Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a Wy znowu szalejecie 🙂

a jeszcze Wam coś opowiem: na wizycie pobrała mi posiew dzisiaj i mówi, żebym zawiozła do laboratorium do szpitala od razu po wizycie. pojechałam i w okienku przy laboratorium było napisane, że pobór materiału do badań od 7.30 do 9.30, a odbieranie wyników 14-17. była 16. i proszę tą babkę, żeby mi dzisiaj wzięła, a ona że pobranie jutro rano. no to ja że będę musiała specjalnie przyjeżdżać (25km) i że bardzo ją proszę. przecież ona by to po prostu wsadziła gdzieś i tyle. i głupi babsztyl nie wziął... 😠 😠 😠 żeby tak jej myszy wszystko zjadły 😠 😠 😠 😠 i w związku z tym jutro rano muszę jechać to zawieźć 🤢

• Mamusia
Porodówka obejrzana. Mężuś wypuszczony na piwko( do 7go dopóki nie odstawie leków może się dopajać potem zakaz), kot-leonardo chrapie obok.
Kurcze zapomniałam wam napisać jakie głupoty mi się śniły.
Była wojna wysiadłam z synkiem z pociągu i szliśmy przy torach. Mały kazał mi się zatrzymać zebrał małe kamyczki i połknął. Po czym patrzy na mnie i mówi mamusiu one są ciepłe to tak jakbym zjadł ciepłe jedzonko. Łeee ryczałam jak głupia jak Piterowi opowiadałam ten straszny sen. Zaczynam chyba świrować

• Mamusia
meliska napisał(a):

Aaagaaa to trafilas na jakiegos sfrustowanego babsztyla 😠 sa ludzie i ludzie...

no wkurzyłam się strasznie... i jeszcze potem jak to w domu opowiedziałam, to tata na mnie nakrzyczał czemu do niego nie zadzwoniłam. on dobrze się zna z dyrektorem szpitala i by do niego zadzwonił i by wzięła to ode mnie...

no niby 25 km to niedaleko ale muszę rano wstać a tak bym nie musiała no i jechać specjalnie to zawieźć 😠

witam was kochane ja się jeszcze odzywam ale zaraz też spać idę!! Kurde naprawdę powoli już tu wszystkie do porodu się zaliczają i jeszcze dziś AGAMI oby dotrzymała do cesarki no chyba że w nocy się jej akcja porodowa zacznie i od razu cesarka!!!
Ja dziś miałam też takie bóle dziwne ok 21 strasznie mi mały główką napierał na krocze i jakieś nerwobóle w biodrach i w ogóle tak dziwnie!!! ból w podbrzuszu był ale trwał z 10 min potem za 3 min znowu 10 min ale jakoś przeszło!!! Idę się myć i dobrej nocki życzę!!!

• Mamusia
katja26 napisał(a):
aagaa ja to bym ją chyba zjadła tam. Tym bardziej że materiał do badań miałaś przy sobie. Ale jak to mówią szkoda nerwów na głupie babsko

no właśnie o to chodzi, nic nie musiała ode mnie pobierać tylko wziąć i tyle... i już wyszłam ze szpitala ale postanowiłam drugi raz nawet iść jeszcze raz się jej zapytać... to tak nie po mojemu bo nie lubię się prosić. ale poszłam i powiedziała że nie weźmie 🤢

• Mamusia
meliska napisał(a):
dorianna napisał(a):
novaM napisał(a):
Oglądacie "Ciąża w tajemnicy" ???

Ja właśnie kanapkę z ....bananem wciągam hehehe 🤪

Ogladam wlasnie tez 😆 Ciekawe nawet 🙂, a teraz reklama 🙂

Dorianna reklamy sa najlepsze 😁

Troche czesto na tym programie, ale na szczescie nie trwaja dlugo 🙂

• Mamusia
Dziewczyny przestańcie z tym jedzeniem. Ja 3 godziny temu zamówiłam pizze 60 cm. Zostały jeszcze 3 kawałki więc jak będziecie pisać o jedzeniu to pewnie nie wiele się uchowa. Zostałam sfotografowana na pamiątkę dla niuni jak mama wpierdziela pizze wielkości stołu.Czy mnie się wydaje czy naprawdę wszędzie są programy o ciąży, porodach itd

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Dziewczyny przestańcie z tym jedzeniem. Ja 3 godziny temu zamówiłam pizze 60 cm. Zostały jeszcze 3 kawałki więc jak będziecie pisać o jedzeniu to pewnie nie wiele się uchowa. Zostałam sfotografowana na pamiątkę dla niuni jak mama wpierdziela pizze wielkości stołu.Czy mnie się wydaje czy naprawdę wszędzie są programy o ciąży, porodach itd

Ejjjj bezlitosna jesteś Katja 🤢
Ja tu w tej pieprzonej norze nawet pizzy nie mogę zamówić 🤢 Buuuuuuuuuuu 🤢 🤢 🤢