Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
happysad napisał(a):
a w ogole to w sobote wybieram sie na przyjecie urodzinowo-halloweenowe. Musze wymyslic prezent dla kolezanki i co gorsza...przebranie bo jest obowiązkowe...niezle- baba z brzucholem przebrana za wiedźme...no bedzie polewka 😉

Zawsze mozna sie przebrac za ciezarowke lub samochod 😉 moja ciocia jak byla w ciazy to w sumie weszla w karton ktory miala zawieszony na szelkach i narysowala na tym swiatla 😉 wyglada super 🤪

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Dorianna gratuluje 😆
Az z ciekawosci na wyniki mojego wymazu spojrzalam, co prawda on z konca maja, ale paciorkowca tam nie widze 🙂
Dobra zamykam oczy.
ciaoo

Pierwszy wymaz tez mialam robiony, ale na czystosc pochwy, a dopiero ten na paciorkowca robi sie po 32 tgodniu, tak wiec moze dopiero bedziesz miala robione.

• Mamusia
chloe napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dorianna gratuluje 😆
Az z ciekawosci na wyniki mojego wymazu spojrzalam, co prawda on z konca maja, ale paciorkowca tam nie widze 🙂
Dobra zamykam oczy.
ciaoo

i tak bedziesz musiala je chyba jeszcze powtorzyc przed porodem...
ale oby nic nie bylo 🙂
dorianna - ja tez mialam to gowno w zeszlym roku i teraz w 17tc chyba, bralam na to dalacin miejscowo bo on mi wyszedl w wymazie z szyjki a to juz niebiezpieczne jest,
teraz chyba bedzie ten wymaz z przedsionka pochwy i z odbytu. (jak bylo teraz u ciebie?) pewnie siedzi tam to dziadostwo bo poprzednio leki mialam dopochwowo tylko. boje sie zeby dzidzius sie nie zarazil podcza sporodu bo to ma naprawde grozne konsekwencje... 🤨

Dokladnie tak jak piszesz z przedsionka pochwy i odbytu, to jest podobno nasza stala bakteria, ktora nam nie szkodzi, tylko moze dziecku, dlatego daja antybiotyk podczas porodu.

hej kochane!!! To już wszystko ogarnęłam co popisałyście!!! Spoko!!! Ja dziś rano pobudka o 7.44 bo siku mi się chciało i spać mi się już nie chciało bo śniadanko musi być i insulinka!!! Potem stwierdziłam że siedzieć będę ale nie potrafię więc pranie wstawiłam potem obiad postawiłam i zrobiłam pyszną zupkę jarzynową naprawdę sama się nią zachwycałam dziś!!! I tak mi zleciało drzemkę miałam popołudniową a teraz weszłam na forum

• Mamusia
Coq pospal... oczywiscie ie za duzo, z 3godziny, wiec calej nocy nie nadrobilam.
Chloe myslisz, ze bede miala wymaz robiony? Hmm, moze, ginekolog w ogole mi o tym nie wspominala, a teraz ide 8 listopada do ginekolog szptalnej i na tym koniec 🤔

Widze, ze obrabinia tylkow mezowych coag dalszy 😁 Uroczo! U mnie z porannym wychodzeniem spoko, biorac pod uwage prostote sniadania tradycyjnego jakie on jada, to nie musze sie ruszac jak nie chce. Gorzej jest jak mezu wraca z wylotow, dajmy na to o 2 w nocy... no wlasnie Nova, nie lapka tylko SWIATLO - ale odkad napisalam mu kartke na drzwiach, ze jesli dzis zapali swiatlo togo zabije nauczyl sie w koncu. 😎

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
ja też pospałam 🙂 1,5 godzinki 🙂

A ja po wakacyjnym 2 dniowym niespaniu we własnym łózku spałam 10,5 ...musialysmy byc obie padniete,bo mała nie kopala a ja wstałam tylko RAZ siku co jest niesamowite 🙃

Zupa krem z brokół z wedzona szynka, serem blue i orzechami wloskimi...pycha wyszła 😁 tak o sie Wam pochwale 😁

ps.
Moj mąz chodzi jak słonica, zawsze zapala swiatlo w lazience i bardzo głosno sika 😠
A ze jak jest w domu to nie wstaje do pracy wiec lenimy sie razem 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hahaha Guga powiadasz, że on głośno sika 😮???
Pewnie dlatego, że wysoki jest hahaha 🙃 🙃 🙃
Ale się uśmiałam i to na głos tak sama do siebie hahaha 😁

A wiesz jak mnie to wku*wia 😁 hahahahaha
Śmiać to też sie śmieje ale jak tak sika.... i sika.... i sika ...szok a ja po kilka kropelek to mnie trafia 🤪

• Mamusia
Ejjj wiecie co....pewnie mnie zjedziecie zaraz za to co napiszę ale już chyba od godziny chodzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić i coś bym se zjadła ale nie wiedziałam na co mam ochotę 🤢 🤢 🤢
I cholera jasna już wiem co za mną chodziło 🤪 🤪 🤪
Właśnie się szklanką Redds'a delektuję no i chyba orgazmu zaraz dostanę hahaha 🙂
Tego mi się chciało hihih 😎 😎 😎

• Mamusia
guga napisał(a):
novaM napisał(a):
Hahaha Guga powiadasz, że on głośno sika 😮???
Pewnie dlatego, że wysoki jest hahaha 🙃 🙃 🙃
Ale się uśmiałam i to na głos tak sama do siebie hahaha 😁

A wiesz jak mnie to wku*wia 😁 hahahahaha
Śmiać to też sie śmieje ale jak tak sika.... i sika.... i sika ...szok a ja po kilka kropelek to mnie trafia 🤪

mój też głośno sika a w nocy albo rano jak jest cicho to już wyjątkowo to słychać 😠

• Mamusia
novaM napisał(a):
Ejjj wiecie co....pewnie mnie zjedziecie zaraz za to co napiszę ale już chyba od godziny chodzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić i coś bym se zjadła ale nie wiedziałam na co mam ochotę 🤢 🤢 🤢
I cholera jasna już wiem co za mną chodziło 🤪 🤪 🤪
Właśnie się szklanką Redds'a delektuję no i chyba orgazmu zaraz dostanę hahaha 🙂
Tego mi się chciało hihih 😎 😎 😎

a pij, na zdrowie 🙂 Kajtkowi nie zaszkodzi mała szklaneczka 🙂

a mi się chce znowu paluszków rybnych... ale do sklepu mi się nie chce jechać i mam problem

• Mamusia
pammat napisał(a):
a ja zrobiłam ze szwagierką tort bezowy z truskawkową i czekoladową masą i zaraz się okoce taki kawał zjadłam podwójny 😮 a co niech mała rośnie raz na jakiś czas można zaszaleć większą ilością kalorii 🤪

hohohoh 🤪 aż mi ślinka cieknie 🤪

• Mamusia
pammat napisał(a):
a ja zrobiłam ze szwagierką tort bezowy z truskawkową i czekoladową masą i zaraz się okoce taki kawał zjadłam podwójny 😮 a co niech mała rośnie raz na jakiś czas można zaszaleć większą ilością kalorii 🤪

Łoooooo matkoooooo przegłaś lalka...dawaj kawał do mnie na wiochę 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
pammat napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/405/sdc16059m.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8580/sdc16059m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
JESZCZE TROCHĘ ZOSTAŁO ZAPRASZAM !!

przestań niedobra kobieto 🤪