Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
rubi napisał(a):

MOja koleżanka zrezygnowała z prywatnych wizyt u ginekologa bo był za drogi i poszła na wizyty do szpitala i tam go spotkała jak miała mieć usg wiecie jak ja potraktował jak śmiecia nawet jej powiedział że nie ma sensu robić usg bo ma za dużo fałd na brzuchu i nic nie będzie widać ja pier.........chyba bym zabiła na miejscu brak słow co za hamstwo ale no tak lekarz stracił zarobek masakra

jedno wielkie chamstwo... 🤢 🤢 brak słów na to co się dzieje 😠 😠

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co ja mysle,ze niestety ale pacjenci doprowadzili do tego chamstwa i grubianstwa,bo gdyby nie dawano w lape i prywatnie nie byloby pacjentow to lekarz musialby szanowac ludzi leczacych sie na NFZcie.ale z drugiej strony masakra dostac sie na zabieg czy cos przez NFZ wiec kolo sie zamyka. uwazam,ze jak nie ma lekarzy z powolania to niestety ale chamstwo zostanie.

• Mamusia
dzien dobry rubi, dzien dorby brzuszki 🙂)
novaM pogratulowac dzielnej bratowej kolejnej dziewuszki w rodzinie... \
ja wlasnie wrocilam do domku... dzis nocowalam u rodzicow i rano poszlam powtorzyc te moje nieszczesne badanie moczu... i stwierdzialm ze od razu dam mocz na posiew i nie bede co 2 dni biegac.,.... teraz trzymajcie kciuki by wyszlo ok....
milego dnia wam zycze.... ja dzis mam pierwszy zjazd poi wakacjach na studiach na 16 i taaaaak mi sie nie chce 😞

• Mamusia
bry brzuszki....

NovaM gatulacje z okazji nowej członkini w rodzinie !!!

Ja dziewczyny ze stanu ''bolące plecy'' awansowałam na ''napierda**jace plecy''....nie wiem co z tym zrobic...bu
uudzisiaj sprzatanie ale powolutku bo wczoraj przsadziłam... 🤢

• Mamusia
Dzień dobry ja też już wstałam a mój niedawno wyszedł do pracy już zjadłam śniadanie ale idę dalej się położyć bo co mam robić ..
guga biedna jesteś współczuję ci kochana tak cierpisz... i jeszcze wczoraj za bardzo zaszalałaś brzydka jesteś!! oszczędzaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Dzień dobry, oj dobry 🙂 🙂 🙂
Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka pochwalić się że ma za sobą dwa pozytywne testy 🤪 Proszę mi tu za nią kciuki trzymać bo ma za sobą nieprzyjemne przeżycia niestety. Ale się cieszę, przypomniało mi się jak ja zobaczyłam dwie kreski 🤪 🤪 🤪
Agami za Ciebie też kciukasy cobyś moczowe sprawy pozałatwiałą i zapomniała szybko o problemie.
guga a Ty nie myślałaś żeby sobie kogoś na jeden dzień do sprzątania do pomocy wziąć? Jakąś studentkę może? Bo sama się z tymi plecami zajedziesz...Jak zamierzasz umyć okna???
A w kwestii okien, u mnie ostatecznie wymiana dzisiaj ok 14tej więc też mnie mycie i sprzątanie czeka popołudniowe. Tyle że mój kręgosłup nie sprawia problemów

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Dzień dobry, oj dobry 🙂 🙂 🙂
Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka pochwalić się że ma za sobą dwa pozytywne testy 🤪 Proszę mi tu za nią kciuki trzymać bo ma za sobą nieprzyjemne przeżycia niestety. Ale się cieszę, przypomniało mi się jak ja zobaczyłam dwie kreski 🤪 🤪 🤪
Agami za Ciebie też kciukasy cobyś moczowe sprawy pozałatwiałą i zapomniała szybko o problemie.
guga a Ty nie myślałaś żeby sobie kogoś na jeden dzień do sprzątania do pomocy wziąć? Jakąś studentkę może? Bo sama się z tymi plecami zajedziesz...Jak zamierzasz umyć okna???
A w kwestii okien, u mnie ostatecznie wymiana dzisiaj ok 14tej więc też mnie mycie i sprzątanie czeka popołudniowe. Tyle że mój kręgosłup nie sprawia problemów

Okna...zostawiam mężowi... pamiętam jak sie skończyło mycie okien i wieszanie zasłon w 9 tyg 😞
Mam siostre ale w szkole do 1500...mama w pracy.. pomogą mi sprzatac ten burdel wieczorkiem ale nie mogę tak siedzieć i sie patrzec na kurz i puste kartony od 0800 do 1600 😮

A wiecie jak ja spie? Na tzw lewym półboku....
Jedna poduszka za plecami - zeby nie spac na plecach, druga poducha pod prawym biodrem, trzecia po lewm kolanem... no i jasiek pod głową///// normalnie kamasutra poduszkowa 😮 🤢

• Mamusia
Hello brzuszki...
mi też spanie już kłopot sprawia.. boli mnie już cała lewa strona ciała... a najgorsze, że na tym nieszczęsnym lewym boku rozstępy chyba mi się zaczynają robić!!!! albo wygniecenia po nocy takie mam, ale to chyba początek rozstępów... o nie!!!! i mam prawie 15 kg na +!!!! więc co się dziwić... jestem gruba i brzydka i rozstąpiona...

• Mamusia
Hejka z rana 🙂

Nadia ani mi się waż tak nawet o sobie pisać !!!!!!!
Każda kobieta w ciąży jest piękna bo ciąża to cud natury 😆
Ja z Olką przytyłam 16kg i w miarę szybko znowu byłam "sobą" więc uśmiech poproszę i cieszyć się z brzuszka bo później będziesz za nim tęsknić 😉

• Mamusia
...spanie dzisiaj też mi nie wyszło...Kajtek jakiś pobudzony ostro w nocy był i fale Dunaju mi na brzuchu robił 😉
Bioderko dokucza mi mniej niż wczoraj ale zobaczę jak to na wieczór będzie...caaała noc w samochodzie pewnie i tak zrobi swoje... no ale jutro niunię zobaczę, a w poniedziałek (mam nadzieję) swojego Kajetana nagram na usg więc wytrzymam wszystkooooo 🤪

• Mamusia
Witam
Ja juz dzisiaj sie lepiej czuje, grypa zoladkowa mija, to chyba zasluga waszych dobrych zyczen 🙂
Jeszcze mi troche slabo, ale juz mogla z lozka wstac, bo wczoraj bylo ciezko, a w dodatku jak wieczorem kapalam malego to wyszlam na chwile z lazienki a on w tym czasie wylal wode na kafelki i jak weszlam do lazienki to sie rozjechalam i prawie szpagat zrobilam, upadlam na posladek i teraz ma siniaka i mnie boli du.. 😞 i chyba sobie naciagnelam cos w pachwinie...
Jak nie sraczka to urok (specjalnie napisalam odwrotnie 🙂)

• Mamusia
witam brzuszki chwile mnie nie bylo bo ja tez w remontach przeprowadzam sie z domu na bloki i juz drugi tydzien remonty...... ale juz myśle ze kolo wtorku sie przeprowdzimy 🙂 cieżko bo nie moge za wiele rzeczy robić ale mój mąż jest dzielny i nietraci sił zeby mi pomagac w najprostszych sprawach podłogi dobrze mi idą na raczkach ale prace dotyczące sprzątania na wysokosciach on już musiał przejąć wraz z firankami i zasłonami ale okna sama pomalu umyłam na raty ale udało się 🙂

widze ze strasznie duzo napisałyście postaram sie nadrobić 🙂 co do spania to coraz gorzej a gdzie tu do grudnia.....

mój synuś fika codzień wiec i mamusia spokojna 🙂

a co do grypy żołądkowej to w moim otoczeniu tez troszke szaleje to najprostszy sposob picie Coli lub pepsi (ja nie pije gazowanego wiec ja najpierw wygazowuje poki co trzymamy sie dzielnie POLECAM)

pozdrawiam was i odezwe sie niebawem 🙂
ps. chyba Rubi poznała płeć z tego co sie doczytałam GRATULACJE 🙂