Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

NO, BARDZO PODOBNA JEST MARTA DO MAMY 🙂 I CIESZE SIĘ, ŻE JEST POPRAWA 🙂

EMMAX A LENKA TWOJA SAMA ZASYPIA? BEZ CYSIA? MOJA ZA CHOLERE NIE ZAŚNIE, BOJE SIĘ CO TO BĘDZIE JAK JĄ PRZESTANĘ KARMIC...

MAŁA JUZ WYKĄPANA, CYC ZJEDZONY 🙂 TERAZ JA IDĘ ..

• Mamusia
AgnieszkoW Lenka zjadła Ci cycusia 🤪 😁 😉 dobrze że jeszcze drugiego ma 😁

Moja też już wykąpana i chyba kima tylko czy tak jej zostanie 🤔
U nas też pilot to rewelacyjna sprawa a telefon to jacie jak by mogła to by go zjadła i fajnie jak się świeci tylko mój telefon jest dotykowy i nieraz już gdzieś dzwoniła więc zrezygnowałam z tej rozrywki 🤪

O jak MArtusi już ślicznie włoski odrastają 🙂 buziaczki dla niej 😘

moje słoneczko śpi, ale przed tym tak mi ulała, że cała do przebrania ona i ja 😞
Aga niestey nie zasypia sama, ale próbuję ją uczyć jak nie zaśnie przy cycu to dają dydola i wychodzę i może za 6 mas, ze 4 razy sama zasnęła 😁

dziewczyny to Marta miała poparzoną głowę, bo mnie wtedy na forum nie było i nie za bardzo wiem?

MÓJ TEZ JUZ KIMA ALE OCZYWIŚCIE BEZ CYCA ZASNĄĆ NIE POTRAFI 😁 😁

EMMAX MARTUSIA EMILKI POPARZYŁA SOBIE RĄCZKI BRZUSZEK I UDA GORĄCĄ HERBATĄ A Z GŁÓWKI MIAŁA POBIERANĄ SKÓRKĘ NA PRZESZCZEP 🙂

JA JUZ TEZ JESTEM WYKĄPANA. LENKA SIE GRZECZNIE BAWIŁA W ŁÓZECZKU W TYM CZASIE.

NO TAK MITTKO, DOBRZE ZE JESZCZE DRUGI CYC ZOSTAŁ 😁 😁

TO WIDZE ZE NIE TYLKO U MNIE JEST TAK ZE MALUSZEK ZASYPIA PRZY CYCUSIU. LENKA TO NAWET MONIA NIET...

AGAW BARTOLINEK TEŻ SMOCZKA NIE CHCE SSAĆ ANI DO SPANIA ANI DO USPOKOJENIA 🙂 OWSZEM BAWIĆ SIĘ NIM BAWI I WŁOŻY SOBIE DO BUZI ALE TO TYLKO DLA ZABAWY NA 5 MINUT 🙂 🙂 🙂

SPAĆ Z KURAMI NO CO TY KACZUCHA 😁 😁 😁 A TO ŻE BARTOLINEK JEST NAJWSPANIALSZY TO JA O TYM WIEM I KAŻDA MAMUSIA TAK UWAŻA O SWOIM DZIECKU A Z RESZTĄ KTÓRE DZIECKO NIE JEST WSPANIAŁE 😜 😜 😜 WSZYSTKIE DZIECI NASZE SĄ 😜 😜 😜 😜

KACZUSZKA MASZ RACJE, BARTOLINKO TO CUDNE DZIECKO 🙂 ZRESZTA JAK WSZYSTKIE NASZE GRUDNIOWE MALEŃSTWA 🙂 NO I RACJA Z TYMI SMOCZKAMI, NA CO IM ONE SKORO MAJĄ CYCA I WIEDZA CO DOBRE 😉

AGUŚ MOJA LENKA TEZ SIĘ SMOCZKIEM TYLKO BAWI JAK TWÓJ SYNUŚ.

MOJA SZWAGIERKA ODSTAWIŁA JUŻ SWOJEGO 10 MIESIĘCZNEGO SYNKA OD CYCA I MÓWI ZE MASAKRA Z ZASYPIANIEM. MÓWI, ŻE CHYBA MU NA ALLEGRO ZAMÓWI SZTUCZNEGO CYCKA 😁 😁 😁

IDE DO NEJ BO BEKSA W ŁÓŻECZKU, PEWNIE CHCE JUŻ SPAĆ A CYCA NIE MA

• Mamusia
Dziewczyny widziałam wiele dzieciaczków i nie twierdzę, że w jakikolwiek sposób są one gorsze bo tak jak AGAK pisała wszystkie dzieciaczki są słodkie i dla nas- WAS najwspanialsze ale Bartuś tak mnie powala, że na jego usmiech brakuje mi słów normalnie zakochać idzie się w tym dzieciaczku informacja dla MAM....Bartusia rezerwuję dla swojej Haneczki 🙂 🙂 🙂 🙂 AGAK może bedziesz skazana na mnie... 😁

kaczuszka987 napisał(a):
Dziewczyny widziałam wiele dzieciaczków i nie twierdzę, że w jakikolwiek sposób są one gorsze bo tak jak AGAK pisała wszystkie dzieciaczki są słodkie i dla nas- WAS najwspanialsze ale Bartuś tak mnie powala, że na jego usmiech brakuje mi słów normalnie zakochać idzie się w tym dzieciaczku informacja dla MAM....Bartusia rezerwuję dla swojej Haneczki 🙂 🙂 🙂 🙂 AGAK może bedziesz skazana na mnie... 😁

NIE NO JESZCZE KOBITA NIE URODZIŁA A JUŻ CÓRKĘ SWATA 😁 😁 😁 😁 😁 BIEDNA HANIA 😁 😁 😁 😁

LENKA JUZ SPIOCHA

ALE ŚLICZNIE MADZIA JUZ SAMA SIEDZIE PERSY 🙂 GRATULUJE CI TAK SILNEJ CÓRECZKI. MOJA JESZCZE SAMA NIE SIEDZI, WCIĄZ JĄ PODTRZYMUJĘ, ALE TO PEWNIE KWEISTIA DNI.

AGUSK BARTUS MA WSZYSTKO W NOSIE. NAJWAŻNIEJSZE , ŻE JEMU JEST WYGODNIE, A TY MAMA IDZ SIE POŁÓŻ DO JEGO ŁÓŻECZKA 😁

• Mamusia
Dobry wieczór mamusie i jeden brzusio kaczorkowy 😜 😉

MAJCE WYSZEDŁ PIWRWSZY ZĄBEK!!!!! 2 JUZ NA CZEKANIU! 🤪 🤪 🤪

Moje maruderstwo hjeszcze nie spi, nie chce zanąć jak ją bujam bo jej wtedy za gorąco wic dzisiajdostała za zadanie sama zasnąć, zobacymy jak jej to wyjdzie 🙃. Póki co to się kręci w łóżeczku i próbuje przepychać nogi przez szczebelki, mimo ze nałozyłam naokoło ochraniacz 😁 😁 😁 poki co to nie wyglada mi to na spanie 😁 😁 😁

Mittko bardzo mi sie podoba ten wózek, tutaj pare mam go ma i niezle wyglada na zywo. 🙂

Krzesełka tez fajne. Moje krzesełko w praktyce okazało sie całkiem chujowe wiec karmie mała na lezaczkui NADAL 🥴 jestem zla bo to prezent i kuzwa nie moge sie teraz go pozbyć 🤢 😠

Bartolini niezle sie rozwalil hahah.

Coreczka doruni to dosłownie mała kopia jej samej.!!!!

Ocho! Zaczeła pojekiwac, nudno bez mamy 🤢 😮

Ja juz jestem taka zmeczona ze tylko czekam az zasnie zeby spokojnie sobie co zjesc i wypic i pogadac z mezem i is spac.