Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam, ja mam dzisiaj duzo spraw do zalatwiania na miescie wiec mam nadzieje, ze pogoda dopisze 🙂
A co brzucha Marzenka to ja mam dosc spory, bo w obwodzie 106 cm, jak zrobie fote to wrzuce 😉
I trzymaj sie kobieto, bo to nie pora na depresje, wszystko sie ulozy, czas robi swoje i na pewno bedzie dobrze 🙂

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej,

Ja juz tez nie spie 🙂 Dzien jak codzien praca a potem do domku 🙂 za dwa tygodnie o tej porze bede w Hiszpanii juz strasznie nie moge sie doczekac 🙂

Marzenka glowa do gory. Jak to mowia czas leczy rany. Wszystko sie na pewno ulozy 🙂 Jestesmy z Toba i po to zeby sie na wzajem podtrzymac na duchu. Kazda z Nas ma swoje lepsze i gorsze dni, a dzieki temu ze to forum szczesliwe i trzymamy sie razem przejdziemy przez wszystko 🙂

• Mamusia
dobry brzuszki 🙂
alee sie wyspałam,teraz jak juz nie pracuje a chłopaków nie ma do 19 w domu to moge leniuchować do woli
Basieńka Hiszpania woow-tez mieliśmy tam lecieć w te wakacje ale niestety nie wyszło-rób duzo fotek to sobie jakoś zrekompensuje brak wyjazdu hehe
Marzenka dziewczyno kurcze mam nadz a raczej pewność że kiedyś los zrekompensuje Ci te wszystkie smutki i problemy i będziesz naprawde szczęśliwa 😘
a swoja droga jestes zaje... silną kobietą i mozesz być z tego dumna 🙂

• Mamusia
Rita napisał(a):
..a co do tego obwodu w pasie to jak tylko znajde miare to Wam wpisze swój-spadniecie z krzeseł jak to przeczytacie masakra moja 15letnia siostra ma więcej w pasie niż ja w końcu 6 miesiąca ciąży buuuuu

Rita nic sie nie martw jeszcze, brzuszek jeszcze ci urosnie, zobaczysz jak wyskoczy 😆 A teraz poki co oszczedzasz kregoslup.

• Mamusia
Dzień dobry
dziewczyny byłam na wizycie i przytyłam przez 3 tygodnie 1,5 kg czyli już mam 7,5kg na plusie!!
dzidzia cała i zdrowa mam zrobić mocz i morfologie i w poniedziałek na 15-16 zaprosił mnie i mojego M na wizytę do szpitala usg zobaczymy wtedy czy na pewno dziewczynka i tak sobie pooglądamy więc co i jak napiszę dokładnie w poniedziałek 🙂

• Mamusia
u nas dzisiaj ryba ale to dopiero wieczorkiem bo moi panowie wracaja z pracy po 19 tak że przewidywalny czas na pozbycie sie piżamy godz 17 hehehe

Pani kazała Jasiowi napisać zdanie z wyrazem prawdopodobnie. Po kilku minutach zastanowienia Jasiu czyta z kartki: -Mój tata poszedł do kibla z gazetą. Prawdopodobnie będzie srał bo czytać nie umie. hehehe

• Mamusia
aaagaaa ja tez mam wizyte jutro... juz sie doczekac nie moge az to moje spokojne dziecko zobacze bo ono siedzi cichutko jak mysza pod miotłą:PP mam nadzieje ze po porodzie tez teki grzeczny bedzie... a dzis kolejna tura prania i kolejne 3 pralki na mnie ciuszkow czekaja....mam nadzieje ze do jutra wyschna bo jutro posciel kocyki rozki itd;p wszystko na tip top musi byc gotowe.... tylko prasowania sie boje bo ciezko mi przy desce stac... ostatnio 5 dni prasowalam te ciuszki....

• Mamusia
Witam 🙂
ja mam jutro płówkowe Usg wiec wierze ze bede już wiedziec któż tam mieszka
co do badani a póki co nic sie nie boję i wybieram się pełna optymizmu ze wszystko gra 🙂 przeciez inaczej byc nie moze 🙂 dzidzia szaleje wiec jakos taka spokojniejsza jestem 🙂
pozdrówki dla brzusiów

i widze ze jutro wiecej wizyt 🙂 fajnie 🙂 bedzie duzo wrażeń 🙂

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt 😉... Moja dopiero 9.09. ...
Dużo dobrych wieści mam nadzieję będzie 😉

Zaktualizowałam tabelkę 😆
Jest nas 48 🤪 🤪 🤪
A ciekawe ile "ciężarówek" tylko się przygląda i nic nie pisze 😉 😜
Zaraz zmienię linka tylko ją trochę pokoloruję 😜

czesc wam dziewczynki tez sie balam ze forum nasze padlo ale dzis weszlam i juz jest z powrotem ale sie ciesze!!!! przeczytalam wszystkie zaleglosci moj maly wazy 914 gram i mierzy 23 cm mowia mi ze bede miala micro sumo hehe smieje sie ale lekarz powiedzial ze wszystko w porzadku!!! jak sie w ogole czujecie

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt 😉... Moja dopiero 9.09. ...
Dużo dobrych wieści mam nadzieję będzie 😉

Zaktualizowałam tabelkę 😆
Jest nas 48 🤪 🤪 🤪
A ciekawe ile "ciężarówek" tylko się przygląda i nic nie pisze 😉 😜
Zaraz zmienię linka tylko ją trochę pokoloruję 😜
Ale coś czuję, że nadal bardziej niebiesko będzie hihih 😉