Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tabsa na gorączkę nie wzięłam bo czekam na ostatnie karmienie...bo niby powinno się brać przed dłuższą przerwą w karmieniu...ale gorączka nie jest w stanie mnie złamać...tak sobie wmówiłam 🙂 ...i zdążyłam zrobić sernik i wykąpać i ogarnąć małego 😎
Teraz jeszcze go szybko nakarmię i za 20 minutek serniczek gotowy będzie 😎
A do tego lody śmietankowe ... mmm...trzeba sobie humor poprawiać co nie 😉

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
dziewczyny kalina nie spi od 10 rano...zaraz orła wywine normalnie, mam dość, cyce puste..ona jest juz tak zmeczona, ze zasnac nie moze i marudzi jak nie wiem 🤢 🤢 🤢

Jak ona to robi ? 😮Moja do 13 budzila sie tylko na karmienie, potem wyruszylam z nia na spacer. do 16 troche marudna byla, ale potem jak kamien wode- dziecka nie bylo do 21. Teraz po kapieli nie spi, ale juz boje sie nocy 🙃

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
zaraz nadrobię zaległości od wczoraj

napiszę tylko, że Maciusiowi założyli dzisiaj gips na całą nóżkę. nasz maluszek był tak dzielny, że nawet nie zapłakał podczas badania i zakładania gipsu. a gips na tydzień, potem znowu trochę przestawią stópkę i znowu gips i potem jeszcze raz. ale pan doktor powiedział, że jak najgirsza wersja takiego ustawienia stópek to 10, to Maciuś ma na 3 🙂

Widzisz Aga... Maciuś dzielny i mamusia niech bierze przykład 🙂
Najważniejsze jest nastawienie... będzie dobrze 😘

• Mamusia
Moja też za bardzo snu nie potrzebuje 🤢 śpi jak zając... z otwartymi oczami albo przy cycku 🤢
Zobaczcie takie maleństwa, a jak nami rządzą 😉
Ja się w końcu wyrwałam do tego Tesco i ledwo jego progi przekroczyłam... już musiałam wracać 😮 moja jak nie ma cyca drze się w niebogłosy 😮 sąsiedzi muszą nas nienawidzieć 😜
A smoka i tak nie kupiłam, bo nie było 😠

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
aha, im wiecej tego ciasta Agami jem, tym bardziej mi smakuje 🙂 mojemu tez smakowa,ło, a on wybredny jest 🙂

nieprawdaż 😎
ja zrobiłam wersję uproszczoną... z jabłkami ze słoika 😜
aaaaa... i z cynamonem
I mój też się zajadał 🤪 chociaż ze słodyczy najbardziej schabowy lubi 😜
A odnośnie mojego... leci z wagi razem ze mną 🙃 haha

• Mamusia
My już też do spania...
Jak patrzę na Kajtulka jak sobie smacznie śpi to i mi się błogostan włącza 🙂

Jutro pewnie wieści od Kasi zamieszczę 😎

A tymczasem zapchana sernikiem idę spać 🙂

D O B R A N O C
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/210ro.jpg/][IMG]http://img542.imageshack.us/img542/6334/210ro.jpg[/IMG][/URL]

BŁOGOSŁAWIONYCH ,RADOSNYCH I OBFITYCH W DOBROĆ I MIŁOŚĆ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz JAK NAJWIĘCEJ JASNYCH DNI W NOWYM ROKU DLA CAŁEJ RODZINKI W NOWYM SKŁADZIE . Życzy Anita z rodziną

hej wam kochane!!! Ja nocka spoko mały naprawdę jest grzeczny tylko jego matka fiksuje hehe!!!! Myślę że w depresję nie wpadnę!!! Ja wiem że to tak po porodzie jest i liczę na to że mi przejdzie!!! Ja wszystko koło małego umiem zrobić i przebieram karmię tylko jakoś nie wiem ciągle myślę i myślę!!! A u was jak

• Mamusia
Holi spoko nie zwariujesz 😎
To dobrze,że sama wszystko robisz ale daj też innym się popisać 😉

Ja siłą rzeczy sama wszystko przy małym robię ale z Olą troszkę sobie pofolgowałam bo już prawie wszystko robi sama, a tego czego jej jeszcze nie wolno to robią dziadki 🙂
Myślę,że gdybym na miejscu ojca małego miała to bym go porządnie wykorzystała 🤪

marzenka no ja sama ale mój mąż bardzo pomaga on to by mógł być mamą!!! hehehe on mi przebiera w nocy także spoko ale tylko jeszcze tydzień będzie z nami i wraca do pracy a wtedy to ja nie wiem co będzie

• Mamusia
meliska napisał(a):
pammat napisał(a):
meliska- polecam bo jest naprawde super ten smoczek! i kapturki na sutki tez mam loviego nie mam pogryzionych juz 😎

no Pamm zachęcasz... ale póki co ja nadal z cycem na wierzchu 😉 chociaż już z domu wyjechałam, ale wstąpiłam do Lidla... jakieś 50 m ode mnie... i już musiałam wracać 😠 ☺️ więc kąpiel, papu, a teraz chyba za smoka robię 🤢 i nawet się ruszyć nie mogę, bo wrzask... a głosik moja perełeczka to chyba ma po mojej ... teściowej 😁
ale nie ma hu... muszę wyskoczyć... w herbatkę na laktację muszę się na święta zaopatrzyć 😉 i tego przenośnego sutka zapragnęłam mieć 🤪 dobrze, że Tesco 24 h 😁

meliska jak masz 50 m do Lidla to ja już mniej więcej wiem gdzie mieszkasz 😜 I jak wrócę do pracy to się do Ciebie na kawę zapraszam bo w Kr. jestem przejazdem średnio 1-2 razy w tyg 🙂
To co mamuśki i brzuszki - miłego świętowania!!!

• Mamusia
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
pammat napisał(a):
meliska- polecam bo jest naprawde super ten smoczek! i kapturki na sutki tez mam loviego nie mam pogryzionych juz 😎

no Pamm zachęcasz... ale póki co ja nadal z cycem na wierzchu 😉 chociaż już z domu wyjechałam, ale wstąpiłam do Lidla... jakieś 50 m ode mnie... i już musiałam wracać 😠 ☺️ więc kąpiel, papu, a teraz chyba za smoka robię 🤢 i nawet się ruszyć nie mogę, bo wrzask... a głosik moja perełeczka to chyba ma po mojej ... teściowej 😁
ale nie ma hu... muszę wyskoczyć... w herbatkę na laktację muszę się na święta zaopatrzyć 😉 i tego przenośnego sutka zapragnęłam mieć 🤪 dobrze, że Tesco 24 h 😁

meliska jak masz 50 m do Lidla to ja już mniej więcej wiem gdzie mieszkasz 😜 I jak wrócę do pracy to się do Ciebie na kawę zapraszam bo w Kr. jestem przejazdem średnio 1-2 razy w tyg 🙂
To co mamuśki i brzuszki - miłego świętowania!!!

To trzymam Cię za słowo 🙂 bo już raz się na lody umawiałyśmy 😜