Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cholera dziewczyny to przeze mnie 😠
Ale już pisałam do Admina z prośbą o usunięcie tego posta...to przez mój link 🤢

Jejjj sory...mam nadzieję, że usunie i będzie po problemie...jeszcze raz przepraszam wszem i wobec Was i admina za pisanie na priva i brak linków do posta ale skopiować nie mam jak 😞

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
kurde, jak chcę wejść na stronę 2558 to mnie wyrzuca na youtube'a 🤢

mnie też przenosi na yuotube 😆 ale kicham na to
teraz zmykam do lekarza trzymajcie się cieplusio brzuszki miłego i spokojnego dnia zycze papaty 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Wrocilam iod rodzinnej, pobrali mi krew-aspat alat i bilirubina, mocz, nawet jesli beda dobre wyniki to ma mnie zobaczyc lekjarz ginekolog , dlatego ide do szpitala mam skierowanie- podejrzenie cholestazy, mama dzwonbila na izbe mam byc ok 12 bo tam podobno czarno jest ze nie ma miejsca, a wyniki krwi z laboratorium beda na 14 takze moja mama spokojnie dowiezie potem do szpitala. Tak sie zdenerwowalam w przuchodni ze tetno mialam 138,potem sie uspokoilam i bylo 110...Ide sie wiec pakowac.....

• Mamusia
Anika_77 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
kurde, jak chcę wejść na stronę 2558 to mnie wyrzuca na youtube'a 🤢

mnie też przenosi na yuotube 😆 ale kicham na to
teraz zmykam do lekarza trzymajcie się cieplusio brzuszki miłego i spokojnego dnia zycze papaty 😘 😘 😘 😘

trzymamy kciuki 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):

Jejjj sory...mam nadzieję, że usunie i będzie po problemie...jeszcze raz przepraszam wszem i wobec Was i admina za pisanie na priva i brak linków do posta ale skopiować nie mam jak 😞

oj, przestań, przecież nic się nie stało 🙂 po prostu to będzie taka strona widmo 😜

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
novaM napisał(a):

oj, przestań, przecież nic się nie stało 🙂 po prostu to będzie taka strona widmo 😜

No tak ale jak dziewczyny będą chciały nadrobić zaległości to będą się denerwować 😞
FUCK 😠 😠 😠

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
Wrocilam iod rodzinnej, pobrali mi krew-aspat alat i bilirubina, mocz, nawet jesli beda dobre wyniki to ma mnie zobaczyc lekjarz ginekolog , dlatego ide do szpitala mam skierowanie- podejrzenie cholestazy, mama dzwonbila na izbe mam byc ok 12 bo tam podobno czarno jest ze nie ma miejsca, a wyniki krwi z laboratorium beda na 14 takze moja mama spokojnie dowiezie potem do szpitala. Tak sie zdenerwowalam w przuchodni ze tetno mialam 138,potem sie uspokoilam i bylo 110...Ide sie wiec pakowac.....

Trzymamy kciuki. Wszystko bedzie dobrze 🙂 Daj znac jak bedziesz mogla co i jak 🙂

• Mamusia
słoneczko123 trzymam kciuki żeby to jednak nie była cholestaza a jakby co to będziesz miała wparcie w beacie bo do niej też się to g... przyplątało. Daj nam znać jak tylko będziesz mogła. no i ciekawe jak meliska w szpitalu. Mnie to już terimin poród przedwczesny zagrażający wkurzać zaczyna bo w ostatnim miesiącu dwie wizyty szpitalne z tego powodu zaliczyłam. Teraz mogę Wam się już przyznać że na wyjście dostałam receptę luteina i spazmolina (rozkurczowa) na 6 dni, nawet wykupiłam ale nie wzięłam ani jednej tabletki. I jakoś jeszcze nie urodziłam a i skurcze przeszły. Więc to chyba jest trochę tak jak pisała Ulka że lekarze nam leki na wyrost przypisują, tak na wszelki wypadek. A ja już nie chcę zatrzymywać porodu, jak młoda chce wychodzić to ja jestem za, lekarz nie ma nic przeciwko (mój prowadzący) i w d.... mam faszerowanie się lekami w ostatnim miesiącu. Gdybym brała pod uwagę wyniki z ostatnich kilku usg to by się okazało że termin się przesunął na połowę listopada...I na to liczę 😜

• Mamusia
admin napisał(a):
czy chodzi o link do youtube ?
Jeśli tak, to dajcie link do tego wątku, do strony, która poprzedza tą, z którą są problemy.

Adminie spanikowałam i poruszyłam niebo i ziemię oraz kolegę informatyka i pomógł mi usunąć tego posta 🤪
W każdym razie dziękuję za reakcję oraz jeszcze raz przepraszam za zawracanie głowy tak rano 🤔

• Mamusia
dzien dobry wszystkim:P ktos tesknił? 😜
Ulka, Chloe Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzen super zdrowych dzieciaczków i niebolących porodów :P
słoneczko trzymam kciuki
aaagaaa te 4 tygondnie ci zleca teraz oooo taaaaaak szybko 😉 zobaczysz z nami nie mozna sie nudzic....
chloe nie ucekaj na fb ja nie mam fb 😞( i nie umiem sie tam nawet poruszac... zostac prosze...
novaM ty łobuzie ;D

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aniqa Ty to już jedną nogą prawie na porodówce 😉

Ciekawe jak tam Guga ... czy portami trzęsie już maksymalnie 😉

Dzien dobry!!!!

Guga jeszcze dycha - ale... 29 dni zostało 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪...chyba ze mam jakiś inny powód do trzesienia portkami 😮? 🙂 - NovaM uświadom PLS 🙂

Ulka, Chloe STO LAT w zdrowiu - reszta przyjdzie sama 😘

Witam Seniorke Beatę 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aniqa Ty to już jedną nogą prawie na porodówce 😉

Ciekawe jak tam Guga ... czy portami trzęsie już maksymalnie 😉

a na kiedy Guga ma cesarke??? ja na 23 albo 25 .11 i w portkach nie chodze bo tak sie boje ze mi ciagle spadaja hehehe :P nie no zarcik.. ale boje sie nieziemsko;p

• Mamusia
Dzień dobry mamusie!!!
chloe i ulka stoooo lat:*:*:*:*
sloneczko123 trzymamy za Cb kciuki
Z tym nietrzymaniem moczu to naprawdę są jaja:O wystarczyło jedno kichnięcie i całe gacie mokre ajjj;/ chyba pożyczę sobie pampersa od małego 😁
No ale w końcu wzięłam się w garść i zaczęłam pranie ciuszków 😁 Lepiej późno niż w cale 🙂
buziolki:***