coq ja tez mam meza z chata:P tylko my sie znamy 7 lat :P heheh a po slubie rok;p
sloneczko wczasowiczko nasza moze wracaj do domku co? 🙂))idziesz jutro na szkole rodzenia???
a co do tego becikowego to podbno jiuz teraz trzeba pokazac karte ciazy chociaz ze sie przed 10 tyg bylo pod opieka lekarza wiec mysle ze to tylko kwestia tego ze wprowadza zaswiadczenie ale udowadniac trzeba bylo...
Hahahah nowy klub sie kroi - Chat(d)owi Mezowie 😁 Pewnie Pammat, ze moj tez z chata 😎
haha no widziałaś 🤪 ja swojego na wp.pl poznałam ale jaja a mówią niby że zbokole na chacie siedzą a tu masz ci los połowa ma mężów stamtąd 😁
No jak wiadomo w necie sporo swirow mozna znalesc.... 😁 Ja na jakis zagramaniczny wlazlam i to pierwszy raz, bo sobie z ludzmi po francuskiemu chcialam pogadac.
Szczeciary z nas Pammat🙃 no i Agami ofkorz!
ja smaruje od dawna jakas mascia firmy babydream z rossmana, natłuszcza, bo czasami moje sutki sa obolałe - ale to chyba gowno daje, tzn tylko je natłuszcza, podobno maltan daje efekt znieczulajacy
a ja od tygodnia sie czuje coraz gorzej, jak w pierwszym trymestrze, wróciły drażniace zapachy czy dezodorantu, czy miesa, niedobrze mi, spałabym pol dnia , czuje sie jak gówno i do tego bole kregoslupa i ociezałosc nawet głupie przekrecenie sie na bok trwa 5 min, jak pomysle ze porod w 40 tyg to chce mi sie plakac bo nie wytrzymam, i jeszcze sie powieksze przeciez 😞 kurna dzis rano sie psiknęłam dezodorantem i nie moge tego zapachu z siebie zmyc od rana i sie zaraz zapłacze, bo mnie cofa na wymioty
ULKA ŁĄCZE SIE Z TOBA W 100%!!!!WRÓCIŁY WSZYSTKIE DOLEGLIWOŚCI ZE ZDWOJONA SIŁĄ!!!!!JA CHCĘ JUŻ GRUDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jak przypuszczałam co najmniej 2 tygodnie temu powinnam przypuścić, że będę dziś potrzebować dermatologa. Normalnie całą wieś dziś zlatałam, łatwo nie było... w pierwszej przychodni termin na grudzień i lekarza brak, w drugiej też, a w trzeciej uff przyjmuje... ale idź pod gabinet i żebraj od lekarza czy przyjmie... wyżebrałam... ale musiałam jeszcze stoczyć walkę z babkami pod gabinetem, bo wszystkie jednomyślnie orzekły, że młoda jestem to i stać mogę 😠 no i mam PÓŁPASIEC 🤢
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
pammat
Agami
sloneczko wczasowiczko nasza moze wracaj do domku co? 🙂))idziesz jutro na szkole rodzenia???
a co do tego becikowego to podbno jiuz teraz trzeba pokazac karte ciazy chociaz ze sie przed 10 tyg bylo pod opieka lekarza wiec mysle ze to tylko kwestia tego ze wprowadza zaswiadczenie ale udowadniac trzeba bylo...
coquelicot
pammat
haha no widziałaś 🤪 ja swojego na wp.pl poznałam ale jaja a mówią niby że zbokole na chacie siedzą a tu masz ci los połowa ma mężów stamtąd 😁
coquelicot
No jak wiadomo w necie sporo swirow mozna znalesc.... 😁
Ja na jakis zagramaniczny wlazlam i to pierwszy raz, bo sobie z ludzmi po francuskiemu chcialam pogadac.
Szczeciary z nas Pammat 🙃 no i Agami ofkorz!
pammat
a ja właśnie obiad jem pure zrazik i surówka nie czekam na M bo jestem za głodna 😁
CANDYNS
ULKA ŁĄCZE SIE Z TOBA W 100%!!!!WRÓCIŁY WSZYSTKIE DOLEGLIWOŚCI ZE ZDWOJONA SIŁĄ!!!!!JA CHCĘ JUŻ GRUDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agami
coq no ba że szczesciary ;DDD
meliska
no i mam PÓŁPASIEC 🤢