Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
felunia napisał(a):
Witam dziewczyny...

U mnie była dziś mama i ufarbowała mi odrosty 🙂, nawet sobie paznokcie u rak pomalowalam pierwszy raz od 8 miesiecy 🙂 - na czerwono... a co 🙂

Nova... nie wiem jakie masz problemy ze swoim facetem ... ale trzymaj sie! trzeba byc silną...trzeba mieć siły za dwoje - pamietej 🙂
Ps. jutro mam wyniki z paciorkowca 🙂
Szkoda,że wczesniej sie bardziej nie udzialalam... pewnie byla bym bardziej z Wami zżyta 🙂

Mąż wypozyczył mi ostatnią część MIllenium Larsona - ponad 700 stron przede mną - polecam każdej do przeczytania. Naprawdę można się zatracić 🙂

Czytalam ,cala serie, rzeczywiscie warto 🙂

• Mamusia
Wskakuje dzis na forum i znikam, bo maz mi jakies niespodziewane wizyty w domu sklada 😁 No ale juz sobie poszedl i spokoj, kawa zbozowa jest, czekoladki sa, dom ogarniety.

Kurde Aniqa, ale masz superasne wiesci. 🤪 🤪 Pewnie skrzydla ci wyrosly 😁
Jestem ciekawa co u mnie moglo sie zmienic przez tydzien? 🤨 Ile takiemu dzieciakowi zajmuje zejscie do kanalu? Ile takiej szyjce schodzi na rozwarcie? 🤔

I ponownie ktos w szpitalu 🥴 Kogo tu jeszcze tak jak i mnie ominelay wczasy pod kroplowkami? Bo zdaje sie, ze sporo tych wczasowiczek.
Nova ziemniakami, burakami i spoznieniem na zbiorke mnie rozbawilas 😁 😁 Jak idiotka sie do simialam do siebie.
A w ogole glowka do gory Nova, wiem, ze ciezko, ale wierzymy, ze czeka na nas nasze szczescie w zyciu, ok?
No tak Pammat len z ciebie 😎

• Mamusia
felunia napisał(a):
Aniqa... przynajmniej sie nie mysli o pierdołach 🙂 a czyta się mega szybko 🙂 i polezec bez wyrzutów sumienia można na wersalce kilka godzin dziennie 🙂

Heh ale macie fajnie...tak w spokoju leżeć i czytać... 🙂
Ja mam teraz sprawę utrudnioną bo nie dość, że na razie na dole z rodzicami mieszkam to jeszcze z Olką w pokoju... zero spokoju normalnie 🤔

A termin rzeczywiście taki sam 🙂
Napisz w wątku SPIS GRUDNIÓWEK swoje dane do tabelki to ją zaktualizuję 🙂

• Mamusia
nova... zameldowalam sie na tym watku 🙂

no zaszalalam... teraz moge sie pokazac ludziom, a nie odrosty do uszu 🙂
wiem, ze niektore babeczki nie farbuja włosów.... ze niby dziecku to szkodzi albo bedzie mialo nierówny koloryt włosów...ja nie wierze akurat w te mity 🙂 wiem, ze zle bym sie czula sama z tymi odrostami - i tak czuje sie juz mega malo atrakcyjne 😞

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
I ponownie ktos w szpitalu 🥴 Kogo tu jeszcze tak jak i mnie ominelay wczasy pod kroplowkami? Bo zdaje sie, ze sporo tych wczasowiczek.
Nova ziemniakami, burakami i spoznieniem na zbiorke mnie rozbawilas 😁 😁 Jak idiotka sie do simialam do siebie.
A w ogole glowka do gory Nova, wiem, ze ciezko, ale wierzymy, ze czeka na nas nasze szczescie w zyciu, ok?

I ja nie byłam na wczasach Coq 🤪
A co do rozbawiania to czasem mi się udaje kogoś rozśmieszyć 😉

• Mamusia
felunia napisał(a):
Ide lezec i czytac, przynajmniej mały się wyciągnie wygodnie we mnie 🙂

Nova... komfortowej sytuacji nie masz...co oznacza, że moze byc tylko lepiej 🙂 Trzymam za to mocno kciuki 🙂 Wielki buziak dla Ciebie, kwiatki i czekoladki 🙂

Dzięki ☺️

• Mamusia
Aniqa gratuluję udanej wizyty! To teraz jak na szpilkach 🙂 Ja wróciłam właśnie z biletami na kabaret na piątek więc jak poród to od weekendu 😜 Zapisałam się też do przychodni i miła pani wytłumaczyła mi co i jak w kwestii położnej. Pediatrę mam wybrać dopiero po urodzeniu. I jeszcze byłam w piekarni i w aptece i to wszystko w pół godziny 🙂 No może troszkę dłużej..

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Mi sie tez udalo ominac tego typu wczasy 😉

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Aniqa gratuluję udanej wizyty! To teraz jak na szpilkach 🙂 Ja wróciłam właśnie z biletami na kabaret na piątek więc jak poród to od weekendu 😜 Zapisałam się też do przychodni i miła pani wytłumaczyła mi co i jak w kwestii położnej. Pediatrę mam wybrać dopiero po urodzeniu. I jeszcze byłam w piekarni i w aptece i to wszystko w pół godziny 🙂 No może troszkę dłużej..

Heh Ty tak nie zasuwaj jak kabaret chcesz zaliczyć bo do weekendu jeszcze trochę czasu zostało 😜

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Mam nadzieję, że do tego "kurortu" trafimy już niedługo ale same z niego nie wyjdziemy 🤪

• Mamusia
Agami napisał(a):
no ja juz sie melduje z powrotem na posterunku.. juz po wizycie tesciow,.,.. obiad zjedzony orzechowiec zjedzony teraz odpoczywamy z kubusiem do góry kołami ;D bo kregoslup mi chyba odpadnie od reszty ciała...

To leż na plecach Agami 🙂 Kręgosłup nie będzie miał gdzie spierd**ić 🤪

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

i ja też nie byłam na szczęście w kurorcie zwanym szpitalem

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
a ja przez ostatnie 2 godziny ryczałam... przez mojego brata. on wie jak mi dogryźć, "jeździ" po mnie non stop. a ja reaguję na to płaczem i to takim którego nie mogę przestać opanować... i tak udało mi się po 2 godzinach... od 15.20 beczałam..

no aaagaaa weź się w garść... żeby Cię taki podrostek małoletni do płaczu doprowadzał? A następnym razem przypal mu pierogi 😜