Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ULKA-TAK SIĘ USMIAŁAM Z "TWOJEGO MĘŻA I KOLCZYKÓW" 🙂 ....AHHH FACECI....!!! 🙂 SZKODA SŁÓW NA NICH HIHIHII 🙂
A TAK WOGULE TO JAK TAM NASZ"RANKING"KTO PROWADZI JAK NARAZIE??? "CHŁOPCZYKI " CZY "DZIEWCZYNKI "....
KOLOROWYCH SNÓW KOBIETKI...I NIE OBJADAĆ SIĘ NA NOC:p 😉

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam dziewuszki 🙂
A u mnie tez deszcz, zimno i wieje, wiec nici z grila 😞
No, ale jest jeden plus, bo maz wzial sobie wolne z tego powodu, bo w robi w budowlance no i pogoda ma znaczenie 🙂
Milego dnia i mam nadzieje, ze u was ladniejsza pogoda niz u mnie 😆

• Mamusia
Ulka napisał(a):
wlasnie czytam ze to regionalna tradycja z tym obrazem, czyli moze wiekszosc z was nie wie o co chodzi,
a wogole musze miec niebieską podwiazke, bo nie zamierzam, ale moze to jest jakies obowiązkowe haha?

cos niebieskiego... nie musi byc podwiazka,.. mi w salonie slubnym w sukience wszyli z tylu malenka niebieska wstazeczke 🙂)) oczywiscie od wewnątrz.... a o obrazie u nas nic nie wiadomo ;p

• Mamusia
Ulka napisał(a):
wlasnie czytam ze to regionalna tradycja z tym obrazem, czyli moze wiekszosc z was nie wie o co chodzi,
a wogole musze miec niebieską podwiazke, bo nie zamierzam, ale moze to jest jakies obowiązkowe haha?

Ulcia, cos starego, niebieskiego i pozyczonego... ja od swojej swiadkowej pozyczyła niebieska, uzyta, podwiązke 🙂
No i BARDZO WAŻNE - oby sie kasa trzymała : matka chrzestna ma Ci włożyć pieniążka papierowego do biustonosza przed ceremonia 🙂
I jak bedziesz mowić przysiege to sukienka przykryj buta meża - bedzie pod pantoflem całe zycie 😉

• Mamusia
Basienka 84 ja tez dzis bawie na panienskim bo 16 lipca mam wesele u kolezanki nrazie nie mam jeszcze sukienki tak na 100 % bo brzusio rosnie i nie wiem czy ta co mam czy za 2 tyg bedzie fajnie lezec ale o to sie nie martwie 🙂 za to przed 16 Ulka to juz chyba wogole sie bidula nie wyspi jak juz miewa koszmary 🙂

witam wszystkie brzuszki jak tam popołudniu u was!!! ja już po obiadku i przygotowania do wesela trwają!!!! paznokcie wymalowane i makijaż zrobiony ładna mamusia ze mnie będzie!!! teraz właśnie zjadłam chyba z 8 sztuk krakersów TUC paprykowych a mam trzymać dietę ale czytam i cukru tam nie ma!!!! Nie mogłam się oprzeć dlatego że to takie dobre!!! No i tak!!!! Później do kościoła i potem już się doczekać nie mogę jedzenia!!! mniam mniam

• Mamusia
witajcie,
ja juz po pracy - weekend 🙂 🙂
dzisiaj chyba w ogole miasto wymarlo.....
mnie tez czasem cos kluje i ciagnie, albo gniecie, albo nawet przez pare sekund to boli tak jak przed okresem tylko slabiej... 😮 plamien jjuz nie mam na szczescie, nawet po seksie 🤪

• Mamusia
chloe napisał(a):
witajcie,
mnie tez czasem cos kluje i ciagnie, albo gniecie, albo nawet przez pare sekund to boli tak jak przed okresem tylko slabiej... 😮 plamien jjuz nie mam na szczescie, nawet po seksie 🤪

no wlasnie takie cos jak przed okresem....ale chwilka i przechodzi... hehe a co do seksu fajnie masz;p bo my mamy zakaz jeszcze przez tydzien 😜P bo po seksie szla krew wiec powiedzial lekarz ze dla bezpieczenstwa do 18 tygodnia wstrzymac sie hihihi i przed mezem uciekac;p

• Mamusia
Agami napisał(a):
chloe napisał(a):
witajcie,

no wlasnie takie cos jak przed okresem....ale chwilka i przechodzi... hehe a co do seksu fajnie masz;p bo my mamy zakaz jeszcze przez tydzien 😜P bo po seksie szla krew wiec powiedzial lekarz ze dla bezpieczenstwa do 18 tygodnia wstrzymac sie hihihi i przed mezem uciekac;p

mysmy mieli ponad 3 tygodnie abstynencji miesiac temu 😁 ale na szczescie szybko minelo 🙂