Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Pammat dobrze, że z Wami jest wszystko ok 🙂 pisz do nas i informuj nas o wszystkim 🙂

a mnie dziewczyny nie boli nic oprócz brzucha... bo ten mój mały człowieczek strasznie się rozpycha nogami i pupą... cały czas się wierci 😉 a ja z jednej strony się z tego bardzo cieszę, ale z drugiej to naprawdę boli... no i oprócz brzucha to jeszcze żebra mnie bolą, bo non stop kopy mi w nie zasadza 😉 chyba jakiś piłkarz wyrośnie 😜

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja juz po wizycie 🙂
U Nas wszystko dobrze. Szyjka powiedzial ze prawidlowa i ze glowka wysoko 🙂 Malenstwo wazy juz 2200 g wiec coraz wiekszy jest 🙂 Glowka jest odwrocony w dol i tak juz pewnie zostanie 🙂 nozki ma skierowane na moja watrobe 😉
Mi na przeziebienie dal rutinoscorbin, chlorchinaldin, calcium, multiwitamine oraz roztwor soli morskiej do noska 🙂

• Mamusia
Super Basienkaze wizyta udana 😆
Pammat sciskam Was serdecznie i zycze udanych wakacji pod palmami 😘 😉
Goska wozek bardzo fajny. bardzo mi sie podoba 🙂
Guga narobilas mi apetytu na szarlotke z lodami. niestety szarlotki brak, ale wciagnelam lody 🙂

Ja mam jutro wizyte i poprosze o sprawdzenie mojej szyjki. Ciekawe ile moja ksiezniczka wazy.

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Ja wróciłam godzinę temu ze spaceru z psem i na nic chyba juz nie mam siły. Do wyprania zostały mi tylko pościele, z ciuszków połowa już pprasowana i zapakowana do komody a za drugą wezmę się jutro. Przy okazji odłożę chyba zestaw na wyjście ze szpitala, myślicie że body z długim rękawem i welurkowy pajacyk wystarczą? Na to oczywiście kombinezon i kocyk, plus czapeczka. A Wy co zabieracie?

ja tez sie wlasnie zastanawiam, co zabrac do szpitala...mysle, ze na wyjscie to co napisalas wystarczy, tez planowałam wlasnie taki zestaw. Tylko nie do konca wiem co w szpitalu, jakie zestawy. Mam kaftaniki i body z długim rekawem i nie wiem co na to..czy pajacyki bawełniane (ale wtedy beda 2 dlugie rekawy i nie wiem czy nie bedzie za cieplo) czy spioszki na ramiaczkach na te kaftaniki.
Moze doświadczone mamy sie wypowiedza i poradza 😁

Ja przygotowalam sobie body z krotkim rekawem i na ramiaczkach, kaftanik i spodenki kombinezonik polarowy i kombinezon. Wlasciwie nie wiem jaka bedzie zima bo tu roznie jest jednego dnia cieplo a drugiego okropnie zimno, wiec wole miec wybor.

Aha dziewczyny jesli macie kanal TLC to 26 pazdziernika zaczyna sie seria pt. Porody

• Mamusia
Pammat 😁 😁 a to sie chlopaki dobrze maja, hihihi! A Ty biendna z Konstancja na szpitalnym lozu - mimo wszystko zycze dobrej nocy.
Dorianna suepr ze mialas elementy jogi! Ja sie chcilam na joge zapisac, ale w szpitalu nie bylo, a nie chcialo mi sie szukac poloznej indywidualnej.

• Mamusia
...trochę późno ale listę podpisać trzeba 🙂

Aga ja też raczej nocnym markiem się pod koniec ciąży zrobiłam 🙂
Pammat dzielna kobieto nowy narożnik, a Ty w szpitalu...echhh...ja po powrocie do domu to bym sobie wyłączność na narożnik zażyczyła choćby na jedną nockę za te niewygody 😉
Basieńka Ty to masz tam w brzuszku niezły towar 🙂 Waga imponująca 🤪

Ja dzisiaj zaliczyłam kolejny ch*jowo-płaczący dzień...a do tego młody sobie miejsca znaleźć przez cały dzień nie może...no szaleństwo jakieś 😮 No i pewnie przez jego aktywność skurcze mnie atakują...ale takie bolesne 🥴
A wizyta dopiero 4 listopada 🤢

Właśnie...macie już wizyty co 2 albo 3 tygodnie??????

Pamiętam, że z Olką od 30 tyg.już co 2 tyg, chodziłam, a tu taki odstęp czasu między 31 a 35 tygodniem 😮

Przypomniało mi się, że temat dzisiaj był ciuszków dla maluszków na wyjście ze szpitala...
Jako, że Olę w mega upalne lato rodziłam to miałam dl niej tylko body na dł. rękaw no i kocyk cienki... Teraz myślę żeby wziąć body na krótki rękaw, bawełnianego pajaca (taki zwykły cienki), kombinezonik mam taki grubiutki polarowo-bawełniany, grubą czapunię no i kocyk do fotelika 🙂

Pammat ty się tam trzymaj ja jak leżałam w szpitalu to na początku roniłam łezki ale potem powiedziałam że jak trzeba to trzeba!!!! Oby szybko wszystko zbadali i do domku do swojego łóżeczka kochane!!!
Ja dziś byłam u babci ale niepotrzebnie bo mój mąż pojechał 2 osobowym autem i na sklepy pojechali a ja czekałam bezproduktywnie!!! Na szczęście po 20 udało mi się już jeść kolację!!!!
Oglądnęłam TOP MODEL i siedzę jeszcze ale za niedługo pójdę się położyć lecz marzeniem to moim nie jest wolała bym żeby nocka się już zakończyła!!!
I tak to jest i tak to leci 🙂
GOSIA mam pytanie czy ty idziesz w piątek na ćwiczenia na szkołę rodzenia bo ja raczej nie raz byłam i chyba nie pójdę bo mi brzuch spina i nie chce ryzykować !!!