Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
HOLI jesteśmy z Tobą! Życzę Ci z całego serca, żeby poród przebiegł szybko i bezboleśnie. A po powrocie jak będziesz na siłach daj znać jak tam było 🙂

BRZUSZKI ja też chcę iść na imprezkę 😁 Wyobrażacie sobie jakby do klubu wparowało ok 20 ciężarnych wszystkie w 9 m-cu?? 😁 😁 Ludzie by zgłupieli czy to klub czy szkoła rodzenia 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nadrobiłam 😮 ... ufffffffffffff
Ach co to był za dzień 🙃
Kino zaliczone... film piękny... uśmiałam się, popłakałam, nawet posmarkałam 😜
Mąż na mikołajki zrobił mi niespodziankę i zabrał do studia fotograficznego i strzeliliśmy sobie profesjonalną fotkę z brzuchem 🤪
Zakupki też zaliczone... kupiłam bluzkę w rozmiarze M i mam nadzieję, że wkrótce się w nią zmieszczę... bombki i ozdoby choinkowe... prezent dla bratanicy męża...
ale jestem wymęczona... nogi i brzuchol tak mnie rwą 🤢
Myślę, że dziś będzie spanie...
A na koniec dnia news... szwagierka, która termin w święta miała urodziła 🤪... a nic na to nie zapowiadało... a ja dalej z brzuchem 😞

• Mamusia
meliska napisał(a):
Nadrobiłam 😮 ... ufffffffffffff
Ach co to był za dzień 🙃
Kino zaliczone... film piękny... uśmiałam się, popłakałam, nawet posmarkałam 😜
Mąż na mikołajki zrobił mi niespodziankę i zabrał do studia fotograficznego i strzeliliśmy sobie profesjonalną fotkę z brzuchem 🤪
Zakupki też zaliczone... kupiłam bluzkę w rozmiarze M i mam nadzieję, że wkrótce się w nią zmieszczę... bombki i ozdoby choinkowe... prezent dla bratanicy męża...
ale jestem wymęczona... nogi i brzuchol tak mnie rwą 🤢
Myślę, że dziś będzie spanie...
A na koniec dnia news... szwagierka, która termin w święta miała urodziła 🤪... a nic na to nie zapowiadało... a ja dalej z brzuchem 😞

Na jakim filmie byliście?? No i pochwal się fotkami 🙂 🙂 🙂 Na pewno są świetne! 🙂

• Mamusia
Holi leć do szpitala na skrzydłech i z pozytywnym nastawieniem 🙂
I wypychaj swojego syncia jak najszybciej żeby szybciorem do domu wrócić 🙂

A kto wie...może Florek Basi na kolegę tak długo czeka i w jednym dniu się z Basią "rozpakujecie" 🤪 🤪 🤪

Happysad no ciekawe dokąd byśmy doszły tak idąc sobie do naszej Pam 🤪
Kasiunia mini pod brzuch zawijaj i dawaj do nas 🤪

• Mamusia
Basieńka i Holi trzymajcie się w tych szpitalach... 3mam kciuki za szybkie rozwiązania i powroty do domciu z kruszynkami 🙂
Wanilia jeszcze raz gratulacje i super, że już w domciu jesteście 🙂
Pammat i Aaagaaa po KTG widać, że to już bliżej niż dalej 🙂

No i super, że mamusie dochodzą do siebie i zaglądają coraz częściej 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Tak wracajac jeszcze do tej imprezy...to mysle ze jakbysmy sie tak razem spotkały w klubie i porządnie potupały nózkami to na pewno nasze Brzdące by ruszyły i wtedy mialybysmy taki zbiorowy poród...na wesoło i pewnie mniej boleśnie 🤪

• Mamusia
A ja sobie chill out zafundowałam dzisiaj 🙂
Niedawno z wanny wyszłam...dzisiaj kąpiel o zapachu borówki...peeling& masaż ... bosssssko...to ostatnie takie wypasione kąpiele...więc nie jest jeszcze tak źle skoro dostrzegam plusy siedzenia Kajtka w brzuchu 😜
Kompa już wyłączę bo rano Olkę muszę na 7 do szkoły zawieźć...do kina jadą z klasą na mikołajki :0
Aaaa i jeszcze muszę coś pod poduchę jej wcisnąć 🙂 Zrobiła nawet laurkę dla Mikołaja i powiedziała, że jak laurka zniknie i będą prezenty to znaczy, że był u niej 🤪 No i jak tu jej nie kochać 😎

Śpijcie spokojnie kobietki 😘
Może na mikołajki parę grudniowych spóźnialskich prezenty rodzicom porobi 😉
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😘 😘 😘

• Mamusia
happysad napisał(a):
Tak wracajac jeszcze do tej imprezy...to mysle ze jakbysmy sie tak razem spotkały w klubie i porządnie potupały nózkami to na pewno nasze Brzdące by ruszyły i wtedy mialybysmy taki zbiorowy poród...na wesoło i pewnie mniej boleśnie 🤪

Oj krwista bylaby to impreza 😎

Meliska fajnie dzis Ci dzien minal 🙂
Ale wiesz, na to spanie tak sie nie napalaj. Bo ja juz nie raz dalam sie nabrac, ze ile ja to dzis zrobilam i jaka to ja zmeczona jestem a potem kicha w nocy byla. Oczywiscie zycze, zeby sie udalo 😆

• Mamusia
happysad napisał(a):

Wszystkie razem na porodówce^^ Jedna do drugiej by krzyczała o postępach porodu 😁 Byłoby nam na pewno raźniej 🙂

• Mamusia
Meliska fajny prezencik...nawet powiedzialabym suuuper 🙂 Ja wczoraj dostałam od mojego śliczną koszulę do karmienia ale nie taką a'la babcia rózia 🙂 M. jak mnie w niej zobaczył powiedzial ze odwołuje prezent i ją oddaje do sklepu bo ma za duzy dekolt i nie bede w takiej paradowac po szpitalu i ze w sklepie wygladała niepozornie a teraz to on stwierdza ze do szpitala sie nie nadaje 🙂 Ale sie usmialam przy tym...taki byl podminowany....ale mu wytłumaczyłam ze na porodówce nikt mnie nie bedzie wyrywał i na noworodkach tez a do mojego cycka dostęp w tym czasie bedzie mial tylko jeden mezczyzna...jego synek 🙂

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
happysad napisał(a):

Wszystkie razem na porodówce^^ Jedna do drugiej by krzyczała o postępach porodu 😁 Byłoby nam na pewno raźniej 🙂

Taaa a jaka oszczędność na telefonach by była hahahaha 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
novaM napisał(a):
A ja sobie chill out zafundowałam dzisiaj 🙂
Niedawno z wanny wyszłam...dzisiaj kąpiel o zapachu borówki...peeling& masaż ... bosssssko...to ostatnie takie wypasione kąpiele...więc nie jest jeszcze tak źle skoro dostrzegam plusy siedzenia Kajtka w brzuchu 😜
Kompa już wyłączę bo rano Olkę muszę na 7 do szkoły zawieźć...do kina jadą z klasą na mikołajki :0
Aaaa i jeszcze muszę coś pod poduchę jej wcisnąć 🙂 Zrobiła nawet laurkę dla Mikołaja i powiedziała, że jak laurka zniknie i będą prezenty to znaczy, że był u niej 🤪 No i jak tu jej nie kochać 😎

Śpijcie spokojnie kobietki 😘
Może na mikołajki parę grudniowych spóźnialskich prezenty rodzicom porobi 😉
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😘 😘 😘

paaaaaaa..... 😘

• Mamusia
meliska napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):

Na jakim filmie byliście?? No i pochwal się fotkami 🙂 🙂 🙂 Na pewno są świetne! 🙂

Listy do M
A foty dopiero na czwartek... jak będzie komu odebrać 😜

Idę jutro...M.zaprosił mnie na Mikołajki 🙂 Dobrze wiedziec ze warto 🙂

• Mamusia
Ale wy dziewczyny sie meczycie, zakupy i inne pierdoly 😉 Ciekawe czy to tak naprawde cos daje na przyspieszenie porodu 🙂
Jeszcze imprezy wam w glowie 😉 hehe 😁

A ja wlasnie sie wykapalam, wygolilam, bo teraz juz sie gole na bierzaco, bo nie znam dnia ani godziny kiedy bedzie trzeba jechac rodzic 😁

No i zmierzylam sobie z ciekawosci brzucholek, mam 112cm na wysokosci pepka 🤪 🤪 🤪 Ale maly sobie domek rozepchal 😜

A teraz to juz koncze i lece spac 🙂 paaaa

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Ale wy dziewczyny sie meczycie, zakupy i inne pierdoly 😉 Ciekawe czy to tak naprawde cos daje na przyspieszenie porodu 🙂
Jeszcze imprezy wam w glowie 😉 hehe 😁

A ja wlasnie sie wykapalam, wygolilam, bo teraz juz sie gole na bierzaco, bo nie znam dnia ani godziny kiedy bedzie trzeba jechac rodzic 😁

No i zmierzylam sobie z ciekawosci brzucholek, mam 112cm na wysokosci pepka 🤪 🤪 🤪 Ale maly sobie domek rozepchal 😜

A teraz to juz koncze i lece spac 🙂 paaaa

nooo...to willa na 2 piętra podpiwniczona 😉 Moj ma z jeden pokój mniej bo mam 105 cm 🙂