Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka Nadia 🙂 O puchnięciu to np. Agami się może wypowiedzieć...mi puchną dłonie ale opuchlizna dość szybko schodzi 🙂
Ja mimo, że tydzień mniej jestem niż Ty w ciąży to i tak się czuję jak w Twoim opisie suwaczkowym 🤢

Coq łapki Twoje już wróciły do normy 😉 ???

Beatko no nieźle to brzmi...i dobre musi być 🤪

Mój młody zaczyna swoje wieczorne harce...echhh normalnie na porządne lanie mu się zbiera 😜

• Mamusia
hej dziewczyny! co tam u was slychac???ktos urodzil???wypuscili mnie ze szpitala po 3 dniach, mam sie teraz zglosci na oddzial 5 grudnia. Jestem wkurzona, ze tak mnie ganiaja...dom-szpital-dom-szpital..Mam sie kontrolowac,w przyszlym tyg mam zrobic ktg w poniedzialek srode i piatek oraz badania krwi. Buziaki pozdrawiam

• Mamusia
Dzisiaj byłam z mamą na zakupach w centrum handlowym i mam maksa. Nie dość, że ogromna się czuję, to zmęczenie daje się we znaki, nogi odpadają i chęć do zakupów zniknęła, bo nie mam ochoty oglądać się w lustrze w takim stanie 😮
Ale za to Tośka skorzystała, bo śliczny kombinezon na zimę zakupiony i czapusia piękna różowa... Polecam C&A jest na wszystko -25% do niedzieli....
Aniqua miałam pytać, jak literki, doszły? bo też chcę zamówić i waham się jak wyglądają... a kupujecie dziewczynki pościel do wózka? czy tylko śpiworki?
Aaaaaa... nie pochwaliłam się.... mam już wózeczek w domku 😁 taki jak chciałam X-lander kolor Amethyst... walczę z kotami, żeby nie wskakiwały do niego... 🙃 oby Tośka nie była uczulona na sierść kocią, bo załamka będzie...

• Mamusia
novaM napisał(a):
Taaaaaaką fryzurkę chcę znowu mieć 🤪
...nie wspomnę już o fakcie, że chciałabym znowu tak wyglądać 😜

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/839/img78461.jpg/][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/1510/img78461.jpg[/IMG][/URL]

Super fryzurka, pięknie wyglądasz, mój mąż zajrzał mi przez ramię i mówi: "co za laska?" haha... bo będę zazdrosna 🙃

• Mamusia
i wyglad i fryzurka bedzie... spoko malenka heheeh 😉 kwestia czasu tylko:P
coq łapki jak chcesz sie pozbyc chociaz troszke opuchlizny to do chlodniejszej wody a nie cieplej 😉))ale to srednio pomaga... ja sobie smaruje kremem takim na opuchniete rece i nogi z mentolem ale to tez mozna powiedziec ze bardziej chyba na psychike niz rece dziala....
ale moze oklady z kapuchy kiszonej co? heheheeh moja propozycja aktualna hihihihih :P

• Mamusia
novaM napisał(a):
Taaa hahahaha dziewczyny dzięki ale to było ponad 3 lata temu 🤪 🤪 🤪
A co do Kajtka to racja Meliska 🙂 Czyli dwie łapki zajęte więc na trzecie dziecię się już nie zapowiada bo na podłodze by musiało leżeć hahaha 😜

Eeeee tam... na barana 😜

• Mamusia
meliska napisał(a):
novaM napisał(a):
Taaa hahahaha dziewczyny dzięki ale to było ponad 3 lata temu 🤪 🤪 🤪
A co do Kajtka to racja Meliska 🙂 Czyli dwie łapki zajęte więc na trzecie dziecię się już nie zapowiada bo na podłodze by musiało leżeć hahaha 😜

Eeeee tam... na barana 😜

Aaaaaahahaha Meliska chyba miałaś na myśli, że jak znajdę odpowiedniego BARANA 😁 😁 😁