Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

co wy o teściowych piszecie, wymienimy nasze małe damy z naszymi grudniowymi kawalerami i wszystko będzie pięknie i wspaniale i smoczyce będa idealne 😉 😁

ja 2 razy dałam jej baana z owocami lesnymi i też Lence smakowała, a niby zalecają, żeby banana do roku nie podawać, a w deserkach banan jest od 4 msc, więc jej dałam i nic jej nie było 🙂

ło matko i znów nie pamiętam co jeszcze miałam napisać 😠

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Pobudka wstawać leniuszki i śpioszki 😁

U nas nocka spoko. Antoś obudził się o 5 ale wsadziłam go do nas do łóżka i spał dalej. No ale trza było wstać 0 7 bo drugie moje szczęście maszerowało do szkoły 😁

A my wczoraj mieliśmy dzień marudy chyba ząbki dokuczają 😞 Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej bo moje ręce nie wytrzymają masy Antosia 😁
Na razie leży w łóżku i się bawi. Ciekawe jak długo będzie trwać ta sielanka 😜

Miłego dnia Wam życzę

hej dziewczynki ... wstawac jeszcze szkola sie nie skonczyla 😜
ja sie mowiac tylko przywitam bo ide do zusu i do banku po rodzinne ... ale mie ise nie chce no ale jak trza to trza ...
na wybory ide bo jestem w komisji wyborczej - musze poczytac gdzie ja moge glosowac bo siedze nie w tym okregu co trzeba 😮
moj szkrab tez jadl juz banana - takiego zwyklego jak go zmiksowalam to caly banan wszedl do malego sloiczka a teraz to go je rozmiazdzony widelcem 😁
zauwazylam ze coraz mniej sie odzywamy na forum bo od wczoraj od godz 15 do teraz napisalyscie tylko 7 stron - nie wiem co sie z nami dzieje
co do synowej to nie wie jak sie bede zachowywac - nawet nie chce myslec jaka bede tesciowa 🤪
dobra uciekam bo padne z glodu a wczoraj nic na sniadanko sobie nic nie kupilam ... do pozniej dziewuszki 😁

WITAM

NO WIDZE ŻE TEMAT WYBORÓW. JA TEŻ PÓJDĘ, TYLKO NIE WIEM JESZCZE NA KOGO BĘDĘ GŁOSOWAĆ, BO PO PIERWSZE ZA BARDZO SIE NIE INTERESUJE POLITYKĄ A PO DRUGIE JESZCZE O TYM NIE MYŚLAŁAM. A WY DZIEWCZYNKI NA KOGO GŁOSUJECIE??
NO I GOSIU TEZ JESTEM WCIĄZ ZAMELDOWANA U RODZICÓW NA STAŁE 🤪 OD KILKU DNI DOPIERO MAM ZAMELDOWANIE TYMCZASOWE TU GDZIE MIESZKAM BO POTRZEBNE MI BYŁO ABY SIE ZAREJSTROWAĆ W PUP 🤪 NIE CHCE SIE MELDOWAC NA STAŁE BO TO SIĘ WIĄŻE Z WYMIANĄ DOWODU, PRAWA JAZDY ITP.. ZMIENIE TO DOPIERO GDY PRZEPROWADZIMY SIE DO NASZEGO DOMKU 🙂

NO NIC UCIEKAM ROBIĆ GOŁĄBKI. OD RANA BOJOWE ZADANIE 😁 SŁONKO PIEKNIE ŚWIECI, NA PEWNO BĘDZIE DŁUGI SPACER DZIŚ.

MIŁEGO DNIA KOCHANE

• Mamusia
Hehe Gosiu to możesz sobie odpuścić wybory 🤪 nie wiem na kogo będę głosowała wiem że na pana Kaczyńskiego nie będę głosowała 🙂

Pikasso śliczny avatarek 🙂

Eh AgnieszkoW gdzie ty na to wszystko siły znajdujesz 🙂 ja to się tak rozleniwiłam a raczej mąż mnie rozleniwił bo dużo rzeczy za mnie robi,że jak pojedzie to zgine 😜 😁

Witam Kobietki 🙂

Nocka jak zwykle po prostu zostało mi przyzwyczaić się do tego jak jest 🤢 😁

Ale mało do nadrobienia, co z wami kobietki? 😜

Nawet nie chce myśleć jaką będę smoczycą 😁 No chyba że zamówienie na zięcia dotrwa do dorosłości Kamila 😁 (Zamówienie złożyła Agnieszka W 26) 😁 to będę zajebistą teściową 😉

A ja się zgapiłam bo mogłam wziąć z Piotrkowa zaświadczenie żebym mogła tu głosować a teraz to już za późno 🤢 Ja mam takie zdanie że każdy z kandydatów to do stołka chce się dorwać tylko więc i tak będzie tak jak było 🤢 ale niech już wygląda jakoś ten prezydent więc głosowała bym za najprzystojniejszym czyli Napieralski 😁 😁 😁 😁 😁 (Mam nadzieje że Kaczyński nie zostanie prezydentem mam jakiś uraz do nich... tylko się cieszę że trojaczków nie było 🤢:lol 🙂

mittka Kamil dostał na katarek taki antybiotyk do smarowania w nosku (Neomycinum) i po 2 dniach mu przeszedł 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki!

U nas niocka do bani bo Majka obudziła sie o 3 i do 4.30 nie mogla zasnać, pobudka o 7 i koniec spania. Mała zaraz zasnie spowrotem a ja musze nas szykowac bo dzisiaj jedziemy do smoczycy!!!! Ale mysle ze bedzie git bo sobie posiedze na tarasie, laptop jest, kawka jest, rece do potrzymania Majki sa wiec jest spoko 😁 😜 😉

Jab bym sie musiala przejechac 600km na wybory. Nie oplaca mi sie 😁 😁

Majka pozazdroscila wczoraj Madzi i tez sobie sama pieknie usiadla i bawila sie zabawkami. Polozylam ja na lezaczku, wychodze do kuchni, wracam a ona siedzi! 😁 No to po aparat 😁 😁 😁

Pikasso sliczny avatarek 🙂

MITTKO JA CI POWIEM ZE LUBIE GOTOWAĆ, PRZY LENCE MAM TERAZ TROSZKE MNIEJ CZASU, ALE COS TAM ZAWSZE UPICHCE 🙂

ASIULA , ZESWATAMY NASZE DZIECI I BEDĄ MIAŁY NAJLEPSZE SMOCZYCE W ŚWIECIE 🙂

WIOLA GRATULACJE , MASZ SILNĄ CÓRECZKĘ 🙂 DAWAJ FOTKĘ 🙂

A JA CHYBA ZAGŁOSUJĘ NA KOMOROWSKIEGO 😉 NIE DARZE GO SZCZEGÓLNĄ SYMPATIĄ, ALE W SUMIE NIKOGO TAM NIE LUBIE 😁