Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JEJKU LASKI DOBRZE ŻE NIEDZIELA SIĘ KOŃCZY BO JUŻ NIEDŁUGO W WEEKENDY W OGÓLE NIE BĘDZIEMY DO SIEBIE PISAĆ A W ZWYKŁY DZIEŃ TO BĘDZIE TAK JAK WEEKEND 😞

WIOLU MAJECZKA JEST CUDNA I ZAZDROSZCZĘ TOBIE TEGO MORZA 😜 😜 😜

EWO TAK ZAZWYCZAJ JEST ŻE JAK RODZI SIĘ W DOMU SYN TO TATUŚ NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY TO SYNEK ZACZNIE SIĘ ZABAWKAMI BAWIĆ ABY MÓC MU KUPIĆ I SAMEMU SIĘ POBAWIĆ 😁 😁 😁 😁 ZNAM TO Z AUTOPSJI 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej kobietki.

My byliśmy na obiedzie w restauracji potem u moich rodziców a w drodze powrotnej zaliczyliśmy imprezy pod zamkiem 🙂 kupiliśmy Emili dmuchaną małpke i radochy co niemiara 🤪

Kajtucha przykro mi że mąż taki niedelikatny jak sobie wypił po mordzie mu i tyle odechce mu się na drugi raz rozrabiać 😠

Wiolu śliczna Majeczka i ja też zazdroszcze Ci morza,ale stwierdziłam że w ty 😠m roku za żadne skarby się nie rozbiore moje uda i dupa przerażają mnie 😮 😮

Ami gratulacje kolejnego ząbka 🙂

I reszta się wzięła i mi zapomniała 😜

• Mamusia
dobry wieczor... my wrocilismy.. bylismy u znajomych w krkaowie...

i maly niestety chyb jest chory.. jutro do lekarza.. katar i ma 38 😞 d w pracy zalapal chorobstwo od szefa i zarazil malego.. czyli bede miala 2 dzieci chporych w domu.. masakra... oby tylko nie vylo to nic powazniego 😞

zaraz idziemy go kapac bo na razie gada jak najety i nie w glowie mu spanie...

dobranoc

HEJ LASKI

CHCIAŁAM OBEJRZEC FINAŁ TAŃCA Z GWIAZDAMI ALE MĄZ CO CHWILE PRZEŁĄCZA NA MECZ

LENA JUŻ SPI 🙂

NA OBIEDZIE BYŁO SPOKO. SMOCZYCA NAGOTOWAŁA W TYCH DROGICH GARACH , WARZYWA NA PARZE , MUSZE PRZYZNAĆ ZE JEJ TO WYSZŁO ALE I TAK JEJ POWIEDZIAŁAM ŻE JA BYM NIGDY TYLE ZA GARY NIE DAŁA ...
DŁUGO NIE SIEDZIELISMY BO ZARAZ POJECHALIŚMY DO MOICH RODZICÓW , TAM TEZ DŁUGO NIE BYLISMY BO MĄZ SIĘ SPIESZYŁ DO DOMU NA KUBIECE AHHA

KAJTUCHA WSPÓŁCZUJE ... NIE WIEM CO TAM CI MĄZ NAGADAŁ ZE AZ MYSLISZ O ROZWODZIE.. TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE KOBIETKO.

MÓJ NA SZCZĘSZCIE PIJE RZADKO, A JAK JUZ SIE NAPIJE TO JEST TAKI SMIESZNY I KOCHANY 🙂 ZAWSZE MI MIŁOŚC WYZNAJE I MÓWI JAKA TO JA JESTEM CUDOWNA, KOCHANA ITD A POTEM SIĘ KŁADZIE SPAC HAHA ( PO TRZEŹWEMU TEZ MI SŁODZI, ALE RZADZIEJ 😁)

MITTKO ALE MACIE FAJNIE 🙂 TEZ BYM SOBIE TAK POCHODZIŁA, ALE U NAS W TEJ MAŁEJ MIEŚCINIE TO ZA BARDZO NIE MA GDZIE IŚC NA OBIAD I Z DZIEĆMI. NO CHYBA ZE JEST CIEPŁO TO NAD JEZIORO MOZNA POJECHAĆ ALE DZIŚ ZIMNO 😞

WIOLU ŚLICZNE ZDJĘCIE 🙂 ZAZDROSZCZĘ CI TEGO MORZA 🙂

AMI GRATULACJE Z OKAZJI ZĘBUSZKÓW 🙂 A SĄSIAD NIEZŁY Z TYMI ODZYWKAMI DO PSA 😁

EWO TWÓJ MĄZ UDANY HAHHA, MÓJ PEWNIE TAKI SAM, ALE LALKAMI LENY CHYBA BAWIŁ SIĘ NIE BĘDZIE 🤪

• Mamusia
Mittko ale fajnie, tez bym sobie poszła z mężem do restauracji, ostatnio bylismy jak jeszcze bylam w ciazy 🤢

Majka śpi od 17!!!! I nie wygląda na to, że się teraz obudzi. Gadałam głosno przez telefon, dawałam jej jesc, przeniosłam na 2 stronę łóżka i nic! Hahaha ale sie to moje dziecko dzsiaiaj wymęczyło. Zmienie jej tylko pieluszkę i niech dalej spi w tej sukience taka brudna, no trudno 😁 😁 😁

OJ WIOLU TO MAJECZKA FAKTYCZNIE MUSI BYĆ ZMĘCZONA ŻE TAK ŚPI WIĘC I TY SKORZYSTAJ I POŁÓŻ SIĘ WCZEŚNIEJ 🙂

JEJKU JESTEM W SZOKU 😮 BYŁAM PEWNA ŻE GLINKA WYGRA A TU ZONK WYGRAŁA KAMIŃSKA 🤪 NAWET SIĘ CIESZĘ BO CHCIAŁAM ŻEBY WYGRAŁA JULIA 😁 😁 😁 😁

DOBRA LASKI JA SPADAM DO WANNY I WYWOŁAĆ TRZĘSIENIE ZIEMI 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hahah AgnieszkoK co to za fuck 😜

No może restauracja to za dużo powiedziane 😜 lae byliśmy na obiadku.Niestety nie sami ale nie było źle Emila spała więc zdążyliśmy zjeść 🤪

O kurcze Wiola zamień się moja jazdy urządza,kolejny raz ją usypiamy już nie mogę słuchać tego jej ochrypłego głosu 🤨 co się ciut polepszy to potem znowu go nadwyręża płaczem eh

Ok zmykam laseczki bo juro trzeba znowu do szkoły wstać,potem z rana jedziemy w poszukiwaniu super lekkiej spacerówki 😜
Dobranoc mamusie 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Wiki dzsiaj wyrznal sie drugi zabek 🙂 ma juz 2 jedyneczki na dole 🙂 moja buba kochana... 🙂 aaaa i cos sobie w lozeczku zrobila ale nie wiem co.. hmm.... zaczela strasznie plakac. tak poprostu.

pozatym ok 🙂

dziewczyny pytalam was o te filtry.. jak to jest?

• Mamusia
dzien dobry..

noc koszmarna.. budzil sie prawie co godzine.. zobaczymy jak wstanie.. ale bez lekarza sie raczej nie obejdzie...

d tez chory, kaszle jak gruzlik.. masakra jakas...

nawet nie mam jak was doczytac bo ledwo zaczne to maly sie budzi wiec wybaczciue...

moj biedny chlopczyk tak sie meczy 😞

zycze Wam milego dizonka

• Mamusia
Hej laski!!!!

Majka wstała dopiero o 7!!!! Spała od 17 do 7 rano! 😁 🤪 ale ja to morze wczoraj wykończyło 😁 😁 😁

Aga84 przykro mi, że Twój skarb jest chory, trzymaj się.

Fredeczka gratulacje da Wiki z okazji 2 ząbka! Ja kozystam z kremu Mustela SPF+50 z z filtrem mineralnym.

U mnie znowu piekiełko na dworze, chociaż może dzisij nie bedzie tak źle bo w końcu wieje! 🤪 Powietrze!!! 😁 😁 😁

WITAM

MOJA KSIĘZNICZKA BUDZI SIĘ OSTATNIO NAD RANEM CO PÓŁ GODZ. JAK JUŻ SIĘ OBUDZI O 5 TO POTEM CO CHWILA CHCE CYCA TARMOSIĆ ...

AGAK JA TEZ SIE CIESZE ŻE WYGRAŁA BRZYDULA ALE Z DRUGIEJ STRONY SZKODA ŻE NIE TAŃCZYŁA ZE STEFANO BO WOLĘ JEGO NIŻ MASERAKA 🙂

AGA84 DUŻO ZDRÓWKA DLA TWOICH CHŁOPAKÓW, TEGO MAŁEGO W SZCZEGÓLNOŚCI 🙂

FREDECZKO WSTAWIAJ ZDJĘCIE WIKI Z ZĄBKAMI 😉
JA KUPIŁAM MAŁEJ TAKI KREM Z FILTREM http://www.allegro.pl/item1072199529_emulsja_do_opalania_od_1_dnia_ziajka_spf_30.html (JEŚLI O TO PYTASZ)

MTTKO POWODZENIA W POSZUKIWANIACH SPACERÓWKI 🙂 JAK KUPISZ TO SIĘ POCHWAL 🙂

KURCZE, COŚ MNIE LEWA PIERŚĆ PIECZE. NIE JEST NABRZMIAŁA ALE JAKOŚ TAK PIECZE DZIWNIE.. 🥴

IDE DO LENY BO ROZRABIA W ŁÓŻECZKU , CIĄGNIE KARUZELKE AŻ DUDNI. A WCZORAJ PRZETURLAŁA SIĘ PO CAŁEJ PODŁODZE. AŻ Z MATY POD STÓŁ, POD NOGI MĘZA 😁 SPODOBAŁO JEJ SIĘ I BEDZIE ZWIEDZAĆ MIESZKANIE 🙂

MIŁEGO DNIA

Witam Kobietki 🙂

Noc koszmarna 😞 poddaje się 😞 w nocy będę dawała modyfikowane mleko może to pomoże... Mam doła z tego powodu ale już nie wyrabiam wstawać co godzinę 😞 jeszcze małemu odwidziało się ssanie jak leżymy razem tylko na siedząco jak karmię to je ach....

Kamil koszmarnie znosił te upały ja już nie chce temperatury powyżej 30 stopni 🤢 🤢 🤢

Pierwszy raz załatwiłam wszystko co miałam załatwić 🤪 ZUS, PUP, PZU i do byłej pracy musiałam łazić 😮 Wszędzie dwa razy bo jakby inaczej i to w same południe z małym oczywiście bo nie miał mi kto z nim zostać 🤢 ale tu muszę pochwalić dziecko bo spisał się na medal 🙂 😘 albo spał albo radośnie pluł leżąc we wózku 😁

[color=red][/color]MOJE DZIECKO W SOBOTĘ SKOŃCZYŁO PÓŁ ROKU!!! 🤪 🤪 🤪

U mnie leje i grzmi gdzieś z daleka, mam uchylone okno i nic chłodu nie czuje 🤢 🤢 🤢

Spróbuje was nadrobić ale wątpię żeby mi dziecko 46 stron pozwoliło przeczytać 😉 😁

• Mamusia
Asiula spróbuj z tym mlekiem modyfikowanym i nie miej wyrzutów sumienia bo o Kamilkowi po mamie, która jest nieprzytomna ze zmęczenia 🙂

AgaW fajnie, że Lenka tak zwiedza 😁 juz się boje jak Majka zacznie raczkować, maks!

Żebyście widziały co moje dziecko wyprawia w łóżku z rana, dzisiaj mi piętą w nos przywaliła 😁 😁 😁 😁 ciągle się wierci i kręci więc raz śpi przymojej głowie tyle że do gory nogami a raz jest calkiem w moich nogach, w poprzek 😁 😁

ANI SIĘ OBEJRZYMY A NASZE DZIECI BĘDĄ RACZKOWAĆ, CHODZIĆ, MÓWIĆ ... 🙂 JAK TEN CZAS SZYBKO PŁYNIE...

ASIULA JUŻ CI DAWNO PISAŁAM ŻEBYC PRZESZŁA NA MODYFIKOWANE W NOCY, SKORO SIĘ TAK MĘCZYSZ. I POWTÓRZE RAZ JESZCZE ŻE MIŁOŚCI DO DZIECKA NIE MIERZY SIĘ SPOSOBEM KARMIENIA 😉 A WIOLKA DOBRZE MÓWI, PO CO KAMILKOWI MAMA ZŁA, NIEWYSPANA, ZMECZONA , SFRUSTROWANA...???

JA JUŻ POSPRZĄTAŁAM. IDE ZARAZ DO MIASTA PO TRUSKAWKI BO PO POŁUDNIU CIĘZKO JUŻ KUPIĆ. DOSŁOWNIE JAK HIENY SIĘ RZUCAJĄ NA TE TRUSKAWY 🤪

WIOLA ŚLICZNY AVATAREK. ZAINSPIROWAŁAŚ MNIE I TEZ SOBIE ZMIENIĘ 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka do bani do 4 mała spała z nami bo sama usnąć nie mogła kurcze ten katar ją jeszcze męczy.

Agnieszko84 zdrówka dla Łukaszka 😘

Fredeczko gratulacje z powodu drugiego ząbka 🙂 ja kremu używam z ziajki filtr 50 i czekamy na fotke 🙂

Wiola to pięknie Maja pospała 🙂 śliczny avatarek 🙂

AgnieszkoW w sumie mam upatrzoną spacerówke kwestia tego żeby ją zobaczyć na żywo i czy rzeczywiście jest lekka bo na tym mi zależy,nadal będę tej używała a tamtą chce na szybkie wypady i do samochodu jak się gdzieś jedzie.

• Mamusia
Hej Mamusie, wyjazd na koncert w miarę udany. Co prawda mogła być lepsza frekwencja ale jest OK. Tatuś sprawował się dobrze...Madzia oczywiście wniebowzięta że była ze swoim ukochanym tatusiem. Hehe...mogłoby mnie równie dobrze nie być.
Wczoraj natomiast dowiedziałam się że mój ojciec biologiczny (mama ma drugiego męża) trafił do szpitala i jest w ciężkim stanie. Oczywiście zawiozłam Madzie do mamy i pojechałam do ojca do szpitala w Otwocku. Faktycznie wygląda jak z Oświęcimia. Sama skóra i kości. Dziś mam zadzwonić po 10.00 do ordynatora to się dowiem coś więcej. Ale jestem mocno przybita.
Dziś na 12.00 mam też laryngologa Madzi. Mam nadzieje iż wszystko będzie OK.

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂

U nas wszystko ok. Nocki super przespane z jedzeniem żadnych problemów. A i musimy sie pochwalić że od wczoraj mamy dwa wyczuwalne ząbki. Antoś zrobił sobie prezent w swoje imieninki w postaci ząbalków 😁

Asiula przestań się tak męczyć i daj Kamilkowi na noc modyfikowane mleko, bo w taki sposób to ty długo nie pociągniesz. A nie ma nic gorszego jak nie wyspana i wściekła mama.

Wiolu ja też zazdroszczę ci tego morza ja mam tylko małą rzeczkę koło domu do której wolę nie wchodzić 😁

Kajtucha Twój mąż to musiał nieźle przegiąć pałę że Ty już myślisz o rozwodzie

• Mamusia
hej!

U nas całą noc padało i teraz też pada, szkoda, że nie ma jak wyjść, ale za to fajnie, że chłodniej się zrobiło 🙂

Wiolu fotka jak zwykle śliczna! Majka się nieźle wymęczyła, że tak długo pospała 🤪

AgaW fajnie Lena wędruje 😆 Masz rację, że zaraz będą nasze dzieci chodzić, mówić... przerażające!

Persy to dobrze, że wyjazd się udał no i że Madzia tak lubi spędzać czas z tatusiem 😉

Aga84 zdrówka dla Łukaszka 😘

Asiula spróbuj z modyfikowanym i nie miej wyrzutów sumienia, no co Ty!

miłego dnia babole 🙂

HEJ BABOLKI 🙂

NASZA NOCKA OK ALE JA COŚ SIĘ NIE WYSPAŁAM I GŁOWA MNIE BOLI 😞 MÓJ MĘŻUŚ TEŻ COŚ PODZIĘBIONY 😞 A NA DODATEK JAKIEŚ UCZULENIE MI WYSZŁO POD SZYJĄ 😞

WIOLA JAKI ŚLICZNY AWATAREK 🤪

MITTKO ZDRÓWKA DLA EMILKI I UDANEGO ZAKUPU SPACERÓWKI ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘

AGA84 DLA TWOICH CHŁOPCÓW RÓWNIEŻ DUŻO ZDRÓWKA 😘 😘 😘

ASIU DLA KAMILKA MOC ŻYCZEŃ Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU 😘 😘
I NIE MIEJ WYRZUTÓW SUMIENIA I PRZEJDŹ NA TO MLECZKO BO LASKI MAJĄ RACJĘ 🙂

PERSY TO PRZYKRE ŻE TWÓJ TATA TRAFIŁ DO SZPITALA 😞 JEMU RÓWNIEŻ ZDROWIA ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘

FREDECZKO GRATULACJE DLA WIKUSI Z OKAZJI DRUGIEGO ZĄBKA 🤪

A CO MOJE DZIECKO WYPRAWIA W ŁÓŻKU 🤪JESZCZE JAK TOMKA NIE MA TO JEST OK BO POŁOŻY SIĘ W POPRZEK I MA MIEJSCE GDZIE SIĘ ROZPYCHAĆ ALE JAK TOMEK JEST TO JUŻ KATASTROFA TO ALBO JA ALBO TOMEK JESTEŚMY SKOPANI 😁 😁 😁 😁
ALBO ODSUNIE SOBIE Z MOICH PIERSI KOSZULKĘ I ZACZYNA BAWIĆ SIĘ MOIMI SUTKAMI 😁 😁 😁 😁

OKI LECĘ KAWKĘ ZROBIĆ O SZWAGIEREK WPADŁ 😜 😜 😜