Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczynki melduje się juz domku.
Wszytskim brzuszkom dziekuję za wszystko 🙂
Atus Tobie kochana najbardziej, za rozmowy przez telefon i przekazywanie dziewczynom wszystkiego.Jeses wielka. 😘
Jestem na bieząco z postami, wiec nadrabianie mam z głowy.
Teraz spijam sobie słabiutka kawke i za chwilke kłade sie spać...
Potem wpadne to dokladnie wszystko Wam opiszę.
Pa.

• Mamusia
Hej moje kochane zaganiane wrześniowe brzuszki 🙂 🙂 🙂

Karola witaj w domciu 🙂 tęskniłyśmy 🙂Ola za Toba też 🙂 ciesze sie ,że u Was juz dobrze 🙂

Dziewczyny jestem taka szczęśliwa 🙂 🙂 moja druga połóweczka juz w domu 🙂 teraz jeszcze odsypia ale zrobiłam juz kawke i będę go budzic,choc serca nie mam bo tak słodko śpi,no ale prosił mnie o to 🙂

Nikomu wczoraj nie dałam oklaska ,więc dzisiaj wedruje do Oli 🙂
a później to juz po kollei 🙂 jak zawsze 🙂
Oh Wy moje kochane 🙂

Aha Olu gratuluje synia 🙂

• Mamusia
Mamuśki moje kochane, ale nas dzisiaj dużo 🙂 🙂 🙂
Ciesze się Karolcia, że już jesteś w domku i z nami 🙂 A dziękować nie ma za co, na moim miejscy robiłabyś dokładnie to samo 😉

Monia, Ty nie siedz na forum, tylko mężęm się zajmij 🙂 🙂 🙂

Ciekawe jak tam Ania po lekarzu?

• Mamusia
Dziękuje za oklaska 🙂
Karolcia, pamietaj, że masz wypoczywać 🙂
Uciekam Kochana, bo męża nie ma, poszedł do mamusi, więc musze radzić sobie sama z moimi niegrzecznymi dziećmi. Już naewt je straszyłam, że sama sobie zrobie pisanki, ale sie wcale nie przestraszyły 😞

• Mamusia
Cześć dziewczynki,nie mam niestety dobrych wiadomości 😞
Doktorowa chciała mnie na święta położyć w szpitalu.. 😞
Nie jest dobrze z tymi bólami brzucha,do tego mam skurcze,umówiłyśmy się tak..że jeżeli nie przejdzie to idę do szpitala.Mam brać diprophyllinum i leżeć z nogami w górze,nie wolno mi dużo chodzić i nic kompletnie nosic,nic..
nie zrobiłam zakupów 😞 jak Misza przyjdzie z pracy to dam mu liste co ma kupić.
Troszke nakrzyczała na mnie,że ostatnio nosiłam zakupy i dużo chodziłam 😞
Dziękuje za oklask i ciesze się,że Karolcia jest już w domku 🙂
i że Monia doczekała się męża 🙂 dziś już nie będe wchodzić na forum,czekam aż przestanie mnie boleć brzuch,boje się tego szpitala i w ogóle płakać mi się chce 😞,jakby co jeszcze raz wesołych Świąt Wielkanocnych! 🙂3majcie się kochane 😘 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/68-4e0b498c98bed0a9297c5e61f924613b.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej, hej
my juz po wycieczce, bylismy w lesie na spacerku. Teraz czekamy na ziemniaczki i jemy obiadek.
Karola, ciesze się że juz jestes w domku i wszytko o.k. Oklask dla ciebie 🙂
Aniu, kochana leż i nic nie rób. Będzie dobrze i bóle przejdą. Nie myśl o szpitalu, bo to cię niepotrzebnie stresuje. Ja ostatnio tez miałam bole, lezałam i przeszło jakoś. Wierze że u ciebie bedzie tak samo.
Monia , super że masz juz męza przy sobie 🙂 .

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Cześć dziewczynki,nie mam niestety dobrych wiadomości 😞
Doktorowa chciała mnie na święta położyć w szpitalu.. 😞
Nie jest dobrze z tymi bólami brzucha,do tego mam skurcze,umówiłyśmy się tak..że jeżeli nie przejdzie to idę do szpitala.Mam brać diprophyllinum i leżeć z nogami w górze,nie wolno mi dużo chodzić i nic kompletnie nosic,nic..
nie zrobiłam zakupów 😞 jak Misza przyjdzie z pracy to dam mu liste co ma kupić.
Troszke nakrzyczała na mnie,że ostatnio nosiłam zakupy i dużo chodziłam 😞
Dziękuje za oklask i ciesze się,że Karolcia jest już w domku 🙂
i że Monia doczekała się męża 🙂 dziś już nie będe wchodzić na forum,czekam aż przestanie mnie boleć brzuch,boje się tego szpitala i w ogóle płakać mi się chce 😞,jakby co jeszcze raz wesołych Świąt Wielkanocnych! 🙂3majcie się kochane 😘 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/68-4e0b498c98bed0a9297c5e61f924613b.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Aniu, kochanie, leż, leki przyjmuj zgodnie z zaleceniami i pod żadnym pozorem nie dotykaj brzuszka.
Będzie dobrze, ja też leżałam w domu na początku ciąży i też groził mi szpital, ale sie wybroniłam. Ty napewno też dasz rade 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
mam ochote iść sobie na spacer... ale nie mam z kim, bo dzieci siedzą pod blokiem w piaskownicy, a mąż w tej chwili pracuje i powiedział, że nie chce mu się już nigdzie iść 😞
Nie lubie chodzić sama...
... więc rozłoże sobie deske i pochodze dookoła niej prasując...

• Mamusia
Jejku Anka 😞
Kochana trzymaj się, ja wiem co to znaczy na swiezo. Pamietaj wogóle nic nie rób. Nie masuj brzuszka, ani piersi. Jak bedziesz czuła bóle to nie bój się i idz do szpitala tam pomoga Wam. Teraz najważniejsze jest aby nie pojawiały się skurcze, ciaza jest juz na półmetku.

Ja też nie wierzyłam lekarzom i masowałam brzuszek, dlatego miałam 2 kroplówki rozkurczowe. Cały czwartek jednak dałam sobie luz, tez płakalam w poduszkę...i patrzałam jak brzucholek mi faluje, a ja nie moge go dotchnąć 😞

Jestem z Tobą kochana.
Wszystkie jesteśmy.
Zdrowych, Wesołych Świąt Kochana. 🙂

• Mamusia
Dziewczyny Kochane jesteście.
Atuś, Olus dziekuje za oklaski.

Ze mna róznie, raz boli, raz nie...wciąz leże i wydaję rozkazy...normalnie jak krolowa się czuję...
Dostalam od meza ptasie mleczko i bukiet 9 tulipanów na pocieszenie...kochany jest 🙂

No i byłam w kościółku na spowiedzi...rozgrzeszenie dostalam...
Miłego wieczorku...
...ide dalej lezec brzuszki kochane 🙂))