Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to ja idę się "oporządzić"'...zmienie kolor mojego trupiobladego lica w jakąs ładną maskę 🙂 i wieczorkiem lece ze znajomyymi wywoływac poród na jarmarku bożonarodzeniowym...podobno jest piękny więc moze Synus postanowi sięgnąc po jakąs ladną ozdobę swiateczną dla mamusi...wtedy capnę Go za łapkę i wyciągnę na tą stronę 🙂 Paaaa!! 😘

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Dziewczyny skurcze są na razie nie panikuje 🙂 odpisze sobie numer Nova - dziękuję jak coś to będę pisać. Na razie sprawdzam czy wszystko mam 😆 i piekę szarlotkę 😉

Ulala no tylko bez paniki 😎 😎 😎
W razie co to pisz...ale nie zapomnij się podpisać w ferworze pakowania lub szalonej drogi na porodówkę 😉

• Mamusia
no a ja właśnie skończyłam robić gołąbki i ziemniaczki się już gotują będę niedługo jadła 🙂 mój M do 14 w pracy więc niedługo będzie 🙂 pochodziłam po targowisku kupiłam mu pare gaci i spodnie dresowe po domu patrzyłam czapkę dla siebie ale na ten mój globus nic mi się nie podoba 😮
miłego popołudnia 🙂

• Mamusia
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bryndza tu dzisiaj 😮 😮 😮 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja poszłam w ślady Pam i se też komara przycięłam 😎 😎 😎

Gosia ja mam dzisiaj na zmianę ... raz skurcze, a raz małego kopniaki wszędzie gdzie popadnie 😉

Pam...przypomnij Konsti o jutrzejszym obiedzie bo mój młody chyba już się pindruje na jutro 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ejjj no nie mogę się dzisiaj najeść 😠 😠 😠
Ciągle mam ochotę na coś do jedzenia...zupełnie jakbym w ciąży była 😜 😜 😜

Heh ale tak na poważnie to żołądek to już mi gardłem wychodzi, a ja nadal niedojedzona jestem...już pomysłów nie mam co by tu wciągnąć 🤢

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Rano Adaś był mało wyczuwalny, za to dostałam skurczy. Teraz wieczór się zbliża to też rajcuje jak Kajtek po całym brzuchu 😆

Nooo dziwne te nasze dzieci 🤪
Takie niezdecydowane 😎 😎 😎
Ja się swojemu dziwię, że mu się jeszcze nie znudziło takie fikanie...niby miejsca ma mało, a dalej pawiana świruje jak kiedyś 🤪