Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

fajny wóziorek a jaka to firma i ile cię skrobnęło z kieszeni 🙂

moje dziecko oswaja się z kubeczkiem oswaja i kombinuje na wszystkie sposoby co i jak 😁 😁

my się na spacerro szykujemy, do póxniej 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem po wizycie u laryngologa. Dostałam krople do oczyszczenia uszu i krople na przewlekły katar. W każdym razie laryngologicznie jest OK.
Co do ojca to dzwoniłam do lekarza prowadzącego - jego stan jest średnio ciężki. W każdym razie ponieważ ma mocno wyniszczony organizm to rokowania nie są najlepsze. No ale muszą mu jeszcze zrobić sporo badań coby zdiagnozować schorzenie.
Już mam dość karmienia Madzi na leżaczku w tym tygodniu kupuje krzesełko do karmienia bo inaczej oszaleje 😠 😜

• Mamusia
Mittko, wózek superaśny! I długo posłuży. Emilka w nim ginie jeszcze 🙂 wygląda na porządny i wart tej ceny.

Ewa, będzie dobrze, dasz radę, jak Aga84

Aga84, cieszę się że Łukaszek jest tylko podziębiony, dużo zdrówka mu życzę!!!

My mamy takie krzesełko, podobne do Asi krzesełka
[URL=http://img441.imageshack.us/i/s6004511.jpg/][IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7928/s6004511.jpg[/IMG][/URL]
Szymek jeszcze troche w nim fruwa ale jak go wsadzę to przynajmniej mam trochę czasu dla siebie bo się pobawi

MITTKO BARDZO FAJNY TEN WÓZEK. JA NIE BEDE KUPOWAŁA SPACERÓWKI BO JESTEM ZADOWOLONA ZE SWOJEJ. ZRESZTĄ NIEDŁUGO SIĘ PRZEPROWADZIMY I JUŻ NIE BEDE MUSIAŁA TARGAC NIC NA GÓRĘ 🙂

KAJTUCHA I ASIULA FAJNE MACIE TE KRZESEŁKA. DREWNIANE TEŻ SĄ SPOKO, CHOCIAŻ MI OSOBIŚCIE PODOBAJĄ SIE BARDZIEJ PLASTIKOWE, ALE OCZYWIŚCIE TO KWESTIA GUSTU A SZYMEK I KAMILKOWI WIDAC PODOBA SIĘ W KRZESEŁKU 🙂

[URL=http://img507.imageshack.us/i/dsc07730640x480.jpg/][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/2608/dsc07730640x480.jpg[/IMG][/URL]

PERSY TO W SUMIE NIE WIADOMO CO JEST TWOJEMU TACIE??
I KUPUJ TO KRZESEŁKO, BARDZO WYGODNA RZECZ. JA DO TEJ PORY KARMIŁAM LENE W SPACERÓWCE 🙂

my juz po spacerku 🙂

mittka bardzo podoba mi sie ten wozio i cena w miare ok 🙂
ja nie kupuje spacerowki bo moja jest ok i nigdzie jej nie wnosze wiec dzwigac nie musze 😉

a krzesełka tez bardziej podobaja mi sie plastikowe, ale bede miala spadkowe drewniane i zawsze zapomne przywiezc do domu 😠, jednak wydaje mi sie ze drewniane sa stabilniejsze, ale to tylko moze mi sie wydawac bo nie mam plastikowgo tylko z tego co w sklepach widzialam 😉

• Mamusia
byliśmy 2 godzinki na spacerze, a teraz studzę wodę na mleko. nie mam pojęcia jaka ma być temp 🤢 chyba kupię jakiś termometr 😮

Mittko super wózio 😉 a w TV meczyk widać 😁

AgaW Lenka się cudnie śmieje 🙂

kajtucha Szymuś super siedzi w swoim krzesełku! Najmłodszy Misiek, a taki silny 🙂

Aga84 super, że Łukaszkowi nie jest nic poważnego 😉

Persy cieszę się, że z Madzią ok.

• Mamusia
No ja przeważnie jestem sama i czasem potrzebuje szybko wyjść a jak mam się szarpać z tym moim to masakra ja nie daje rady go sama podnieść mam za słabe ręce 😞 także ten będzie dla mnie wielkim ułatwieniem.Tamten zaczeka do zimy no i na dłuższe wypady będę go zdecydowanie zabierać 🙂
Ewo jak mój mąż w domu to przeważnie to widnieje w telewizorku 😜

Szymek brawurowo siedzi w swoim krzesełku 🙂
Lenka to zadowolona na maksa widać że spodobało jej się krzesełko 🙂
My będziemy drewniane kupować nalwet spodobało mi się takie jak mamy łóżeczko,ale kosztuje tyle samo co łóżeczko 😲 więc sobie odpuszcze.

MY TEŻ JUŻ W DOMKU 🙂

PO REHABILITACJI POJECHALIŚMY NA MAŁE ZAKUPY 🙂 MĄŻ KUPIŁ SOBIE SANDAŁKI NA LATO I JA TEZ CHCIAŁAM KUPIĆ ALE W TEJ MOJEJ MIEŚCINCE NIC NIE MOGŁAM ZNALEŹĆ 😞 WIĘC ZOSTAJE WYPAD DO WIĘKSZEGO MIASTA A TAM BUTY O 100% DROŻSZE 😜 😜 😜 😜 KAMILKOWI FRYZJERA FUNDNĘLIŚMY A BARTUSIOWI KOMPLECIK NA LATO 🙂

MITTKO FURA EMILKI ZAJEBISTA 🤪 🤪 I WIDAĆ ŻE DŁUGO POSŁUŻY 🙂

A SZYMEK JAK ŚWIETNIE SIEDZI W SWOIM KRZESEŁKU 😁 😁 😁

A LENKA JAK ZWYKLE Z ROZEŚMIANA MINKĄ DO APARATU 🤪 🤪 🤪

JA TEZ MAM SPADKOWE DREWNIANE KRZESEŁKO 🙂 🙂 🙂

EWO NA ZGIĘCIU ŁOKCIA ALBO NA NADGARSTKU TEŻ MOŻNA SPRAWDZIĆ 🙂 🙂 🙂

NO I MOJE DZIECKO NAUCZYŁO SIĘ WOŁAĆ "BABA" 🤪 😁 😁 😁 CO PRAWDA W CIĄGU TO MÓWI ALE I WYCHODZI "BABA" 😁 😁 😁 A JAK BYLIŚMY NA REHABILITACJI TO TOMEK UCZYŁ GO WOŁAĆ TATA BO POZAZDROŚCIŁ JAK WIOLI MAJA WOŁA TATA ALE MU NIC Z TEGO NIE WYSZŁO BO BARTUŚ TYLKO SIĘ NA NIEGO PATRZYŁ JAK NA WARIATA I UŚMIECHAMI STRZELAŁ 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Agnieszko to dobre wiadomości że u Łukaszka to tylko przeziębienie 🙂

Mittko fajna ta spacerówka ale ja tam wolę swoją 😉

Krzesełko też mamy plastikowe i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni 🙂

A ząbków jeszcze tak dobrze jeszcze nie widać żeby można im było zdjęcie zrobić. Na razie tylko ślicznie stukają o łyżeczkę 😁

NO EMMAX JA MYŚLĘ ŻE LATO ZARAZ POWRÓCI BO WOLĘ JE NIŻ ZIMNO 😜 😜 😜

A MOJEMU JAK NA RAZIE ZĄBKÓW JESZCZE NIE WIDAĆ I ANI NAWET DZIĄSEŁEK NIE MA NAPUCHNIĘTYCH 🙂 CHOĆ KAMILKOWI TEŻ NIC NIE BYŁO WIDAĆ AŻ TU KTÓREGOŚ DNIA WŁAŚNIE POD ŁYŻECZKĄ ZADZWONIŁY 😁 😁 😁 😁 TRZEBA TYLKO CZEKAĆ 😉 😉 😉 😉 😉

EMMAX ZALEZY JAKIE JEST TO PLASTIKOWE KRZESEŁKO. PEWNIE SĄ TEZ BUBLE ALE MOJE JEST STABILNE, SIEDZISKO FAKTYCZNIE MIEKKIE EWO I BARDZO WYGODNE, Z REGULOWANYM OPARCIEM 😉

AGUSK TO POSZALELISCIE SOBIE 🙂

ewo sprobuj jeszcze podac ta butelke moze jednak sie do niej przekona
a mnie sie nadal nic nie chce i z dorota bawimy sie w wisielca a raczej w krolika 😁
http://zyraffa.pl/edu/show.php?name=rabbit2
dobra ide sprzatac

NO PILOT TO JEST ŚWIETNY USPOKAJACZ, ALBO TELEFON. ALE TALEFONU JUZ JEJ NIE DAJE BO MUSIALAM DZIŚ SUSZARKĄ DO WŁOSÓW SUSZYĆ BO PRZESTAŁ DZIAŁAĆ TAK GO OŚLINIŁA 😁

EMMAX MOJA TEZ MA DZIŚ DZIEŃ MARUDZENIA, CHYBA SIE ZMÓWIŁY 😁

EWO TRZYMAM KCIUKI ABY W KOŃCU PIOTRUŚ SIE PRZEKONAŁ DO BUTLI

IDĘ JĄ WYKĄPAĆ.

KURCZE TAK OPISUJECIE SWOJE MALUCHY ŻE PILOTAMI SIĘ ZABAWIAJĄ WIĘC I MÓJ TEŻ JAK DAM MU PILOTA TO MAM SPOKÓJ NA 10-15 MINUT ALE BEZ BATERII BO WŁĄCZ MI RÓŻNE KANAŁY 😁 😁 😁 😁