Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
Heja Coq 🙂
Tak sobie zerknęłam właśnie na Twoje suwaczki i jestem pod wrażeniem 🙂
Wszystkie liczby takie "okrągłe" no i w małżeństwie same trójeczki 🤪

Hahaha no faktycznie okraglutko, jak cala ja teraz 😎 Ale zastanawiam sie jak dlugo jeszcze, bo od wczoraj poznego popoludnia meczy mnie bol brzucha i twardnienie. W nocy o dziwo spalam, ale co chwila budzil mnie bol 😮 Teraz troche przechodzi, ale nie wiem co ta mala spryciula tam kombinuje...

Kurcze, az chlodem tu wieje, tak tu pusto 🤨
Nova wydaje mi sie, ze mialas udana wizyte, skoro piszesz, ze humor w bagazniku odjecham z goscmi. Z tego wynika, ze musicie sie czesciej widywac.
Meliska super, ze Cie wypuscili ze szpitala 🙂
No i jak tam sie ma dzis Wanilia 🤔

• Mamusia
Mój mały też skurcze prowokuje ale po tym jak usłyszałam, że szyjka wzorowa to się nie martwię 😉

A co do gości to wiesz co...docenia się wtedy ludzi i znajomości jak brakuje możliwości do częstego kontaktu 😞
No i tak jest tym razem...jakieś 700km nie pozwala na częstsze widywanie niestety 😞

• Mamusia
Tez nie martwie sie skurczami, choc wolalabym, aby jeszcze tydzien mala posiedziala w brzuchu, a potem... niech sie rzadzi 🙂 Ale jednak taki dyskomfort czuje... 🤔
Eh, no pewnie, wiem o czym piszesz, ma sie wszystkich pod nosem, to sie nawet nie pomysli czasami o jakims czasie, ktory razem mozna spedzic,a jak sie jest daleko to zaczyna brakowac wszystkich. Ale jak Kajtek podrosnie to i Ty bedziesz mogla smigac 🙂
Rubi kilbaski na ognisku byly?

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
rubi napisał(a):
coq[/b nie było 😞
to dziadek dla wnuczków zapalił ognisko ale bez kiełbasek niestety chociaz ja wolałabym ziemniaczki

Szkoda, ale ja tez bylabym za ziemniaczkami 🙂 Ale chlopaki i tam mieli pewnie frajde!

aj ziemniaczki to i ja bym zjadła ;D

• Mamusia
rubi napisał(a):
dzień dobru widzę przestój 😁
Pammat ty czarownico siostra się załamie 🙂 ale masz pomysły
Bliźniaki ja tez gratuluje

siostra się popłakała ze szczęścia 🤪 jadłam torta truflowego a na obiad gołąbeczki 😜 siedzimy u kolegi wpadliśmy teraz na herbatkę do niego później jedziemy na chwilkę do biedry i do domku 😎

• Mamusia
rubi napisał(a):
witajcie ja właśnie wróciłam od mamy zaraz ide kąpać chłopaków po przesiąkli ogniskiem mąż mi niestety wyjechał więc znow sama
beatka u ciebie nerki u mnie żebra non stop po nich dostaje

Rubi ja też non stop po żebrach dostaję, a wczoraj mały to włożył nóżkę między żebra i nie mogłam się ruszać chwilami, dzisiaj wali kopniakami

• Mamusia
Witam
po porządkach w szafie Anastazji robię małą wyprzedaż
na moich aukcjach można znaleźć zimowe kombinezony, dresiki, pajace, bodziaki, rajstopki, skarpetki, śpiworki i wiele innych od 2,90 bez cen minimalnych
zapraszam do obejrzenia i licytacji
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6008355

• Mamusia
Witam 🙂
Przecież pisałam że jakby się coś działo to dam znać szamance gudze 🤔 A że nic się nie działo to spędziłam spokojnie niedzielę, na nogach od 7 - tyle udało mi się przespać 😮 Brzuch oczywiście twardnieje ale nieboleśnie, krwi nie ma - spokój. Ale Ulka nitkowate ślady krwi to były wieczorem, wczesniej poprostu krew - może faktycznie szyjka się rozwiera? W każdym razie jutro 7 listopada a mój gin wyraźnie powiedział że od 7go zaprasza na porodówkę 😜 Więc bez stresu - co będzie to będzie.
A co do ziemniaków - za mna tak chodziły odkilku dni że dziś zrobiłam zapiekane ziemniaczki z kiełbaską. Więc co prawda nie z ogniska ale miałam jedno i drugie. A teraz trzeba odpokutować zgagą 😁

hej kochane no dziś więcej pospacerowałam spoko było powdychało się świeżego powietrza!!!! Potem u siostry 2 kawa i oglądanie telewizji a teraz niedawno kolację zjadłam pycha ze smakiem!!!!
Siedzę i jak was tak czytam o tym że za tydzień można już rodzić to coraz bardziej zaczynam się bać!! Naprawdę czuję przerażenie a WY ???

• Mamusia
holi32 napisał(a):

Siedzę i jak was tak czytam o tym że za tydzień można już rodzić to coraz bardziej zaczynam się bać!! Naprawdę czuję przerażenie a WY ???

Ojj ja nie myślę nawet o tym 😉
Wmawiam małemu codziennie, że do grudnia...ani mi się waż heheh 😁 !!!!!!!!!

• Mamusia
my w domu ja już dupsko umyłam i jestem w piżamce 🙂 będę oglądała mtv bo ma lecieć "ekipa z new jersey" 😎 popcorn kupiony tylko trzeba go odpalić w mikrofali jak się zacznie 🙂
ogólnie idę do łóżeczka nie chce mi sie siedzieć przy laptopie dzisiaj więc Dobranoc dziewczyny będę jutro 🙂 😘

• Mamusia
novaM napisał(a):
holi32 napisał(a):

Ojj ja nie myślę nawet o tym 😉
Wmawiam małemu codziennie, że do grudnia...ani mi się waż heheh 😁 !!!!!!!!!

ja też o tym nie myślę 😉 bo mój mąż wraca 1 grudnia do domu na cały grudzień i Maciek dopiero wtedy może chcieć przychodzić na świat 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):
my w domu ja już dupsko umyłam i jestem w piżamce 🙂 będę oglądała mtv bo ma lecieć "ekipa z new jersey" 😎 popcorn kupiony tylko trzeba go odpalić w mikrofali jak się zacznie 🙂
ogólnie idę do łóżeczka nie chce mi sie siedzieć przy laptopie dzisiaj więc Dobranoc dziewczyny będę jutro 🙂 😘

Pammat znowu narobiłaś mi na coś ochoty, tym razem na popcorn 😉 jutro muszę sobie kupić

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

Pammat znowu narobiłaś mi na coś ochoty, tym razem na popcorn 😉 jutro muszę sobie kupić

przepraszam kochana 🤪 dobranoc 😘

• Mamusia
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

przepraszam kochana 🤪 dobranoc 😘

wybaczę, śpij dobrze 😘