Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MY JUZ PO SPACERKU. UGOTOWAŁAM ROSÓŁ BO MI SIĘ ZACHCIAŁO A LENIA MAM ABY COŚ BARDZIEJ WYSZUKANEGO DZIS ROBIĆ. JUTRO ZROBIE GOŁĄBKI, KUPIŁAM KAPUSTE MŁODĄ 🙂

DZIEKUJE RAZ JESZCZE ZA ŻYCZONKA DLA LENKI 🙂

EMMAX MOJE LENKA TEZ NIE MA PROBLEMU ABY PIC Z NIEKAPKA I CORAZ ŁADNIEJ SAMA SOBIE RADZI 🙂 TRZYMA SOBIE KUBECZEK I SAMA PIJE 🙂

WIOLA NO WŁASNIE MOJA SZWAGIERKA CHCE TAKIEGO CYCA KUPIC SWOJEMU SYNKOWI BO GO ODSTAWIŁA A ON MARUDNY STRASNZIE BEZ CYCA 😁 😁 😁

EWO WYOBRAŻAM SOBIE CO CZUJESZ , BIEDNA JESTEŚ, ALE DASZ RADE , WIERZYMY W CIEBIE 🙂

IDE LENE USPAĆ BO SIE NAJADŁA OBIADKU, OPIŁA SOCZKU,...

DZIEWCZYNKI DAWAŁYŚCIE JUZ BANANA DZIECIOM?? OD KIEDY MOZNA DAWAĆ??

• Mamusia
Hej dziewczynki

My byliśmy na spacerku nowa spacerówka spisuje się rewelacyjnie 🙂 Emila zadowolona i ma,ma też 🙂 A i blender mi przyszedł 🤪 też już wypróbowaliśmy koktajl z truskawek rewelacja 🤪 od jutra ruszamy pełną parą z zupkami 😜 zobaczymy czy Emili zasmakują 😁

Ewuniu jak Ty tak reagujesz na swoją mamę to jaką Ty teściową będziesz 🤪 😁 Nie łam się kobietko będzie dobrze powoli powoli i Piotruś przyzwyczai się do wszystkiego 🙂

HEJ KOBIETKI 🙂

MY W DOMKU BO PO ZAKOŃCZENIU POJECHALIŚMY DO MOICH TEŚCIÓW A MĄŻ NA BUDOWĘ 🙂
JA CHYBA WAM NIE PISAŁAM ŻE BUDUJEMY SIĘ OBOK NICH 😜 😜 😜 DOSŁOWNIE 50 METRÓW DALEJ 😁 😁 😁 😁

EWO JESTEŚ WSPANIAŁĄ MAMĄ A TWOJA MAMA JEST SUPER BABCIĄ I KRZYWDY PIOTRUSIOWI NIE ZROBI I MOŻE JEJ UDA SIĘ PIOTRUSIA NAMÓWIĆ DO JEDZENIA OBIADKÓW 😉 TRZYMAM KCIUKI 😘 😘 😘

MITTKO TO SUPER ŻE SPACERÓWKA ZDAŁA EGZAMIN A CO POZA TYM IDZIE PIENIĄDZE NIE ZOSTAŁY RZUCONE W BŁOTO 🙂 🙂 🙂

AGAW ŚLICZNY AWATAREK 🙃 🙃 😆 😆

JEJKU KOBIETY NA TEMAT CHRAPIĄCEGO MĘŻA SIĘ NIE WYPOWIADAM 😠
JA MUSZĘ POSTAWIĆ ULTIMATUM TROSZKĘ TO ŚMIESZNE ALE MOŻE ZADZIAŁA 😉 NIE BĘDZIE PIĆ PIWA BĘDZIE DOSTAWAŁ CZĘŚCIEJ 😁 😁 😁

FUJ FAJKI FUJ 😠 😠 😠 😜 😜 😜 😜

JA DAJĘ BANANKA BARTUSIOWI 🙂 🙂 🙂

A ILE BĘDĘ KARMIĆ PIERSIĄ TO JESZCZE NIE WIEM 😉 JAK NAJDŁUŻEJ ALE BEZ PRZESADY 😉 😉 😉

LECĘ KĄPAĆ CZORTY 😜 😜 😜

ŁO MATULU , JAKI TU RUCH, NIE WIEM CZY DAM RADE SIĘ ODNIEŚĆ DO WSZYSTKICH POSTÓW BO TYLE DO NADROBIENIA 😁 😁 😁 LASKI CO SIE Z WAMI DZIEJE ????

TEZ DAŁAM DZIŚ MAŁEJ BANANA ZE SLOICZKA, STRASZNIE JEJ SMAKOWAŁ 🙂

LENKA TEZ JUŻ WYKĄPANA. LEZY W ŁÓŻECZKU I ROZMAWIA Z ZABAWKAMI. ZARAZ DAM JEJ CYCA I PÓJDE SIĘ WYKĄPAĆ. PEWNIE JESZCZE NIE ZAŚNIE, JESZCZE Z GODZINKE BEDZIE URZĘDOWAĆ 😉

NO NIE MOGE, LASKI WYŁAZIĆ Z UKRYCIA!!! JA JUZ SIE ZDĄŻYŁAM WYKĄPAĆ, LENKA CYCA OPĘDZLOWAŁA A WY NADAL MILCZYCIE 😠 O NIE, TAK TO MY ROZMAWIAĆ NIE BĘDZIEMY 😁 😁

AGAW JA JESTEM TYLKO CZEKAM AŻ LASKI WYJDĄ ALE ONE NIE CHCĄ 😞 BE DZIEWCZYNKI BE 😜 😜 😜

EWO KAMILEK RACZEJ JEST ŚPIOSZKIEM WIĘC DAJE POSPAĆ ALE BARTUŚ RACZEJ NIE DA I O 6 ALBO MAX DO 7 DA POSAPAĆ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

KURCZE LASKI PORYCZAŁAM SIĘ 🤢 🤢 WSTAWIŁAM ZDJĘCIA Z ZAKOŃCZENIA KAMILKA Z ZERÓWKI I NIE MOGĘ UWIERZYĆ ŻE MOJE DZIECKO JUŻ DO 1 KLASY PÓJDZIE ☺️ JAK TEN CZAS LECI 🤪 🤪 🤪 A JESZCZE NIEDAWNO TAKI MALUTKI BYŁ JAK BARTUŚ 🤪
POPŁACZĘ SOBIE TROSZKĘ TO MOŻE MI ULŻY ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
oj AguśK to jest straszne, że czas tak szybko leci 😞 Popłacz sobie mamuśka to będzie Ci lepiej 🙂 Ojjj rachu ciachu i będziemy ryczeć na ślubach naszych dzieci!
Kamilek ma prześliczny dyplom! Bardzo mi się spodobał! Świetny mieli pomysł!

• Mamusia
A my też już po kąpieli i właśnie mąż uśpił Emile tylko boję się że przez ten nos to się jeszcze obudzi 😞 kurcze nie wiem co z tym katarem że tak długo się utrzymuje 😠

AgnieszkoK ale Ci fajnie ja się jeszcze tydzień musze męczyć 😮

MITTKO NORMALNIE TEZ POWINNI KOŃCZYĆ 25 CZERWCA ALE ZE WZGLĘDU NA REMONT PRZEDSZKOLA PRZYSPIESZYLI ZAKOŃCZENIE 🙂

NO MOJE DZIECIĘ PADŁO 🙂 POMIMO ŻE ZJADŁ MLECZKO Z BUTELKI TO I CYCA I TAK MUSIAŁ DOSTAĆ BO BEZ NIEGO NIE ZAŚNIE 🙂 🙂 🙂

EWO NAWET NIE WYOBRAŻAM SOBIE TEGO JAK MOJE CHŁOPCY BĘDĘ SIĘ ŻENIĆ 🤢 OJ CZUJĘ COŚ ŻE BĘDĘ WREDNĄ SMOCZYCĄ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Ahaaa szkoda że naszej szkoły nie remontują 🤪

Pytam kiedyś mojej siostry jak ona się zapatruje na chłopaka swojej córy,przesiaduje u niej codziennie 🤪 ona mówi spoko fajny jest ok.A potem mówi tak ale jak sobie pomyśle że Patryk (syn siostry ) miał by mieć jakąś dziewczyne to aż ciarki mnie przechodzą 🤪 nie jest na razie w stanie zaakceptować tego że jej synek mógł by się kiedyś ożenić 😜 🤪
Zięciów jakoś inaczej się toleruje niż synowe 😁 😁 więc nie chciała bym być w skórze tych lasek które się dobiorą do Waszych synków 😜 😁 😁

• Mamusia
Hej Mamusie, Madzia też już śpi...co prawda nie zjadła dużo kaszki więc pewnie się obudzi na "amciu" około pólnocy.
Ewa, wiem że jest Ci ciężko ale tak jak napisały dziewczyny, to kwestia czasu, a Twoja mama na pewno Twojej pociesze krzywdy nie zrobi 🙂 🙂 🙂
Papierosy - jestem wrogiem palenia - nigdy nie paliłam i niech tak pozostanie.
Mittka super iż jesteś zadowolona ze spacerówki.
Mnie czeka nadal zakup krzesełka i kubka niekapka... 😠
Idziecie w niedziele na wybory?

MITTKO WIESZ CO JA TEZ SIE CIESZE ZE MAM CORKE 🙂 Z ZIĘCIEM MASZ RACJE ZE JEST JAKOS INACZEJ 🙂 A SYNOWE TO SĄ ZOŁZY NIEMIŁE A SMOCZYCE JESZCZE GORSZE LAMPUCERY 😁 😁

DOBRA LASKI NIE WYBIEGAJMY TAK W PRZYSZŁOŚĆ 🙂 CIESZMY SIĘ TERAŹNIEJSZOŚCIĄ 🙂

WIĘC TERAZ JA ZMYKAM DO WANNY I DO WYRKA CHOĆ ZNÓW MOJE DZIECIĘ ŚPI NA NASZYM ŁÓŻKU 😁 😁 😁 ALE DAMY RADĘ 😜 😜 😜

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 😘