Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karola kochana ciesze się ,że taka silna z Ciebie babka 🙂Życze Ci abys pełna zdrowia i energi opuściła jutro szpital i nie musiała juz tam wracac..

Ata,Aniu,a ja np inaczej robie łazanki ,wcale nie dodaje kminku tylko kapustkę z grzybkami 🙂 pychota 🙂

Wiecie co,kocham Was dziewczynki 🙂 moje brzuszki kochane 🙂

Aaaaa lekarz powiedział,że dzidzia jest duza i bardzo silna 🙂 i ma sie bardzo dobrze 🙂Boże jaka ja jestem dzis szczęsliwa 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczynki ile dziś dobrych wiadomości czytam 🙂)
Ciesze się bardzo,że u Ciebie Monia jest dobrze z maleństwem! 🤪 🙃

Ciesze się również bardzo,że Karolcia jutro wychodzi i jest lepiej,na święta będzie z rodziną to ważne 🙂 🙃

jestem i mnie nie ma na forum,bo urzęduje na nk 😉

• Mamusia
Monia27 napisał:
A jeszcze co Wam powiem moje kochane 🙂 od ostatniej wizyty a miałam ja 19 marca przytyłam tylko 100g 🤪 więc jak narazie sie trzymam ,aż tak duzo w sumie od poczatku ciązy nie przybrałam 🙂

Wszystko fajnie,tylkio szkoda,że pisze sama do siebie 😞

Moniu kochana nie piszesz sama do siebie 🙂ja jestem co jakiś czas na forum 🙂Tak myślę,że wszystkie będziemy miały dziewczynki hihi:laugh:

• Mamusia
Oj przepraszam Aniu 🙂 chyba pisałyśmy w tym samym momencie i nie zauważyłam Ciebie 🙂

Ja bym chciała w sumie córeczkę,wiesz 🙂 lekarz kazał sie nie nastawiac ale ja i tak już sie nastawiłam 🙂 i nie mogłam sie powstrzymac i od razu po wizycie zadzwoniłam do męża a ten zachwycony ,że hoho 🙂 on marzy o córci 🙂

• Mamusia
Monia, ciesze się bardzo, że jesteś taka szczęśliwa, że z Tobą i z Twoją córeczką jest wszystko w porządku 🙂No i oczywiście gratuluje dziewczynki 🙂 🙂 🙂

Jak to Ania napisała: dzień dobrych wiadomości, szkoda tylko, że ja nie mam żadnych ani nowych ani dobrych 😉

• Mamusia
Atuś,brak złych wiadomości to tez dobra wiadomośc 🙂

No wiesz czy to córa to ja na 100% będę wiedziała 27 kwietnia na usg4D 🙂 bo ten lekarz co do niego chodze to częst sie myli,pisałam Wam o tym 🙂 A dzisiaj nawet z dziewczyną rozmawiałam,druga jej ciąża,a w pierwszej jak chodziła powiedział jej ,że bedzie córa a urodziła chłopaka 🙂 więc ja troszkę przymykam oko 🙂

Ale jak to będzie córcia to bedzie miała na imie Dobrusia 🙂 🙃

• Mamusia
Ja siedziałam na nk,ale już skończyłam wysyłać życzenia 🙂
dziękuje Atuś za komentarze,jesteś kochana 🙂
..a teraz zmykam robić kanapeczki z wędlinką,serem żółtym i pomidorkiem:P obiadu nie robie,dziś lenichuje na maxa 🤪 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/68-39051f1b45e5e77631806e0786e0c33c.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dziewczynki miałam zapytać,ale zapomniałam..Czy czasami słyszycie idąc ulicą szeptanie ludzi typu "zobacz,w ciąży.."..ostatnio coś takiego spotkało mnie wracając ze sklepu,zastanwaim się czy to jakieś wielkie HALO!:laugh: [img size=100]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/21-d2991853d9f9ca521f713394c401f6af.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Po obiedzie poszłam kupić córce i sobie buty, bo na świeta pasuje jakoś wyglądać 🙂A Gabrynia nie miała półbutów, a w adidasach, to tak nie bardzo...
Porażka. Na moją córke kupić półbuty bez obcasa, to mistrzostwo świata, a o butach dla mnie, to już wogóle nie wspomne...

• Mamusia
ata38 napisał:
Może takich głośnych szeptów, to nie, ale zauważyłam, że ludzie najpierw patrzą na moją twarz, a potem przyglądają sie dł?ższą chwile mojemu brzucholowi 🙂

jeśli chodzi o spojrzenia to tak,zauważyliśmy razem z Miszą,że ludzie po prostu gapią się na brzuch,mój śliczny brzuch!:laugh: