 😠 Zabianka to daleko ode mnie 😉 ja mieszkałam na CheŁmie.

Ewa dobre, mały smrodek 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

HHE DOBRE EWA, DZIWNE , ŻE TE PODUSZKI W OKÓŁ CZYSTE 🙂 POWIEM CI ŻE LENIE TEZ NIERAZ TAK STÓPKI ŚMIERDZĄ. OCZYWIŚCIE MÓJ REZOLUTNY MĄZ TO WYCZAIŁ HAH I MÓWI ,,ALE MERDZI " HAHAH GŁUPEK
WIEM ZE BEDE NAJSZCZESLIWSZA,ALE ON NAPRAWDE PRZESADZA Z PRZESIADYWANIEM TAM EWO 😞

PERSY TO DUŻO SIE NAPIJ 😁

MADZIA JAKA DUMNA NA TYM PRZEWIJAKU 🙂 A DUŻO DROŻSZA TAKA PODRÓŻ OD ZWYKŁEGO WAGONU??