Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ania- napisał(a):
a wugule guga i chloe takie troche prywatne pytanie do przytaulania sie czy przytulacie sie jak wam sie chce???? bo ja to nogi trzymam scisniete 😜 zadko bo sie boje nawet jak gin powiedzial ze bez pozycji cyrkowych i delikatnie to mozna .. ja i tak twarda jestem 😁

No ja,,,, tzn my...Regularnie.... raz w tygoniu 😜 tylko rano bo wieczorem padam - i to na ''szybko'' bo jak nie zjem sniadania 30 min po przebudzeniu bo wymiotuję...ot takie teraz mamy bogate zycie 🤪

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hahaha ale mnie rozbawiłyście tymi wyczynami w sypialni 😉
No my teraz nie możemy sprawa oczywista, ale wpoprzedniej ciąży to powiem wam było praktycznie codziennie. Dopiero pod koniec się trochę wstrzymywaliśmy 😁 😁 😁

• Mamusia
chloe napisał(a):
ania- napisał(a):
ania- napisał(a):
umnie do tego doszlo ze dzisiaj ma urodziny i poprosila w ramach prezentu 😁

poprosil[color=red][/color]

przynajmniej masz gotowy prezent 😁

tak kokardke sobie zawiaze 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
ania- napisał(a):
guga napisał(a):
Mysle ze powinnysmy załozyc forum NIEZASPOKOJONYCH MEZOW GRUDNIÓWECZEK hihihihi

hahhaha dobre guga ciekawe co by o nas sapisali 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Oj nie jestem taka pewna czy bym chciala poczytac ICHNE forum 🤪 😠 😜

• Mamusia
Dobre 🙂 watek sypialniany !
Myślę, że opisali by nasze wyczyny soczyście- a to, że nas coś kłuje, a to, że przysypiamy, a to, że tylko łagodnie i inne .... Chyba każda ma teraz z kochanie problem u mnie występuje brak apetytu na łóżko sama nie wiem czemu - wszystko mi się poprzestawiało

• Mamusia
Chloe to nie jest obsesyjne pytanie. Wiadomo, że po takich przejściach i doświadczeniach jakie przeżyłaś jesteś niespokojna.
Mimo tego, że nie miałam plamień zawsze po przytulaniu 3 razy sprawdzam czy nic nie leci, czekam czy brzuch nie boli... z przewrażliwienia żebym czegoś nie przeoczyła.

• Mamusia
Przespałam się z decyzją wakacyjna. Nie lecę nigdzie samolotem jadę nad Morze, tym bardziej że nigdy nie byłam jeszcze aż wstyd się przyznać 😮
Teraz tylko szukam pensjonatu i już z okrągłym brzuszkiem będę szukać bursztynu ...

• Mamusia
Zjadłam Fasolke po Bretonsku Pychaaaa...moze to uderzenie jakos przezyjemy hihihihihihi

Gosia- ja tez sie boje latac i choc moglabym spedzic letnie miesiace u tesciow w Gibraltarze to jednak siedze na dupe bo nie chce kusic losu...pojade odwiedzic rodzinke w wielkopolsce bo wiem, ze autkiem da sie zawsze zatrzymac i odpoczac...
A gdzie chcecie nad morze przyjechac?

• Mamusia
cześć Mamusie 🙂

oj, mój mąż też na mnie narzeka w związku z łóżkiem ;p
u mnie pada od południa. a ja dzisiaj przespałam chyba ze 3 godziny w dzień.

ale jutro planujemy z mężem wycieczkę do Częstochowy 🙂 zabieramy ze sobą moich rodziców. Mam nadzieję, że pogoda nam będzie sprzyjać 🙂

• Mamusia
hehe Ulka ale twoj maz jest zabawny, chcial sie dlugo starac, udalo sie za pierwszym razem i zle, a jak by sie za dlugo staral to by tez nie bylo dobrze, tak to juz jest z naszymi chlopami 😆
a moj wie ze jak nie mozna to nie i nie nalega, tylko czeka az dam mu znac, ale moze tez dlatego ze przychodzi codziennie zmeczony z pracy i marzy tylko o snie...
a mi jakby ochota na seks wracala, bo tak czasami sobie mysle ze bym sie na niego rzucila 😜, ale sama nie wiem czy nie chce czy sie boje, taki metlik w glowie, pewnie niedlugo minie 🙂
ide spac, slodkich i 😁spokojnych snow dziewuszki