Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
happysad napisał(a):
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
haha
no jestem ciekawa czy serio to wyczarujesz 😁
mówisz że oni coś ze sobą ten teges? 😆 😮 😁

Nie wiem na ile procent ale kto wie...może procenty to kiedyś na stole postawimy jak mój klękać będzie z kwiatami i brylantem hehehe 😎

poczekaj,poczekaj...coby Ci za łatwo nie było....moze trzeba jakąs konkurencję postawic...termin mamy ten sam a ja tez chłopaka w brzuchu nosze co by sie do Konsti chetnie przystawił 🤪

Nooo luzik ja tam nie mam nic przeciwko 😉
Niech faceci wiedzą od małego, że o kobiety walczyć trzeba 😎 😎 😎
A swoją drogą to jak tak dalej pójdzie to trójkami rzeczywiście rodzić będziemy musiały bo nam grudnia nie starczy 😜

• Mamusia
Dobra NowaM.... to ja przystępuję do pierwszej walki o Konsti....idę robić leczo z cukinii na obiadokolacje ...Rzecz jasna Kajtka tez zapraszamy ...w koncu niech sami główkują jak wyrwac laskę a nie mamusie bedą za nich myslec...Leczo dla zachęty...Zapraszam wszystkie leniuchy z brzuchów te terminowe rzecz jasna 🙂

• Mamusia
no zostawic was na chwile to sie dzieci rodza 🙂) gratulacje holi... ja dzis z mezem pojechalam na zakupy... maly z moja mama zostal... kupilam sobie staniki do karmienia... beznadziejne sa 😞(( no ale wygodne.... kupilam prezenty gwiazdkowe... bo trzeba bylo korzystac ze mama jeszcze jest i mi sie malym zajela.... bo jest u nas od soboty ale jutro juz jedzie 😞(( a tak dobrze bylo.... cieply obiadek... na zmiane w nocy z malym siedzialysmy,... a teraz ... jutro pojedzie i mi sie zacznie oboz przetrwania:P

• Mamusia
marika321 napisał(a):
coq tak chciała do 4000 poczekać jako jedyna sie chyba tak bardzo nie wyrywała do tablicy a tu masz 🙂 może to jest sposób 🙂

No i rzeczywiście ja do tablicy wywołano 😉
A mi tam zawsze mówili w podstawówce żeby jak najczęściej się zgłaszać więc...teraz jaaaa!!!
Wybierz mnie, wybierz mnie !!!!!!!

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agami napisał(a):
no zostawic was na chwile to sie dzieci rodza 🙂) gratulacje holi... ja dzis z mezem pojechalam na zakupy... maly z moja mama zostal... kupilam sobie staniki do karmienia... beznadziejne sa 😞(( no ale wygodne.... kupilam prezenty gwiazdkowe... bo trzeba bylo korzystac ze mama jeszcze jest i mi sie malym zajela.... bo jest u nas od soboty ale jutro juz jedzie 😞(( a tak dobrze bylo.... cieply obiadek... na zmiane w nocy z malym siedzialysmy,... a teraz ... jutro pojedzie i mi sie zacznie oboz przetrwania:P

Ajjj tam mamuśka dasz radę 😎
Teraz jak już prezenty będziesz miała zrobione to w ogóle z chaty się już nie musisz do świąt ruszać 😜

• Mamusia
Agami napisał(a):

o jaaaa...to Ty juz smigasz na zakupy....pięknie 🙂 A ja usłyszałam ostatnio od tesciowej krzepiący tekst..."jedz zrób sobie zakupy, zapasy kosmetyków i innych potrzebnych rzeczy bo jak dzidzius przyjdzie na swiat to nie bedziesz mogła 3 m-ce nigdzie wyjsc" OMG!! 😮 Prawie uwierzylam 🤪

• Mamusia
happysad napisał(a):
Agami napisał(a):

o jaaaa...to Ty juz smigasz na zakupy....pięknie 🙂 A ja usłyszałam ostatnio od tesciowej krzepiący tekst..."jedz zrób sobie zakupy, zapasy kosmetyków i innych potrzebnych rzeczy bo jak dzidzius przyjdzie na swiat to nie bedziesz mogła 3 m-ce nigdzie wyjsc" OMG!! 😮 Prawie uwierzylam 🤪

ja mam termin na 30.12.2011 ale od lutego planuje chodzić co poniedziałek na sale grać w siatkę ze znajomymi moj M będzie z małym siedział przecież to w ramach powrotu do figury 😜

a jak w rzeczywistości będzie to sie okaże 😉

• Mamusia
happysad napisał(a):
pammat napisał(a):
happysad nie wierz nie słuchaj 😜 teściowa starej daty chyba jest 😎

nooo...swiezynką to nie jest 🙂 matko, mam nadzieje ze nie zostanę tu zdemaskowana przez Nią 🤪

hahahahahaha 😁 😁 😁

• Mamusia
Marika ja juz sie nasiedziałam w domu z tą zagrożoną ciążą....wiec jak mnie nie pokroją w plastry to wracam natychmiast, no... najszybciej jak sie da, do swiata aktywnych ludzi....fitnessy,baseny,rowery,stanie na głowie,taniec brzucha,moze byc nawet piłka nozna....byle cos robic w koncu 🙂

• Mamusia
witam 😆 dzisiaj jestem cała obolała więc nie aktywna 🤨 ale coś mnie brzuch pobolewa więc może się sytuacja rozwinie jakoś 🙂
A ja dzisiaj bluzkę ciążówkę kupiłam w tej mojej depresji że źle wyglądam. Zwariowałam na koniec ciąży sobie kupować 😮 ale cóż 😆

• Mamusia
happysad napisał(a):
Marika ja juz sie nasiedziałam w domu z tą zagrożoną ciążą....wiec jak mnie nie pokroją w plastry to wracam natychmiast, no... najszybciej jak sie da, do swiata aktywnych ludzi....fitnessy,baseny,rowery,stanie na głowie,taniec brzucha,moze byc nawet piłka nozna....byle cos robic w koncu 🙂

stanie na głowie najbardziej mi sie spodobało 🙂
przekręcenie się na łóżku z boku na bok to wyczyn a ta mi tu ze staniem na głowie 🙂 DOBRE 😜 😜 😜