Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Nova mysle, ze nawet te dwie godziny to za duzo!!! Czasami trzeba troche czasu, zeby sobie cos waznego uswiadomic. Ale Ty juz wiesz, ze niewart on niczego!

Heh no wiesz...w tych dwóch godzinach to się jeszcze muszą z łóżeczkiem uwinąć hahahaha 🙃
No i nie będę już taka zła jak oni wszyscy... dam im posiedzieć bo jakieś 350km przejadą 😜

Marzenka cukier schowaj 😉

• Mamusia
beata26 napisał(a):
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Nova mysle, ze nawet te dwie godziny to za duzo!!! Czasami trzeba troche czasu, zeby sobie cos waznego uswiadomic. Ale Ty juz wiesz, ze niewart on niczego!

Heh no wiesz...w tych dwóch godzinach to się jeszcze muszą z łóżeczkiem uwinąć hahahaha 🙃
No i nie będę już taka zła jak oni wszyscy... dam im posiedzieć bo jakieś 350km przejadą 😜

Hihi no tak 😉
Ale z godnie z tradycją jaką znam to powinni małemu przywieźć cukier i pod poduszkę schować 😁 To może im trochę odsypię 😉
No albo jak kasiorę zarzucą do rożka to do cukru im dołożę 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):
beata26 napisał(a):
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Schowaj Bondi zeby ogonem nie merdala, bo jeszcze pomysla ze cieszy sie z ich wizyty i nie daj Boze zabawia u Ciebie dluzej hihi 😉

Hihi no tak 😉
Ale z godnie z tradycją jaką znam to powinni małemu przywieźć cukier i pod poduszkę schować 😁 To może im trochę odsypię 😉
No albo jak kasiorę zarzucą do rożka to do cukru im dołożę 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):

Pammat udawaj, że śpisz i jej trąbkę zabierz ciekawe co zrobi 😉

to wcale nie jest śmieszne dziewczyny 🙂 ja w lutym miałam sączek w kolanie. i w nocy jak spałam nagle poczułam zimno w nogę i zamachnęłam kołderką żeby się przykryć 😁 no i ... siostrzyczka po głowie dostała, bo akurat sprawdzała czy mi leci krew cały czas 😜

• Mamusia
A ja czuję, że jutro Ola mnie będzie do szkoły budzić, a nie ja ją 😉
...boooo...moja sucz nie śpi dziś u mnie w pokoju i rano mnie nie obślini hehe ....ewentualnie będzie skomleć znowu koło 6tej ale mam nadzieję, że mój ojciec prędzej niż ja tego nie wytrzyma i ją wypuści 😜

• Mamusia
No to widzę że się na nocne czuwanie spóźniłam... 😉 Od 3 nie śpię i wkońcu stwierdziłam że to bez sensu się w łóżku wiercić i wstałam.
novaM piękne rzeczy tatuś zamówił, gdyby tylko jeszcze rozumku mu nie brakowało, szkoda gadać...
Agami Ty się bierz za pisanie pracy bo potem będzie tylko gorzej
aaagaaa ja chyba też jutro po koszyczki wyskoczę (tzn. dzisiaj:blink 🙂
beata26 - przekręcanie dziecka w brzuchu? Co za świry, pierwsze słyszę o takim pomyśle...
Chyba się za ksiązkę zabiorę, co za noc..