Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
no ja jeszcze z wyrka sie nie podniosłam misiek mi tylko laptopa podał do łozka jak wychodził do pracy

to teraz Ci dobrze 🙂 kurde, jak to fajnie, że potrafi się wszystko zmienić z beznadziejnej sytuacji, gdzie jesteś sama w ciąży bez niczyjej pomocy w sytuację, gdy jednak ojcu dziecka wracają jakieś normalne uczucia, pomaga Ci, zamieszkuje z Tobą, prosi Cię o rękę 🙂 jak w bajce 🙂

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
CZy tylko u mnie taka wredna pogoda? Zmokłam rano na spacerze z psem, wróciłam to przysnęłam...Miałam iść do miasta ale nie wiem czy mi się gdziekolwiek uda dziś nosa wystawić. Czeka na mnie cała sterta ciuszków do prasowania 🥴 Zrobiłam sobie budyń czekoladowy i mam nadzieję że mi doda trochę energii. I taką mam ochotę na kawę 3w1 a musiałabym iść do sklepu po nią. Więc chyba zostaje domowa wersja, niestety nigdy nie wychodzi tak jak ta z paczki
Za to brzuszek dziś ma powera i żyje sobie swoim własnym życiem 🤪

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Czesc kochane. wlasnie jestem po wypiciu glukozy. nawet nie pozwolili mi cytryny dodac tylko pigula kazala pic przy niej. teraz 2 h na dupie siedziec.

Nie rozumiem dlaczego w jednych przychodniach pozwalają na cytrynę a w innych nie...Mam nadzieję że zabrałaś ze sobą książkę albo gazetę?

• Mamusia
wanilia napisał(a):
beata26 napisał(a):
Czesc kochane. wlasnie jestem po wypiciu glukozy. nawet nie pozwolili mi cytryny dodac tylko pigula kazala pic przy niej. teraz 2 h na dupie siedziec.

Nie rozumiem dlaczego w jednych przychodniach pozwalają na cytrynę a w innych nie...Mam nadzieję że zabrałaś ze sobą książkę albo gazetę?

Dzien dobry 🙂
Dziwne, ze nie pozwolila, jakas glupia pigula 😜

• Mamusia
dorianna napisał(a):
wanilia napisał(a):
beata26 napisał(a):

Dzien dobry 🙂
Dziwne, ze nie pozwolila, jakas glupia pigula 😜

mi też nie pozwoliła wcisnąć cytryny do roztworu 😠 mogłam tylko lizać cytrynę

• Mamusia
Dzień doberek! Nareszcie wróciłam na forum. Miałam bardzo pracowity weekend, a tydzień też się taki robi - sprawdza się u mnie powiedzenie, że przed porodem chce sie mieć wszystko załatwione 😆.
Aaaaaaaa i beatka dziwna sprawa z ta cytryną. Dobrze, że u mnie można ją wycisnąć, bo inaczej to piguła miałaby porut wszystkiego co miałam w żołądku w ciągu sekundy po wypiciu 😆
Muszę się Wam pochwalić, że zakupiliśmy piękny wózek - wkleję fotkę wieczorkiem 😆 udało się nam cały komplet w sklepie wypatrzeć w takiej samej cenie jak na allegro. Jeszcze Pan właściciel dorzucił mi takie duperele, które wybrałam sobie na sklepie gratissss 🤪
Ciuszków też dokupiłam dość sporo - już wyprałam i brakuje mi dosłownie kilku sztuk z listy 🙂
Miło mi holi, że o mnie piszesz pozytywy. Myślę o Tobie podobnie- taka dobra energia płynie od Ciebie.
Śniadanko zjadłam, ale jak tylko będzie cieplutko w domu to robię sobie spa w łazience 😆, bo coś pogoda jesienna mnie dzisiaj nie nastraja 😮 a na studia mam pełne ręce roboty !

• Mamusia
dzień dobry!! Wanilia chodzi Ci o położną po porodzie w Twoim domu??jeśli tak to powiedzą Ci w szpitalu co masz zrobić.jak już urodzisz.o ile dobrze pamiętam trzeba iść z kwitkiem ze szpitala że masz dziecko do najbliższej przychodni w której sama się leczysz albo byś chciała żeby Twoje dziecko należało i wyznaczają termin kiedy takowa siostra przyjdzie.u mnie była jakoś chyba dopiero po tygodniu 😞 jak na moje pierwsze dziecko to powinna się sprężyć no ale cóż.przyjechała karetką 🤪 cała wieś wyleciała na ulicę 🤢

• Mamusia
To jest wózek z firmy MJ+, HiTreec. Szukam linka na allegro to Wam wkleję 😆 U mnie z położna takie jaja, że koleżanka która rodziła miesiąc temu, nie mogła żadnej pindy znaleźć i żadna nie przyjechała przez miesiąc, bo miały urlop. W końcu rozwiązała to tak, że zadzwoniła do pani połoznje emerytowanej prywatnie i sie okazało, że dziewczyna ma anemie po porodzie 13 kg schudła w tydzień. Mówię wam musimy się pilnować. A ona biedna nawet się nie miała kogo poradzić 😞

• Mamusia
beata26 napisał(a):
novaM napisał(a):
Wiecie, że listopad zaczął się już \"rozpakowywać\" 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

BOZE kochany zaraz u nas sie zacznie Baby Booom. nie moge sie doczekac!!!! 🤪

witajcie!! 🙂
no ja tez msyle ze my juz zaczniemy sie rozpakowywac w listopadzie. chociazby blizniaki 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Helloł brzuszki 🙂
Ja wczoraj wybrałam się z sistrą na zakupy... i odkryłam, że coś co do tej pory sprawiało mi frajdę stało się nagle bardzo męczące 🤢 w każdym sklepie z ciuchami patrzyłam, żeby tylko gdzieś przysadzić dupkę i nawet mi się oglądać nie chciało, bo doszłam do wniosku, że za chwilę i tak moja figura ulegnie zmianie... i nawet nie wiem jaka będzie 🤔 koniec końców zakupiłam pampersy i herbatkę na laktację.... ooooooooooo zakupy udane 🙃 Później jeszcze ambitnie zabrałam się za prasowanie i wieczorem nie mogłam już nawet palcem ruszyć 😮
Pammat trzymam za Was kciukasy, wracajcie szybko do domu 🙂
NovaM jesteś silną kobietą i wierzę, że dasz sobie radę, dzieciaki dodają nam skrzydeł... 😘 a "Jerzy" pewnie czeka gdzieś za rogiem 🙂

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Gosia a mnie się link nie chce otworzyć..
Nie wytrzymałam i wyskoczyłam po kawę 3w1 i pączka 😁 Tak więc dokonam konsumpcji i wracam do prasowania
Chloe ja też się na listopad szykuję 😜 I pewnie Ulka też.

Wanilia musisz zmazac przecinek z konca linku, mi tez sie nie chcial otworzyc 😉