Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam wieczornie

padam na pyszczek, rano sprzątałam, popołudniu byłam na roczku u chrześniaka... mały padł o 20.30 ja już wykapana oglądam komedię na TVN a mężu w drugim pokoju mecz... rodzice zostali tam gdzie roczek, bo dziadek malucha, mój wujek też imieniny za jednym zamachem wyprawia, roczek skończył się o 20 🙂 spaniem, więc zaczęło się świętowanie imienin... za oknem impreza, bo dziś dzień rodziny sołtys zrobił, myślałam że pójdziemy i się trochę rozerwiemy ale rodzice zostali to kicha bo maluch sam nie zostanie... tak mi się marzyło iść chociaż na godzinkę i spotkać się ze znajomymi... no ale trudno, przecież nie mogę wymagać od kogoś żeby mi z dzieckiem zostawał. Z resztą jakbym miała wybierać to chyba wolałabym zostać z Szymkiem 🙂
dziś rano znowu obudził nas mój pieprznięty 1,5 roczny sąsiad i jego pierdolnięci rodzice!!!! godzina 6.40 a oni do szkoły, bo studiują razem a mały z dziadkami zostaje, no i ten mały jak zwykle na balkon i drze mordę a jego mądrzy rodzice do niego "Filipku powiedz tata, ta-ta, no powiedz" no kurwa żebym ja im tata nie powiedziała... obudzili i nas i moich rodziców bo też mają z tej samej strony pokój co my...no przecież idzie zwariować, oj a za rok ja im dać popalić!!! może nie ja ale też będę Szymka puszczać na balkon 🙂

nie będę się odwoływała do waszych postów bo nie pamiętam wszystkiego, oprócz garów teściowej (pojebało ją!!!!!!!!), truskawek Picasso (podeślij mi koszyczek 🙂 ) hmmm, zdjęć słodziutkiej Lenki w fajnym krzesełku 🙂 pięknego brzuszka Doruni, ząbka Mikołajka i chrztu jutro ( gratulacje i dużo zdrówka z okazji chrztu), Majeczki pięknie mówiącej tata (
aż pozazdrościłam), Piotrusia umorusanego jagódkami (mój Szymek też tego dnia jadł jabłko plus dojrzałe jagody ale był czyściutki 🙂 bo mamusia karmiła), no i zdjęcia Dominiki, na których wygląda prześlicznie, szczególnie na tle innych dziewczynek!!! no no Mittko gwiazdeczka Ci rośnie nie z tej ziemi, no i gratuluję 4 miejsca! więcej nie pamiętam, przepraszam jeśli pominęłam coś istotnego. wczoraj wieczorem pisałam posta z komórki i mi go kurpier wcięło a pisałam taaaakiego długiego...

teraz już spadam pod kołderkę, bo UWAGA zimno mi 🙂 padało i jest chłodno. Ale jak przyjemnie...

no to buźki!!!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Laski na zdjeciach wygladaja swietnie, AgaW moja Majka tez tak podrozuje 😁 😁 😁

A dzisiaj ogolnie jestem zajebiście zmęczona, dzsiaj zrobiłam chyba 10 km na spacerze z Majką przy czym powietrze mozna było ciąć nożem. Mi się nie podobało, młodej tym bardziej. Jednym słowem do bani. Teraz jeszcze muszę jako tako ogarnąć chałupę bo jutro przyjezdża do mnie kumpela i jedziemy nad morze do domku na cały dzień więc trzeba się przygotować. Spakowac siebie, Majkę, soczki, żarcie, koc, ręczniki, butelki, wodę, ciuchy na przebranie, basenik, pieluchy, krem itd. itp..... no wiadomo o co cho 😉Z Majką takie wypady stają sie bardziej skomplikowane hehe ale przynajmniej się popluskamy, w końcu! W tamtym roku już na początku maja pływałam jak oszalała a teraz juz czerwiec a ja nawet palca w wodzie nie zamoczyłam!

Przeraza mnie tylko kwestia mojego celulitowego dupska. Masakra jakaś, po ciąży wyglądam jakby mi ktos z gliny chciał dupe uklepać ale mu się nie udało i cała w grudkah jest. Fuuuuu! Całe szczęście będziemy tylko my, najbiższa chata paredziesiąt metrow od nas no i kolezanka tez po ciazy wiec nie bedziemy na siebie krzywo patrzec tylko ze zrozumieniem hahah.

Mimo, że pójdę dzisiaj spać chyba bardzo późno to juz się nie mogę doczekać jutra!

Acha AgaW jezeli chodzi o te gary to Twoja tesciowa powaliła wszystkie nasze tesciowe swoja głupota i w ten oto sposob zajmuje miesce pierwsze w raznkingu pojebanych tesciowych 😁 😁 😁 😁

dobranoc!

• Mamusia
Dziendobry Wszystkim Kochanym grudnióweczka 🙂Emsi-Dorunia wróciła na dobre i niemyslcie ze o Was zapomniałam hi hi 🙂 🙂macie przecudowne dzieci juz tez niemoge sie doczekac teraz jestem spokojna jak czuje ruchy małego wiem ze tam jest i nic złego nas nie spotka 🙂 dziekuje za zapalenie swieczki Natanielkowi(*)jestescie Kochaneja ogólnie czuje sie ok tylko nocki nieprzespane bo nogi puchna i niedarady spac w pozycji w której na ogól spie 🙂miała,m 3razy zatrucia jajka rybki i przejedzenie nawet niewiem ile waqze ale bedzie gdzies tsk po 60kg miłej niedzielki bede zagladac 🙂 🙂

• Mamusia
dzien dobry...

nadrobilam forum ale nie pamietam wszystkiego....

Mittka cora super wygl;adala i gratulacja...

Agaw Lenka sliucznie smiga 🙂 i widac ze krzeselko jej odpowiada...

wczoraju bylismy na wsi u mojej babci, ale duchota ... strasznie bylo...

potem bylismy u rodzicow moich bo maja chlodno w mieskznaiu.. hihi

a maly w nocy bawil sie 2h w najlepsze... ale wstal o 7... cala noc mielismy okno na osciez otwarte zewby troche przewialo a maly spal w papmersie bo w pajacyku caly mokry byl...

dzis jedziemy na zakupy troche rzeczy sobie kupic na duper bo duzo rzeczy za malych,... moj maz tez chyba byl w coazy... hihi

mam taki okres ze skrzepy mi schodza wielkosci pileczke pingpongowej..straszne uczucie...

zycze Wam milej niedzieli.. zapowiada sie chlodniejszy dzien i dobrze 🙂

• Mamusia
dzień doberek 🙂

Wieczorem popadało i zrobiło się chłodniej więc super się spało. Dziś też od rana zawiewa chłodniejsze powietrze i jest super 🙂 Moje chłopaki śpią, a ja już wykąpana i kompa odpaliłam 😜
Mamy dziś jechać na dzień truskawki, ale nie wiem czy mi się chce 😜

Wiola miłego dnia, czekamy na fotki znad morza -daj oczy nacieszyć 🙂

Emsi to cudownie, że wszystko dobrze u Ciebie i Twojego bąbelka 🙂

Aga84 udanych zakupów!

Kajtucha Ty to masz z tymi sąsiadami 😠 Ale nie łam się, ja mieszkam w 10 piętrowym bloku i albo dziadek na dole śpiewa kolędy (cały rok) albo zapomni wyłączyć TV na noc (a jest głuchawy więc ryczy jak cholera) albo ktoś sobie słucha muzyki, albo ktoś wbija gwoździe, albo ktoś wierci, albo dzieci krzyczą, albo siedzą do nocy na ławce pod oknami i drą mordy, albo pies szczeka, albo sąsiad w oknie obok pali papierosy i całe mieszkanie śmierdzi... mogłabym tak jeszcze długo 🤪 🤪 🤪

HEJ KOCHANE GRUDNIÓWECZKI 🙂

EMILKO JAK FAJNIE ŻE JUŻ JESTEŚ Z NAMI I SUPER ŻE DOBRZE SIĘ CZUJESZ I ŻE MALUSZEK DAJE ZNAĆ O SOBIE 🙂

U NAS NOCKA SUPER 🙂

BARTOLINKO JAK ZOBACZYŁ TATUSIA TO TAK SIĘ DO NIEGO CIESZYŁ ŻE SZOK 🤪 🤪 POZNAJE TATĘ 🙂

MIŁEJ NIEDZIELI 🙂 🙂 🙂

co za noc dziewczynki usnelo mi sie przy wlaczonym telewizorze a obudzila mnie burza ale to tak ryplo ze wstalam na rowne nogi mlody sie pokrecil w lozeczku a pawel nawet niedrgnol 🤪 na dworze o wiele chlodniej teraz pootwieralam okna aby troche przewietrzyc ta duchote - odrazu sie lepiej czuje...
poza tym nic ciekawego ide zrobic sobie jakies amu 😁

A HA MITTKO JA TERAZ NIE WYOBRAŻAM SOBIE NIE MIEĆ PRAWA JAZDY 😉
TAKŻE RÓB JAK MASZ OKAZJĘ 🙂
DLA MNIE TO JEST JAK DRUGIE MAŁŻEŃSTWO 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

CZESC DZIEWCZYNKI

EWO UŚMIAŁAM SIE Z TWOICH SĄSIADÓW 😁 JA NA SZCZĘSCIE MAM SPOKOJ

POSPAŁYSMY Z LENKĄ DO 9

NAJADŁAM SIĘ POMIDORÓW Z CEBULĄ NA ŚNIADANIE

A NA OBIAD IDZIEMY ( JAPIERKURWADOLE) DO SMOCZEJ JAMY

UDANEJ NIEDZIELI 😘

• Mamusia
Hej kobietki 🙂

U nas nocka ok burza szła i szła i nie doszła 😜 ale pokropiło i w nocy było ciut chłodniej.Teraz już pięknie słoneczko świeci,ale mam nadzieję że jest już ciut chłodniej 🙂

Doruniu super że u Ciebie wszystko dobrze tak trzymaj kobietko 🙂

A mnie też ostatnio wkurwiła smoczyca 😠 już nie pierwszy raz słyszałam że chyba mi się przytyło 😠 od komuni 😠 jesteście świadkiem że kiedyś jej przywale 😠

Dobra nie ma co sobie psuć humory.
Miłej niedzieli 😘

JA JESTEM AGUŚK 🙂 MĄZ ŚPI, LENKA ŚPI .. JEJKU, MOŻE ONI MAJĄ CUKRZYCE, ŻE WCIĄZ TYLKO ŚPIĄ 😁 😁 (TFU , TFU, TFU)

MITTKO SMOCZYCA SAMA NA SIEBIE NIECH SPOJRZY. MOJA TEZ OSTATNIO DO MNIE MÓWI NA MOJA SZWAGIERKE ŻE ONA TO CHUDA ALE BRZUCH MA, A JA JEJ NA TO ŻE PRZECIEZ URODZIŁA TROJE DZIECI TO MA PRAWO MIEĆ BRZUSZEK. I SIE SMOCZYCA ZAMKNEŁA. CHYBA MYŚLAŁA ŻE ZNAJDZIE SPRZYMIERZEŃCA DO PLOTEK. OJ, NIE ZE MNĄ ... WRRRRR

JAK JA NIE LUBIE LUDZI KTÓRZY KOGOŚ OBGADUJĄ 😠
MAM TAKA KOLEŻANKĘ JAK KTÓRĄ SPOTKAM TO NA SAME DZIEŃ DOBRY LECĄ SŁOWA TAKIE "A SŁYSZAŁAŚ ŻE TA ALBO TAMTA " 😁 😁

PO PROSTU SZKODA GADAĆ 😉 UDAJĘ ŻE JĄ SŁUCHAM, PRZYTAKNĘ ALE TAK POZA TYM MAM TO GDZIEŚ CO ONA O KIM GADA 😜

JA TEZ NIE LUBIE PLOCIUCHÓW. ALE NA SMOCZYCE NIE MOGE NIE PLOTKOWAĆ , OD TEGO SIĘ POWSTRZYMAĆ NIE POTRAFIĘ 😁 😁
MOJE DZIECKO WŁASNIE ZROBIŁO KUPKE, DWA BOBKI 😆

MOJA TEŚCIOWA LUBI OBGADYWAĆ LUDZI ALE JESZCZE NIE SŁYSZAŁAM ABY COŚ O MNIE MÓWIŁA 😉

ALE NIECH TYLKO RAZ USŁYSZĘ TO PRZYŁĄCZAM SIĘ DO KLUBU SMOCZYC 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
my po spacerku! teraz czas na mecz +piwo +pistacje! oczywiście jest to zestaw mojego męża bo dla mnie jest brzuszek +koktajl truskawkowy 🙂

Kupiłam Piotrkowi misiowy jogurcik i dziś mu dam 🙂 Kaszki za cholerę nie chce, zaciska zęba i nie da rady wcisnąć. Próbowałam już 3 smaki 🤢

AgaW mam nadzieję, że szybko zjecie obiad i nie będziecie długo siedzieć w jamie 😁

AgaK ja też nie lubię weekendów bo laski się chowają 😜

• Mamusia
hej mamusie

ale mam zjebany dzień... mężu się wczoraj najebał i jak zwykle wzięło mu się na gadanie... no i jak się rozpędził to kurwa przeholował i to konkretnie... nawet nie napiszę wam co usłyszałam bo będziecie kazały mi gnoja zostawić, a i tak całą noc rozmyślam o rozwodzie... i siedzę przy kompie i kurwa coś mnie blokuje przed pisaniem pozwu rozwodowego...
nie dość że za oknem impreza pomiędzy bokami a w domu głośno jakby balkon był otwarty, a wszystko pozamykałam właśnie żeby ciszej było i gówno to dało, nie spałam w ogóle!!! nie zmrużyłam oka przez całą noc przez tego kutasa pierdolonego. Nie mam na niego słów. Cała się dziś trzęsę... po prostu szok, nawet pomidora nie mogłam ukroić tak mi się ręce telepią z nerwów... nienawidzę gnoja... nienawidzę...

Ewo, ja mieszkam w 2 piętrowym bloku ale wszystko co wymieniasz występuje i u mnie 😞 no oprócz tego dziadka z kolędami, swoją drogą- zajebiste poczucie czasu ma koleś 🙂

Agaw trzymam kciuki za obiad u smoczycy!!! żeby było ok

sory ale więcej nie pamiętam... jestem totalnie rozbita i z pamięcią ciężko...

OJ KAJTUCHA TAK TO JEST Z CHŁOPAMI JAK SIĘ NACHLEJĄ TO WSZYSTKO MAJĄ DO POWIEDZENIA I POTRAFIĄ DRUGIEGO CZŁOWIEKA STRASZNIE SKRZYWDZIĆ 😠 POTEM SIĘ DZIWNIE PYTAJĄ DLACZEGO ZŁA ALBO OBRAŻONA 😠
JEDNAK PRAWDĄ JEST ŻE ALKOHOL TO PRAWDZIWE SERUM PRAWDY TYLKO SZKODA ŻE PO NIM NIC SIĘ NIE PAMIĘTA 😠 😁 😁 😁 😁 😁

CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ CO ON TAM CI NAGADAŁ ALE JAK NIE MASZ OCHOTY TO NIE PISZ 😞

• Mamusia
Witajcie Mamusie!

Dawno nie pisałam, ale czytam codziennie.
Moje dziecię ma już dwie dolne jedynki 🙂 Właśnie piszczy na kanapie, a Tatuś z nią gra w supergierkę którą sprawił sobie na urodziny. Jest ojcem chrzestnym ;D Jak sam twierdzi odkryl w sobie dziecko 🙂

Kajtucha współczuję, wiem jacy potrafią być faceci po alkoholu, mojemu też czasem wali do łba. Trzymaj się ciepło

Mittka, córa super wygląda no i gratulacje dla niej!

Ewa, ja jak mieszkałam w Łodzi w 10piętrowcu, to dwa piętra niżej też miałam głuchego dziadka. Miał on psa"alfika", którego bardzo kochał, ale specyficznie to okazywał. Np budził mnie krzyk: Alfik, alfik!gdzie tam leziesz Ty Skurwysynu!! itp 🙂

No i coś miałam napisać i zapomniałam 🙂

• Mamusia
oj Kajtucha to kiepska sprawa 😞 no co mogę napisać, minie kilka dni i będzie ok, tak to jest z tymi chłopami 🤢

Ami to gratuluję kolejnego ząbka 😉
Mąż nie może się już doczekać kiedy będzie mógł kupować auta, klocki, kolejki itd. oczywiście sam się chce tym bawić 😁
a w Łodzi mam sporo rodzinki 😉

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Kajtucha kochana, walnij go patelnią w łeb raz czy drugi to moze sie opamięta. Ta na serio to współczuję 😞

Ami babolu! Pisz częściej, lecisz se w kulki 😉! GRATULACJE DLA BASI!

Ewa to sie usmialam z twoich sasiadow 😁 😁 😁 jak mieszkałam w Gda to sąsiadka za swoim mezem z tasakiem latala 🥴 🤢

No a mysmy wrocily, bylo super zajebiscie 🤪 🤪 🤪 troche mi bylo tylko szkoda bo Majka sie nie chciala kapac w baseniku 😞 😮 pozniej przyszla smoczyca ale O DZIWO