Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
my po spacerku

mały sobie ładnie siedział i obserwował wszyyystko dookoła 🙂 wróciliśmy dostał cyca i śpiocha 🙂 a mamusia na internet 🙂 obiadek zrobiony zjedzony więc mam chwilkę

no laski, ta kuracja czopowa faktycznie wam wyszła... nie no jesteście boskie 😁 😁 😁 😁

HAHAH, ALE UBAW DZIŚ Z KURACJI CZOPOWEJ 😁 😁 😁 😁 NIE ŁADNIE TO TAK SIĘ ŚMIAĆ Z KOLEŻANKI 😁

MY DZIS TROSZKE NA SPACERKU, TROSZKE W DOMKU. GOLĄBKI WYSZŁY MI ZAJEBISTE. MĄZ SIĘ PYTA CZY TO MY ZJEDLIŚMY PÓŁ GARA 🤪 NIE KUŹWA, SĄSIADÓW OBDZIELIŁAM 😁 😁 AMY SPUST 😁

IDE SPRZĄTNĄC KUCHNIE.

• Mamusia
Elooo a co tu tak pusto 😲

Kajtucha!!! nie martw się nie jesteś odosobniona.Ptak dziś na mnie narobił 😠 😁 nasrał mi na plecy 😲 chciałam biegiem do domu wracać a mąż mówi po co będziesz leciała taki kawał tu zaraz jest centrum handlowe to idź sobie i kup jakąś 🤪 no więc ja na to jak na lato wyszłam ze sklepu z dwoma bluzkami i spodniami 🤪 😜 😁

Gosiu to może jaki piłkarz z Antosia będzie albo koszykarz skoro takiego cela ma 🤪 😁

A moja coś dzisiaj obiadkiem ze słoika pluła 😮 dałam jej takie po 6 miesiącu gęściejsze bo nie zdążyłam ugotować to miała odruch wymiotny 😮 ciekawe co jej się odwidziało.

HEJ MAMUSIE 🙂

MY JUŻ W DOMKU A MOJE MŁODE CHŁOPY POPADAŁY JAK KAWKI I ŻADNE BEZ KĄPIELI 🤢 😁

FREDKA DO MNIE PISAŁA ŻE TA NARZECZONA MARCINA JĄ UDERZYŁA 😞 BYŁA NA OBDUKCJI 😞 MA NA SZCZĘŚCIE MAŁE OTARCIA ALE JEJ NIE ODPUŚCI 😞 POSZŁO O PIENIĄDZE 😞

JA DAJĘ WIT D JAK SOBIE PRZYPOMNĘ 🤢

NO WŁASNIE JA TEZ DAJE JAK SOBIE PRZYPOMNĘ ☺️ DO OKOŁO 4 MIESIĄCA DAWAŁAM CO DZIEŃ A TERAZ MOŻE Z 4 RAZY W TYGODNIU BO ZAPOMINAM ☺️ ALE DOBRZE, ŻE SŁONKO TERAZ ŚWIECI TO TROSZKE NADROBIMY 🙂

MY TEZ JUZ WYKĄPANE, ALE NIUNIA ANI MYSLI SPAĆ. JEJ GODZINA TO 21.30 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
mittka ale po dupie dostaniesz, tak sie smiałam z tego ptaka że cię osrał, że aż mi się dziecko przebudziło no i pośmiało się razem ze mną ale już ja uspiłam ponownie, no cóż napisze tylko, że dobrze że ci na głowę nie nasrał tylko na bluzkę 😁 😁 😁 😁 😁 😁 (ps. ciekawe kiedy na mnie nasra, że się tak z ciebie śmieję 😁 😁 😁 😁 😁)

kajtucha i Wiolka ale macie siłaczy z tym siedzeniem, moja pani troche siedzi sama, ale później się przewraca
no i zapomniała, tak mnie ten post mittki rozbawił 😁 😁 😁 😁 😁

no co za pinda minda z tej laski, fredeczka daj jej po ryju od nas wszystkich 😠 😠 😠 😠

ja też daje wit, D 1 kropelkę a jak nie ma słoneczka to 2, no ale też mi sie czasami zapomni 🤔

U NAS NA FORUM TO ZAWSZE WESOŁO 🙂

A JA SIE PRZED CHWILĄ WYGŁUPIAŁAM Z LENKĄ A TA MI PALCA DO NOSA WSADZIŁA I TAK MOCNO MNIE ZADRAPAŁA ZE AŻ MI KREW LECIAŁA 😞 😞 A WŁASNIE ZAMIERZAŁAM JEJ OBCIĄĆ PAZURKI 😠

NO MOJE SŁONECZKO SIĘ PRZEBUDZIŁO WIĘC GO WYKAPAŁAM I ŚPI DALEJ 🙂 A KAMILKA NIE KAPAŁAM BO MA TEMPERATURĘ 😞 JUTRO DO LEKARZA Z NIM LECĘ 😞

HE HE MITTKA A TO I CIĘ PTASZEK URZĄDZIŁ ALE CHOCIAŻ MASZ 2 NOWE BLUZECZKI SPODNIE 😁 😁 😁 😁 😁

MÓJ BARTOLINKO BEZ PROBLEMU DAJE OBCINAĆ SOBIE PAZNOKCIE JAK I U RĄK TAK I U NÓG 🙂 SIEDZI SPOKOJNIUTKO I NAWET NIE DRGNIE 🙂

• Mamusia
Mittka biedaku 😁 😁 😁 😁 😁

Co za franca ale co jej sie dziwic, widac wie, ze musi walczyc o kase bo inaczej gowno zobaczy. Wogole to zajebista z niej frajerka. Troche mi jej szkoda bo taka glupia 🤢

A mojemu dyiecku po kapieli odechcialo sie spac, bujalam ja z pol godziny a ona jak tylko polozylam ja do wyrka, chop na brzuch i sie chichra. Dupek mały. Kregosłup mi peka na pół. Teraz z pasja zajada zamrozonego gryzaka 😁

Ja daje wit. D jak mi sie przypomni ☺️

MITTKO MOJA LENA TEZ SIE TAK DRAPIE OBCIĘTYMI PAZNOKCIAMI 🤪

WIOLA JA TEZ LENE USYPIAŁAM , ONA SIE POPRZYTULAŁA I ZACZEŁA SIE DO MNIE SMIAĆ, MAŁA GADZINA , WIĘC JĄ WSADZIŁAM DO ŁOZECZKA I SIE BAWI...

ALE SŁYSZE JUZ ,,MEEEEE..." WIĘC IDE BO PORA NA SEN 🙂

JAK JUZ NIE ZAJRZĘ TO MOWIE DOBRANOC 😘