Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Drogie te kremy z filtrami dla bobasow, kurcze :|

a zdj z zabkami nie wstawie bo sa tylko 2 malenkie kielki 🙂 pozatym Wiki za cholerke nie chce ich pokazac 😁 najlepiej je widac jak placze bo jezyk bierze do tylu heee 🙂

dzisiaj zapowiada sie sloneczny dzien 😁 JUPI !! juz dosyc mialam tych 3 czy 4 pochmurnych dni :P

buziaczki dla mamusiek i dzieciaczkow 😉

aaaaaaa i jeszcze jedno 😉 podrywa mnie trener mojego kuzyna 😁 wczoraj byl u mnie .....

ale sie z kolezanka poklocilam boooooo teraz sie okazuje ze on sie jej podobal . no i nie wiem co robic.... mi tez wpadl w oko ....

• Mamusia
Wiolu Emila lubi się śmiać i rzeczywiście śmieszka z niej a najbardziej lubi się chichrać ze swoją starszą siostrą 🙂 ale największą śmieszką to chyba Lenka jest od AgiW ta nawet podczas sesji czapkowej potrafiła się śmiać moja by zareagowała na nią istnym wrzaskiem 😜

• Mamusia
Lenka AgiW to dopiero wymiata z tymi usmiechami 🤪

Dziewczyny jak były u was te upały to czy wasze dzieci spały przy otwartym oknie?? Majka spi tylko w bodzuiaku wiec nie otwieram okna bo sie rozkopuje i boje sie zeby sie nie przeziebyła, z drugej strony od goraca budzi sie w nocy i nie wiem co mam robić. 🤢

• Mamusia
hej laski

u nas noc dziwna... za jednym karmieniem o 1.30 i potem dopiero o 7 ale ciągle wstawałam do małego bo coś mu na brzuszku było, aż się obudził o 5.30 i się troszkę porzygał...

Majeczka pięknie sobie usiadła. Ależ ona słodka jest!!!

Picasso, śliczny avatarek!!!

co do wyborów... idę... mąż się zameldował i tez idzie... głosuję... na Kaczyńskiego. Nie lubię go... Ale skończyłam politologię i patrzę na to wszystko z punktu widzenia politologa 🙂 i nie głosuję na osobę tylko na program polityczny. Ja wiem, że jak Kaczyński został prezydentem, to np. - przynajmniej u nas- poprawiło się w portfelach. Ale nie tylko o to chodzi... prawicowa jestem 🙂 moja teściówka pewnie na SLD będzie głosować, bo w końcu ideałem i wzorem do naśladowania jest dla niej Jaruzelski...

mój misiek jakiś poddenerwowany dziś jest... w sumie po takiej nocy się nie dziwię...

SPOKO KAJTUCHA, MÓJ TATA BEDZIE NA NIEGO GŁOSOWAŁ 🙂 MNIE TEZ PRÓBOWAŁ PRZEKONAĆ 😉

NO MOJA LENKA TO FAKTYCZNIE ŚMIESZEK, ALE WATPIE CZY BY SIĘ ŚMIAŁA PRZY KURACJI CZOPOWEJ 😁 NA SZCZESCIE NIE MUSIAŁAM JEJ NIGDY JESZCZE ALIKOWAC CZOPA.

WIOLA JA OTWIERAM OKNO JAK LENKA ŚPI, UWAŻAM TYLKO ABY NIE BYŁO PRZECIAGÓW 🙂 SPI W KOSZULCE Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM I PAMPERSIE LUB BODZIAKU 🙂

KUŹWA CHYBA MI KAPUSTY NIE WYSTARCZY NA TE GOŁĄBKI A TAK MI SIE NIE CHCE BIEC DO SKLEPU Z LENKĄ NA RĘKU ...

TERAZ ŚPI

Jak były te upały to Kamil spał w samych bodach i takim cienkim śpiworku bo strasznie się odkopuje a w śpiworku nie da rady 😜 no i uchylone okno 🙂

Kajtucha ropienie oczek od wiatru? o łzawieniu słyszałam ale ropienie to nie 🤔

• Mamusia
AgaW no rozpisałam się bo Piotrek mnie wzywał 😁 😁 😁
Twoja Lena to rzeczywiście śmieszka nr 1 😁

Wiola no ślicznie Maja siedzi! wczoraj ząbki, dzisiaj siedzi, pewnie pękasz z dumy 🙂
W upały Piotrek spał w bodziaku z krótkim rękawem, rozkopany przy otwartym oknie, które jest tuż nad łóżkiem 😉

Kajtucha ja Cię linczować nie będę ani nikogo innego bo każdy ma prawo do swoich poglądów 🙂
Sama jeszcze nie wiem na kogo będę głosowała, ale głosować na pewno będę bo dla mnie Ci co nie głosują nie mają później prawa narzekać 😜

Ja też dziś dumna jestem bo Piotrek wsunął 100 ml kaszki 🤪 🤪 🤪 w końcu jakiś sukces! oczywiście później i tak musiał dostać cycusia, ale zawsze to jakiś postęp. A teraz się obudził i już chciał płakać to dałam mu smoczka i zaczął go ciumkać i zasnął 🤪 🤪 🤪 🤪 Pierwszy raz!

HEJ LASKI 🙂

POSTA PISZE PO RAZ DRUGI BO WCZEŚNIEJSZEGO SOBIE SKASOWAŁAM 😠 😁 😁 😁 😁

NOCKA DO BANI BO BARTEK O 3.45 ZROBIŁ JUŻ SOBIE POBUDKĘ I NIE SPAŁ DO 5 POTEM ZASNĄŁ I SPAŁ DO 6 🙂 A MNIE GARDŁO ZNÓW BOLI 😞 😞 😞

WOW JAK MAJA FAJNIE SIEDZI 🤪 WIOLU TO ZROBIŁA CI CÓRCIA NIESPODZIANKĘ 😁 😁

JA NIE WIEM NA KOGO BĘDĘ GŁOSOWAĆ ALE NA PEWNO NIE NA KACZYŃSKIEGO 😜 😜 😜

AAAAAA SESJE W CZAPKACH 😁 😁 😁 😁 NO NIEZLE HAHA
CZYTAM SZYBKO BO NIE CHCE ABY MI SIE KAPUSTA ROZGOTOWAŁA BO PARZE W MIEDZYCZASIE

EWUNIU GRATULUJE, WIDZISZ, BĘDĄ Z TWOJEGO SYNA LUDZIE 🙂 MOJA TEZ BY MOGŁA ZACZĄĆ ZASYPIAĆ Z MONIEM 🙂 FAJNIE , ŻE WIDAC POSTĘPY U WAS 🙂

😁 😁 😁 😁 😁
Kuracja czopkowa... zadławiłam się kanapką 😁 😁 😁 😁 😁
I co ja bym bez grudniówek zrobiła 🙂

Witam Kochane Mamusie.

Wiolu gratulacje dla Majeczki 😘 😘 😘 😘

Ja nie mam jak głosować.
Upałów nie mam, więc mała śpi w pajacu 🤨

Ewo ja już mam stres, bo pod koniec miesiąca przychodzi rachunek za gaz 🤨 A w tym roku dość długo trzeba było włączać ogrzewanie 🤨
I gratuluję Piotrusiowi 🙂

Uciekam prasować

A mnie polepszyli humor, tata dzwonił że zawiadomienie mi przyszło z PUP i przyznali mi Kuronia 🤪 🙂 🙂 🙂 Spłaci się szybciej długi zaciągnięte na te jedne i drugie chrzciny 🥴

witam Was trucizny 😁

moja mała trucizna spi a ja mam chwilkę wolnego, tylko mój denerwujący mąż mi kompa zajął 😠

sesja czopkowa 😁 😁 😁 😁 😁 😁

a ja głosowałam tylko raz w życiu i teraz może też zagłosuję i na pewno nie będzie to Komorowski, i tak jak kajutcha uważam, że powinno się głosowac na program polityczny a nie na człowieka, ale u nas niestety głosuję się na człowieka, a kogo by nie zapytać to programu politycznego kandydata nie zna, a zresztą wyboru w kandydatach to my nie mamy, co jeden to lepszy 😠

no to miłego dnia kobitki 😉

• Mamusia
wiecie co, dopiero Majeczka usiadła w leżaczku, ja na balkonie sobie powieszam pranie, mały w leżaczku, patrzę a on też siedzi 🙂 usiadł sobie sam w leżaczku 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ależ jestem szczęśliwa 😁 😁 😁 😁 i dumna 🙂

[URL=http://img694.imageshack.us/i/s6004541.jpg/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/4200/s6004541.jpg[/IMG][/URL]

no i jakby tego było mało to przed chwilą na macie przekręcił się z brzuszka na plecy 🙂