Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
holi32 napisał(a):
no widzisz no tu moj lekarz w katowicach powiedzial ze tu widzi chlopaka zobaczymy byle by zdrowe bylo hihih

Jasne ze zdrowko najwazniejsze , mi powiedział ze ''nic'' nie widzi pomiedzy nozkami - wiec moze rzeczywiscie dziewczynka jak u Ciebie było ''coś'' widac 🙂

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Dziewczyny czy pijecie czasami kawę rozpuszczalną z mlekiem ? Mam taka ochotę w sumie pytałam mojej ginekolog powiedziała ze przy moim ciśnieniu taka jedna kawa nie zaszkodzi raz za czas ale co Wy o tym myślicie ?

Guga nie pić kawy. Kawa Gudze nie smakuje 🙂
Ale z tego co wiem kawka na jakis czas nie zaszkodzi 🙂

no wiesz ja mam swoj stroj i mysle ze bedzie dobry na mnie w sierpniu bo wybieramy sie ze znajomymi w gory nad soline od 1 sierpnia!!! mysle ze spokojnie wejdziesz w swoj a czy wy na wakacje sie wybieracie

• Mamusia
No to chyba nie mam wyboru i wrócę do tych herbat owocowych chociaż nie za bardzo mi podchodzą 🤨
Ja tez mam wczasy zaplanowane od 1 sierpnia. Pytałaś się Guga ( bo Guga jest z nad morza) gdzie jedziemy chyba wybierzemy się do Władysławowa 🙂

oj super to tak samo jak ja masz a ty pracujesz nie pamietam czy pytalam zapomnialam hehehe skleroza a guga to imie aga dobrze rozumie???? czyli ty gosia spotkasz sie z guga tak

no buleczka z wedlinka pychotka ja tez mam wlasnie kromalka z wedlinka i bede go jadla w domu jak wroce z pracy a kapiel tez wezme no do lozka to sok

• Mamusia
Guga pewnie gdzieś tez wywędruje 🙂 ale pytała się mnie kiedyś a ja w ofertach siedziałam. Nie pracuję już jestem na L4, gdyż miałam skomplikowana sytuację w przedszkolu - jestem nauczycielem przedszkola. Każda tutaj po innym fachu 😆
A Ty czym się zajmujesz?

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Nie dawno zjadłam bułkę z wędliną a do łóżka wieczorem zabieram szklankę z sokiem i albo jogurt albo owoc 🙂
Za chwilkę idę na seriale ! I siup do wanny potem 🙃

Z tą wanna to uważaj - za duzo w ciązy i za goraco to niezdrowo
Guga -Aga 🙂