Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no my w koncu w domku.... nocowalismy u rodzicow i wlasnie zlądowalam do domku... ide zrobic sobie sałateczke z tortelini z ogórkiem surowym kukurydzą szczypiorkiem i szyneczką w obsypce gryos taka glodna cos dzis jestem.... i bodra okrutnie bola dzis i brzucholek.... oj maruda mi sie wlaczyla chyba....

• Mamusia
Hahah Agami ja też dzisiaj za pan brat z gjodomorrrrrrą jestem 🙂
Właśnie zachciankę miałam na świeżo wyciskany sok z cytrusów i na szczęście ostatnio się zaopatrzyłam w grejpfruty i pomarańcze 🤪 🤪 🤪 Normalnie pół litra wypiłam 🤪 🤪 🤪

Mój mały tak się intensywnie przekręca dzisiaj...szura mnie kolanami chyba tak boleśnie jakoś dziwnie 😮
...i na przeponie mi siedzi chyba bo oddech ciężko mi złapać 🤔

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hahah Agami ja też dzisiaj za pan brat z gjodomorrrrrrą jestem 🙂
Właśnie zachciankę miałam na świeżo wyciskany sok z cytrusów i na szczęście ostatnio się zaopatrzyłam w grejpfruty i pomarańcze 🤪 🤪 🤪 Normalnie pół litra wypiłam 🤪 🤪 🤪

Mój mały tak się intensywnie przekręca dzisiaj...szura mnie kolanami chyba tak boleśnie jakoś dziwnie 😮
...i na przeponie mi siedzi chyba bo oddech ciężko mi złapać 🤔

a nie masz zgagi po soku z cytrusów?? bo ja bym niebo oddala za sok z pomaranczy... ale ostatnio wycisnelam jednego pomarancza i caly dzien sie meczylam pozniej...

hejka kochane!!! ja już w domku byliśmy u teściów było oki !!!! Zjadłam rosołek na obiadek tak jak ty meliska i do tego była pyszna roladka z wołowego ziemniaczki mniami!!! kocham jeść a zwłaszcza teraz jak czekam tylko od posiłku do posiłku!!! ja mam tak samo w nocy budzę się beatka tak samo jak ty i sikam a na dodatek biodra mnie bolą i z jednej na drugą się przewracam!!!! i potem już tak boli że pozycji nie mogę znaleźć do spania

• Mamusia
meliska napisał(a):
Witam wszystkie brzuchy 🙂
Ja niedzielę wyjazdowo spędziłam... teściowa rosół oczywiście miała, ale z kury, a nie z kaczki, jak mi się marzył... a później odwiedziłam szwagierkę, która nie omieszkała pochwalić się nowym becikiem 😠

Z kaczki? 😮 Nigdy takiego nie jadlam.
a co do cutrusow, to ja pije ile wlezie, bo potem moze byc to produkt zakazany w zwiazku z karmieniem niemowlaka 🤢

• Mamusia
meliska napisał(a):
Ja niedzielę wyjazdowo spędziłam... teściowa rosół oczywiście miała, ale z kury, a nie z kaczki, jak mi się marzył... a później odwiedziłam szwagierkę, która nie omieszkała pochwalić się nowym becikiem 😠

a co do cutrusow, to ja pije ile wlezie, bo potem moze byc to produkt zakazany w zwiazku z karmieniem niemowlaka 🤢

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
meliska napisał(a):

ja też... dopóki nie poznałam mojej teściowej 😁 😁 😁

• Mamusia
moja babcia robila z kaczki i mama ale ja nie lubie... wole z kury rosolek.... no a co do cytrusów to niestety.... kocham pomarancze mandarynki itd ale soki z owocow tragedie u mnie powoduja... jak i słodkosci... wiec pije soczek z biedronki taki dla cukrzykow... po nim mi jakos nic nie jest no i kompoty przeprosilam a mam ich pol piwnicy...

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami przynajmniej piwnicę sobie opróżnisz 😉

Asia zagadkowo strasznie piszesz...mam nadzieję, że nic strasznego nie chcesz nam napisać 🤨
Niech ten Twój małżon już sobie gdzieś miejsce z dala od Ciebie znajdzie 🤔

dokladnie kompoty ida teraz jak woda i do tego buraczki ze sloiczka bo ja i moja anemia hehehe;p

• Mamusia
Agami napisał(a):
moja babcia robila z kaczki i mama ale ja nie lubie... wole z kury rosolek.... no a co do cytrusów to niestety.... kocham pomarancze mandarynki itd ale soki z owocow tragedie u mnie powoduja... jak i słodkosci... wiec pije soczek z biedronki taki dla cukrzykow... po nim mi jakos nic nie jest no i kompoty przeprosilam a mam ich pol piwnicy...

Wypilabym sobie taki kompocik i owoce zjadla z niego 😜 Najlepiej z czeresni, wisni albo z truskawek, albo taki na ostro z gruszek!!! Swoich kompotow nie mam, a w sklepach tu takich nie znajde 😠

• Mamusia
Ja tez sie melduje wieczorkiem 🙂
Po dzisiejszym dniu spedzonym u tesciow, a w sumie bardziej to u ciotki z tesciowa 😉

W sumie to racja, ze jest nas mniej niz, np. 2 miesiace temu, oby przyczyna nie byly jakies przykre wydarzenia, tylko twykla niedbalosc, ale mam nadzieje, ze w tak malej grupie wytrwamy do konca 😆 Co nie dziewczyny? 😁
Sama jestem ciekawa ile nas teraz jest... Liczyl ktos moze?

A teraz ide pod prysznic 🙂

• Mamusia
novaM więc chciałam ci pogratulować porozumienia się z panem tatą w sprawie tych bardzo ważnych rzeczy (wózek,łóżeczko) w końcu poszedł chyba po rozum do głowy i zdał sobie sprawę że na koniec zostawić takich rzeczy nie może 😎
tak graliśmy graliśmy raz ja wygram raz on różnie ale czasem mu kopara opadnie jak coś wywinę w końcu uczę się od lepszego to coś tam już wiem a lubimy grać w różne gry 😎
Nigdy nie miałam zgagi w życiu w końcu się pojawiła 😮 muszę iść jutro się zaopatrzyć w leki do apteki oczywiście pójdę do innej nie do tej mojej ulubionej bo tam już mnie nie zobaczą 😠
holi32 kup sobie magnez do picia bo tu czytam co chwilkę że cie skurcze łapią
P.S Mnie też już biodra bolą 😞

• Mamusia
@ Dorianna -> w tabelkę wystarczy spojrzeć ... tam właśnie widać ile powinno nas być, a ile brzuszków ma wszystkie możliwe rubryczki wypełnione 🤨

No właśnie a propos tabelki...trzeba by ją było odświeżyć chyba cioo 🙂
...a może nic się jak na razie nie zmieniło 😉
Dawajcie dane do zmiany w spisie grudniówek jakby co 🙂

• Mamusia
Dzięki Pammat za gratulacje 🙂 No ja już mu tak życie uprzykrzałam, że nie miał wyjścia 😉 Ale uparty do końca był 🤔 Teraz tylko poczekam aż mi kasa wpłynie na konto to będę szczęśliwa i dopiero wtedy zamówię...bo tak na słowo to ja się wrobić później w płacenie za te rzeczy nie dam 😜

A co do gry to bardzo dobrze, że i Ty czasem mu pokarzesz, że dziewczyny też to potrafią 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
@ Dorianna -> w tabelkę wystarczy spojrzeć ... tam właśnie widać ile powinno nas być, a ile brzuszków ma wszystkie możliwe rubryczki wypełnione 🤨

No właśnie a propos tabelki...trzeba by ją było odświeżyć chyba cioo 🙂
...a może nic się jak na razie nie zmieniło 😉
Dawajcie dane do zmiany w spisie grudniówek jakby co 🙂

Zagladalam dzis do tabelki, no i np. Rubi i Weronika maja dziewczynki a nie chlopcow 🙂