Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
22 czerwca 2012r. pammat wychodzi za mąż 🤪

w moje 25 urodziny 😁

gratulacje 🙂 🙂 🙂 😘 😘 😘

no to ładnie 😁 😘

na pewno ten dzień przyniesie Ci dużo szczęścia 😁 gwarantuję 😘

no ja taką mam nadzieje w końcu ważny dzień dla mnie to ma byc 🙃

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
cześc dziewczynki
jakas mnie niemoc dopadla, chyba depresja jesienna, nawet mi sie pisac nie chce...
tylko sie melduje ze zyje i jeszcze nie urodziłam (niestety)

Aniqa chyba wiem co masz na myśli...ja nie wiem czy u mnie to jesienna czy po prostu dolina emocjonalna no ale też mi wszystko whatever 🤔

• Mamusia
guga napisał(a):
pammat napisał(a):

w Urodziny mojego męża 🙂
bedziemy świetować razem 😁
Gratulacje !!!!

Ja również przyłączam się do gratulacji 😘
...i widzę, że czerwiec to urodzinowy miesiąc bo ja 21 mam urodzinki...na dodatek w przyszłym roku okrąglutkie 😉

Witam kochane dopiero znalazłam teraz troszkę czasu żeby wejść!!!! Wy ładnie napisałyście!!!
PAMMAT przyłączam się do gratulacji super to jest naprawdę piękny dzień w życiu ślub no oprócz oczywiście porodu!!!
Dorianna ty się nie stresuj będzie dobrze jak się pojawiło to cholerstwo to dobrze że teraz a nie potem przed końcówką ciąży mały twój syn da radę dzieci lepiej znoszą niż dorośli!!!
JA dziś byłam u diabetologa spoko zadowolona jestem ważę tyle samo mały ze mnie zabiera i jest oki!!!!
Idę do siostry na plotki pozdrawiam i będę potem!!!

• Mamusia
guga napisał(a):
pammat napisał(a):

w Urodziny mojego męża 🙂
bedziemy świetować razem 😁
Gratulacje !!!!

to Twój mąż Guga ma urodziny w ten sam dzień co i ja 🙂 także my też będziemy świętować 😁

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Smarowidlo kupione i juz posmarowalam krostki, oby mi sie to bardziej nie rozeszlo...
A ty Meliska jak sie czujesz?
Dzieki dziewczyny za wsparcie nie wiem co bez was bym zrobila 😆

no od tego w końcu jesteśmy 🙂 żeby się wzajemnie wspierać jak trzeba 😘

• Mamusia
DORIANNA I MELISKAtrzymajcie sie dziewczyny dzielnie. Smarujcie sie a krostki od razu zejda. Wogole co za czasy,zeby czlowiek szedla do lekarza nke dosc,ze nie zostanie przyjeyy to jeszcze sam diagnozuje chorobe. Dorianna moze minelas sie z powolaniem? 😉

• Mamusia
beata26 napisał(a):
DORIANNA I MELISKAtrzymajcie sie dziewczyny dzielnie. Smarujcie sie a krostki od razu zejda. Wogole co za czasy,zeby czlowiek szedla do lekarza nke dosc,ze nie zostanie przyjeyy to jeszcze sam diagnozuje chorobe. Dorianna moze minelas sie z powolaniem? 😉

Moze i sie minelam, ale to chyba zasluga "pana google" 😉

• Mamusia
pammat napisał(a):
dziękuje wam kochane 😘 teraz po porodzie czekają nas chrzciny Konsti w styczniu a później przygotowania do ślubu i wesela 🤪 jestem taka szczęśliwa 🙃 😆 ☺️

Pewnie ze szcześliwa 🤪 my razem z Tobą 😜

• Mamusia
dorianna napisał(a):
beata26 napisał(a):

Dobry wujek Google 😉
...ale chorubska to Ci kochana nie zazdroszczę...dbaj o siebie 😘

• Mamusia
witajcie!
pammat - fajnie, gratulacje!! 🙂
meliska - dobrze ze mi przypomnialas, bylam swiecie przekonana ze mam juz wszystko porasowane dla dzidziusia, a przeciez posciel tylko wyprana lezy w szafce i czeka!!!
bylam w M1 i kupilam sobie dzis krem na rozstepy Ziala, z racji ze to juz koncowka to postanowilam przyoszczedzic i zamiast 60zl na mustelle wydalam 12zl na ziaje 🙂 🙂 mam nadzieje ze jak do tej pory nic nie wyskoczylo to juz nie wyskoczy 😆
Agami - w ogole to bardzo dziekuje za oklaski! 🙂
meliska i inne brzuszkii - kupilyscie juz materacyk? bo ja w koncu jeszcze nie... ostatnio mielismy duzo wydatkow i szukam tanszego rozwiazania niz lateks... Zakladam na ta okazje nowy watek - bardzo was prosze o opinie 🙂

a moje cisnienie wbrew pozorom dzisiaj nawet ok 120/75 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
dorianna napisał(a):
beata26 napisał(a):

Dobry wujek Google 😉
...ale chorubska to Ci kochana nie zazdroszczę...dbaj o siebie 😘

No bo nie ma czego zazdroscic 😉 Bede dbac i jak najwiecej odpoczywac 🙂
Dzieki za 😘 😉

• Mamusia
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
dziękuje wam kochane 😘 teraz po porodzie czekają nas chrzciny Konsti w styczniu a później przygotowania do ślubu i wesela 🤪 jestem taka szczęśliwa 🙃 😆 ☺️

Pewnie ze szcześliwa 🤪 my razem z Tobą 😜

🙂
wlasnie mialam was pytac, czy myslalyscie kiedy chrzciny, bo jak nie w styczniu, to potem dopiero po wielkim poscie czyli w wielkanoc albo po swietach...

• Mamusia
Nareszcie!!!!!!! Jestem, dotarlam!!!! Wykonczona, od 12 nic w ustach nie mialam, wiec teraz na szybko chipsy pochlaniam.
Wizyta u ginekolog z calym wywiadem jak na poczatku, o przebytych/nieprzebytych chorobach itd. itd. Znowu cos dostalam, jakas nowa karte dla kobiet w ciazy, ktora ma dawac dostep do calego mojego dossier w roznych szpitalach -gubie sie w tych wszystkich ubezpieczeniach 😮
Wagi Malutkiej nie znam, bo usg nie bylo. Za to brzuch wymierzony - 30 cm. Cisnienie chyba tez w normie, choc nie zarejestrowalam w mozgownicy ile dokladnie - rozkojarzenie trwa!
Pierwszy raz uslyszalam bijace serduszko jasminowe 🤪 🤪 Niezle daje czdu!!! 😁
Ja tu sie do porodu szykuje, strasze meza, ze juz nawet za tydzien moge a to chyba nie tak szybko nastapi 😮 Kurcze wszyscy obawiaja sie przedwczesnych porodow, a ja sobie mysle teraz,ze jeszcze dlugo bede czekac -> szyjka dluga i zamknieta, a Malutka siedzi jeszcze wysoko!
Jutro ide robic wymaz z pochwy - no i tyle.
U anestezjologa okzalo sie, ze decyzji nie musze podejmowac juz teraz. Wizyta jest, zeby przebadac i przeprowadzic wywiad i wszystko wytlumaczyc. A o tym czy chce znieczulenie bede decydowac podczas porodu.
Coq naprawil tez to co zepsul - karta odblokowana!!!!! 😆

a teraz nadrabiam zaleglosci - mam nadzieje, ze nikt nie urodzil 😎